Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I11v87a85n 36M69a21r36e12k

21. 12. 2018 17:44

Ale p.Šichtařová, to přece není nic nového. Krátce po "něžně" se bombasticky vytrubovalo, že komáři probendili co se dalo. Takže těch třicet dalších let jsme vlastně žili z čeho?

Ještě štěstí, že zlatý poklad republiky, který dokázali dokonce opečovávat i zlodějští komáři, prošustrovali až aparátčíci po roce 1989 . Takže jak se říká: "Kde nic není, tam ani smrt nebere? " 8-o;-(

9 8
možnosti
KT

Já jen podotýkám, že zlatý poklad ukradl Kalousek.

7 1
možnosti
JT

J49i90r44i 85T51i10c13h87y

21. 12. 2018 17:20

Predevsim bych chtel podotknout, ze vazne ekonomicke studie ukazaly, ze zvyseny priliv pristehovalvu, ktery ma udajne pomoci podporu zvysujiciho se poctu duchodcu, nepracuje. Dale bych potazal vyrok, ze pracujici skupina nestaci vyzivyt nepracujici duchodce. Productivita je dnes takova, ze na jakoukoli vyrobu dnes staci maly pocet lidi, ve srovnani s minulosti, takze mensi pocet obyvatel je schopen uzivit znacnou cast nepracujicich. Jen jeden priklad: pred 200 lety pracovalo v zemedelstvi 90(?)% obyvatelstva, dnes tak zhruba 5%, pritom nejen vyrobi dost vyzivy, ale jeste I navic. Nezapomenme, ze dnes jsou zapojeny v produktivni vyrobe zeny, coz skoro zdvojnasobilo pracovni sily.

4 1
možnosti
Foto

Kupodivu žádné krize, žádná dramata, žádné výbuchy. :-)

Jenže ono to dramatické je a to sakra moc!!

Obávám se, že autorkou plédovaná důchodová reforma už je passé, její čas (v podobě za Nečase navrhované, už nenávratně minul a exhumace je zpozdilost.

Souhlasím, že projídání státního majetku, tedy odkazu předků, je trestuhodné. Jenže to není nic nového, to se tu děje už desítky let.....

Dobrá, necháme stranou zmrvenou privatizaci egocentrického Klause a asociálního Trnky, ano, stejně by to nic neřešilo. Když však hodnotím vládnutí v posledních letech, tak to není o moc lepší, vlastně je to podstatně horší!!!

Můžete mi někdo, prosím, napsat, CO podstatného tato a předchozí vláda udělala ve prospěch tohoto státu? Kde se výrazně pozitivně projevila jejich činnost?(nepište ni o DPH, to je směšné;-D) Nebo alespoň s něčím takovým začala? Nebo alespoň něco, co se projeví s časovým odstupem? Nebo konečně COKOLIV pozitivního? Víte o něčem? Díky.

5 3
možnosti
JK

"zmrvenou privatizaci egocentrického Klause a asociálního Trnky,"

nesouhlasím.

Nebýt roku 1948 s komunistů, kteří okradli všechny o všechno, nemusela být privatizace !

0 0
možnosti
VH

P.Šichtářová dnes překvapivě smířlivá jak k provatizaci tak (skoro) i k Nečasově penzijní reformě. Správně smiřlivá, protože vidí variantu, která ji nahradila - NIC.

12 1
možnosti
JV

J44i69ř65í 83V13l38a35c38h

21. 12. 2018 12:57

Celý svět jezdí na konference a řeší globální oteplování a další ekologické problémy a vymyslí totální hňupoviny. Kdyby ty peníze co se vyhážou na "ekologická" řešení raději vrazili do budoucích důchodů ve formě důchodové reformy a nechali lidskou populaci snížit, tak přírodě pomůžou nejvíce, protože pokud bude lidská populace růst, tak tu planetu jednou zplundrujeme tak jako tak.

22 2
možnosti
MH

a to "nechali lidskou populaci snížit" si představujete jak? Hlavně že vám tu všichni klikají plusy...

0 1
možnosti
MB

Bureš, rok 2011 :

"Deficit je ztráta. Kdyby mi někdo sestavil byznysplán se ztrátou, tak ho vyhodím."

Bureš, rok 2018 :

"Jde o rozpočet, který zlepší život občanům a pomůže i podnikatelům a živnostníkům"

ANO, bude (nám) líp. Jen se musíme prožíráním peněz vašich dětí udržet u koryt. :-)

49 7
možnosti
SN

:-)......Milý pane Bučku. Teď jsem si poslechl na FB záznam závěrečného projevu ministryně financí! Najděte si ho, prosím a budete čubrnět! Na ni nějaký Kalousek a ni Sobotka nemá! I paní autorce bych to doporučil ! !!!!!!

7 16
možnosti
MS

Dnes se vám to opravdu povedlo.R^R^

4 4
možnosti
Foto

Co čtu autorčiny blogy, tak většina je o strašení občanů tu tou vládou a tu onou, tu krizí, že nebude na důchody a podobně.. A možná by bylo lepší jít do politiky a všem ukázat, jak se to tedy má správně dělat..

13 11
možnosti
PB

P83e62t98r 71B18u81r73i14a24n

21. 12. 2018 11:52

Mně teda ekonomické, nebo politické názory jiných fakt nestraší. To možná někoho, kdo nepoužívá vlastní mozek a je informačně závislý jen na tom ,co jiný tvrdí.

9 2
možnosti
KS

Naštěstí se můžeme kdykoli zvednout a přestěhovat se jinam.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články