Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiše nemusím.

Babišovi, chudákovi, všichni ubližují, ještě, že je tak dobrý a všechno zvládne.....

Buď:

- přestaňte oblbovat sebe a statní

- rozhodněte se, co chcete

- přečtěte si po sobě, co jste napsal.

15 7
možnosti
BD

Milý pane Machačku !

Babiš je osobnost již tím,že pořád existuje. Já chci spravedlivou společnost bez nadvlády soukromého kapitálu a mafiánských vztahů dneška.

Tato slepá cesta posledních sta let nereformovatelného kapitalismu již skončila. A nemusím si po sobě nic číst.Jsem úředně svéprávný.

Když něčemu nerozumíte,hledejte svůj úhel pohledu na stejnou věc. Uleví se Vám.

Já samozřejmě nejsem mág ani věštec. Jde jen o můj osobní názor na svět.V

6 3
možnosti
JB
BD

Mnozí na ně ( UFOny) věří a již na ně čekají. Proč jim brát iluze ? Přitom si každý musí začít sám u sebe. Jiná cesta není a lidé se probouzejí. Vůdcové již netáhnou.V Sílu ducha davu, jako v roce 1989 v Česku asi dlouho nezažijeme. Ale byl to obrovský zážitek a zkušenost.

3 0
možnosti
Foto

Věta, cituji : "Zeman má tu výhodu, že jeho tým pracuje skoro přesně podle jeho názorů a neodmlouvá", ta opravdu pobavila. Tolik naivity a hlouposti v pár slovech se jen tak nenajde......;-D;-D;-D

10 8
možnosti
Foto

spíš soudím, že pan prezident šlape přesně tak, lak mu jeho tým diktuje.

A ani neodmlouvá.

10 4
možnosti
JK

Zajdete se podivat do divadla na Zvaniveho slimejse a mate tam oba najednou.

1 4
možnosti
BD

Pamflety bez reálného významu byly v každé době. Někdy byly i povedené.

5 1
možnosti
JZ

Většina se stejně otočí podle toho, jak bude vítr foukat. Politický turismus je oblíbená hra těch bezpáteřních.

Zdroj: https://bedrichdvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=693239

Zlatá slova.

Docela mi připomněla vyjádření Miloše Zemana v listopadu 2011.

„Zastávám názor, že člověk, který vstupuje do politiky, respektive působí v politice, má-li být dlouhodobě úspěšný, musí splňovat tři základní kritéria. Zaprvé nesmí krást, zadruhé nesmí podrážet a zatřetí musí dodržovat uzavřené dohody. Pokud jde o pana Babiše, byl jsem přímým účastníkem podpisu dohody s ním při privatizaci Unipetrolu a konstatuji, že pan Babiš tuto podepsanou dohodu nedodržel. To je pro mě dostatečný důkaz nevěrohodnosti pana Babiše. Nehledě na jistá další podezření, která se, doufám, časem prošetří.“

14 0
možnosti
JC

A k tomu, nikdy, se nám tady nedařilo, jako dnes. Asi proto jsou ty demonstrace bezzubé.

0 1
možnosti
Foto

Chudáci Zeman a Babiš.Mají tolik práce se zachranováním národa.;-)Vy jste přesně ukázkový případ naivního voliče,který touží po silném vudci,který mu bude vládnout a on u toho bude ještě jásat.Že jste si ještě nevšiml,co jsou oba "vladaři" opravdu zač,mě ani trochu nepřekvapuje....AntikarmaRv

16 11
možnosti
BD

Vážený pane Bárta.

Jste naprosto vedle. A právě proto píši i blogy.Dokážete si dnes představit místo Zemana Karla ? A to jsem Karla volil !!!!!!!

5 2
možnosti
FS

Pěkná agitka pro pana Babiše. Někde zjevně, někde potají - ale stále pan autor jen a jen předvádí vzdychání nad tím, jak to má pan premiér těžké, jak mu to partneři hatí a jak hloupě někdo někde proti němu agituje, když jsou např.akce STB a jejich agentů passé a když akce Čapí hnízdo byla "křišťálově čistá", asi jako odkup korunových dluhopisů Agrofertu z neznámých zdrojů atd. atd. .

Dám vám další konkrétní příklad vašeho zjevného omylu, pane autore: Pan premíér se vůbec nemusí obávat, co kde řekne jeho ministr zahraničí - ale pan Petříček se musí bát, co premiér veřejně zapře a přitom to jeho vláda pod jeho vedením před jedním či dvěma dny odhlasovala jako své stanovisko!!!

17 11
možnosti
VB

Díky, to se dá číst !

4 12
možnosti
SN

:-)..........Píšete velmi dobře! EU se otřásá v základech. Francouzi nestávkují kvůli zvýšení cen nafty o pár drobných, jak nás informuje naše TV! Těch požadavků mají žluté vesty desítky.

Už mají plné zuby Macrona a celé EU. Nůžky mezi bohatými a chudými se stále více rozevírají. Možná, že se TV bojí, abychom se také nenakazili, ale to je myslím zbytečné. U nás až na pár výkřiků odstavených korytářů je život velmi dobrý! ZAtím!

R^R^R^

7 13
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........