Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Babiš určitě není ctnostný člověk. Jako polehčující je, že kdo podniká (podnikal), málokdy je pan čistý. A jede minimálně na hraně zákonnosti. Čistý může být třeba věčný poslanec Marek Benda či politolog Fiala. A že se Babiš drží, přes nevídanou kanonádu, to nezajišťují jen hloupí kobliháři či hradní pán. Stojí za ním, zatím, hodně boháčů, kterým vyhovuje.

1 1
možnosti
PK

Může být, ale velká skupina jeho fandů jsou ti, co sleduji neustále se rodící kauzy....., které většinou nemají konec a to ani u soudu ani v parlamentu.

1 1
možnosti
PK

Udavačství je hrozná věc a použít ho jako instrument politického boje je zvrhlost vypovídající o jeho aktérech. Rv

Ano . Lex babiš nestačí a tak zákon a všichni příbuzní do 2 kolene poslanců, ministrů , prezidenta nesmí podnikat a jsme happy a bez auditu EU;-D;-D;-D

8 1
možnosti
RC

Tak to Vam preju, aby Vam nekdo ukradl auto, nebo podpalil dum a soused NESEL nahlasit, kdo to udelal, i kdyz to vi.

5 7
možnosti
MD

A sakra. Mne jste jako ovecku take chytil. To srovnani sedi predevsim v nasi ubohe ceskosti (viz spojeni .. neco jako). Karma pro vas.

1 0
možnosti
Foto

J45a13k42u34b 83R25o15t75h

14. 12. 2018 17:12

Srovnat zvací dopis Bil'aka a spol s iniciativou poslanců ohledně Babiše je něco tak nevýslovně odporného, že je mi z vás velmi nehezky (eufemismus). Vypovídá to cosi značně nelichotivého o vás a vaší morálce. Fujtajksl. ;-O;-€

12 13
možnosti
Foto

Nehezky je mi i z vás. Vy byste hájil i atentátníka, který by zprovodil Babiše ze světa. Udání je udání a co se doma uvaří má se doma i sníst. Iniciativa denunciantů (eufemismus)Pirátů ve svých důsledcích okrádá nás všechny. Jde o peníze, které by přitekly do Česka zvenčí a vrátily by se do státní kasy v podobě daní z příjmu 40 tisíc zaměstnanců Agrofertu, soc. a zdr. pojištění, DPH z jejich nákupů a z daně z příjmu Agrofertu. Vzhedem k tomu, že čerpané dotace do předání Agrofertu SF korespondovaly se zaplacenými daněmi, tak nás to okradlo o částku rovnající se eventuálně upřeným dotacím.

8 6
možnosti
JA

J52i49ř10í 44A14l79e67x24a

14. 12. 2018 17:02

Ale že jsou Babišovi dezinformátoři mazaní. ;-D

No. Myslím, že oveček, které na tyto blábolky chytíte je prostě konečné množství....

2 1
možnosti
VV

Ale jdouna to chytreji, pres nizozemskeho ( aby zas nekdo neremvcal) zeleneho Europoslance.

Zadnej Bilak &Co.

5 2
možnosti
RC

Naprosto absurdni srovnani.

1) EU do toho ma co mluvit, nebot ty penize rozdeluje

2) vy skutecne verite, ze nase urady budou zkoumat stret zajimu AB nezavisle??? Asi tak stejne, jako Janecek (babisuv clovek) ty korunove dluhopisy. A nebo to trestni stihani Babisovy rodiny, kdy za dlouhou dobu vubec nevyslechli jednoho z obvinenych.

8 7
možnosti
ZB
FS

Pane autore, vy jste se snad zbláznil anebo jste zaměstnancem Agrofertu - jinak vaše zmatené přirovnání se zvacím dopisem armád Varšavské smlouvy nelze pojmenovat. Zde miliardový podnik pobírá na každou hovadinu dotace, neštítí se ani fingovaného vyvedení jedné malé stavby do rukou těžce nemocných dětí a to za padesát mega, zaklekl na desítky podniků, bere bezostyšně dotace které by měly být spíše orientované na malé farmáře atd. atd. atd. - a vy to nazýváte žalováním? S více jak dvěma miliardami Kč dotací za loňský rok z Bruselu přihrávaných pravidly Ministerstva financí, Finanční správy a jiných přizvukovačů - no to se pak koncernu Agrofert lehce hospodaří! O trochu hůře se pak vede živnostníkům při kontrolách, zda dali EET účtenku za dvě piva a utopence v malé hospodě!

Je až snad krutou legrací když čtu, že firma Čapí hnízdo pobírá dotace na chov dobytka a ve výkazech jim Ministerstvo financí schvaluje příděl na ty čtyři kozy či co to tam skáče po dvoře. To je Agrofert neumí uživit ze svého????

13 14
možnosti
JJ

J19i49ř85í 74J16a93n16d12a

14. 12. 2018 16:33

"Zde miliardový podnik pobírá na každou hovadinu dotace............. bere bezostyšně dotace které by měly být spíše orientované na malé farmáře atd. atd. atd."

Stejně bezostyšně berou tyto dotace francouzské či německé firmy. Ale já vás chápu, hlavně když Babišovi "chcípne" Agrofert.

10 1
možnosti
SB

Velice bych se divil, kdyby bruselští funkcionáři při kontrole pocítili nějako zhnusení.

Ti už asi něčeho podobného viděli hodně.

8 0
možnosti
Foto

J82a88k94u73b 80R51o19t36h

14. 12. 2018 17:13

Já cítím zhnusení z autora lidí, co mu na tu nehoráznost a sprostotu přitakávají.;-€

6 6
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik