Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I57v60a35n 38M20i85n69á69ř

12. 12. 2018 18:49

Jde skutečně o socanskou proradnost, věčné furiantské rozdávání a odporné - hraní na city společnosti .. "vždyť jde přece .. o děti"!! Ano, na děti máme zákonem stanovené přídavky a není jediný důvod - pobírat přídavky k přídavkům. Proč by měl stát suplovat povinnosti nezodpovědných rodičů ?

Na stejném principu je založena (opět socanská), snaha přinutit zodpovědnou část společnosti k okamžitému vyrovnávání - platebních dluhů .. za neplatiče alimentů.

19 0
možnosti
LC

Naprostý souhlas. Nicméně, občas mám pocit, že socánci vymýšlí ještě větší zvěrstva než komanči. Samozřejmě, že komanči se pak přidají. V minulosti měli komanči heslo "Kdo nepracuje ať nejí". To by teda socánci nedali.

8 0
možnosti
JR

J74a79n 78R18á36ž

12. 12. 2018 19:11

Kdo dnes by chtěl obhajovat hesla komančů typu "Kdo nepracuje, ať nejí" nebo "Bez práce nejsou koláče" by byl prohlášen za asociála!

Socialisté dnešního světa tak zvaní "liberální demokraté" jsou větší zrůdnost, než byli Husákovi komunisté.

6 0
možnosti
Foto

Moc hezky napsáno, zasloužená karma. Celá historie komunistů a softkomunistů je založena na rozdávání cizích peněz. Naštěstí už to v poslední době moc netáhne, dokonce celoevropsky. V říjnových volbách v Praze mne mile překvapil propadák s nápadem MHD zdarma. Soudruzi obou verzí se pomalu a jistě ztrácí z velkých měst a sunou se k celostátní pětiprocentní hranici.

18 0
možnosti
Foto

Praha je ovšem jiný svět.Na venkově soudruzi,tentokrát z ANO získávají....

4 0
možnosti
Foto

Za chvilku převezme tento skvělý nápad Babiš a bude za velkého hrdinu a dobrodince.Tahle strategie na nákup voliču není nic nového,začal s tím uspěšně Orbán a na voliče to funguje.Levicový populismus vítězí....:-/

8 5
možnosti
ZD

To vypadá na úchylku. Přečtěte si prosím ještě jednou celý článek.

4 0
možnosti
JK
SB

Maláčová je opravdu ta pravá představitelka ČSSD. Maximálně vyždímat stát, aby se ČSSD zavděčila svým voličům a potom po nás potopa. To už tady jednou bylo.

22 0
možnosti
Foto

Karma. Já myslím, že celé je to trochu manipulace s veřejností. Soc. dem. ví, že to je nereálné a bude dalších 10 let u Moravce říkat, že oni to chtěli a nikdo je nepodpořil. Je to populismus, ale pro mě přijatelnější než Okamurův klenot - přídavky pro pracující rodiny. To nějak zavání.R^

8 0
možnosti
DR

Já naštěstí na rozdíl od jiných neznám žádný levičácký anebo pravičácký návrh zákona takže podobné trapné titulkování jde mimo mě. Znám pouze dobrý anebo špatný návrh a toto je bohužel dle mého názoru ten druhý případ.

3 1
možnosti
PB

P42e36t14r 47B50u89r10i89a90n

12. 12. 2018 17:26

No a někteří ostatní rozeznávají i levičácké a pravičácké programy a zákony. Asi mozková funkce navíc.

6 0
možnosti
MV

nejak se zavdecit musej. a porad maj dost "hopnašpeků", ktery jim to zerou

7 0
možnosti
VH

Zavděčit komu? Hlupákům!

0 0
možnosti
MC

:-)No řeknu Vám co by na to řekl Zdenda od bazénku. "Co jsme nedosáhli za komunistů se teď podaří." Vám karma.R^

6 0
možnosti
MC

A představte si, že ty nápady studovala ve Frankfurtu a v Londýně.

8 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik