Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si představuji, že kdyby nepotkal Yoko Ono, tak by tady možná byl ještě dnes. A těžko říct jaké názory by zastával v současnosti

0 0
možnosti
Foto

J69a40k35u89b 36R41o79t40h

8. 12. 2018 7:55

Trochu dost chucpe, když komouš vzpomíná na muzikanta, na jehož vzpomínku tady policajti sbírali vzpomínající vo sto péro. Mimochodem, nezapomenu na fízla, který při perlustraci u tzv. Lennonovy zdi na Malé Straně kromě obvyklých výhrůžek taky poznamenal, že určitě nevíme, že Lennon je členem KS USA. Nevím, jestli ho tím chtěl v našich očích deklasovat, nebo tomu sám věřil.;-€;-O

0 0
možnosti
Foto

Víte pane Rothe vy ty komunisty nějak všechny hážete do jednoho pytle a přitom (nejspíše záměrně) zapomínáte, že kdyby jste je všechny vymazal z paměti, tak by jste musel ostrakizovat prakticky celo prvorepublikovou avangardu, spisovatele od Nezvala po Olbrachta, architekty, malíře, disainéry, novináře atd, atd. Lennon, podobně jako Orvell a další, měli ke komunismu velmi blízko, jen, stejně jako já, byli odpůrci stalinismu. Bohužel, to že komunismus (radikální levice) má spoustu směrů a že stalinismus je jen jeden z nich pravý demokrat jako vy ,ovšem nemůže přiznat, protože by tím popřel antikomunistický mýtus, který vytvaříte.

0 4
možnosti

Tak Lennon měl problémy spíše s drogovými zákony, než s byrokracií nepřejícných. Jeho vize jak z časopisu Strážná věž kapitalismus fakt nebořily. Bylo to dáno tím, že i vizionář musí jíst, oblékat se a někde bydlet. A výzva ke světovému míru barák nepostaví.

2 0
možnosti
Foto

A68l24e76š 12M35e18r53t43a

8. 12. 2018 15:51

Pokud by jste se podíval na nějaký dokument o Lennonově životě, tak by jste překvapivě zistil, že tvrdíte pravý opak skutečnosti. Drogy byly jen záminka aby ho mohli vyhostit, špiclovali ho a házeli mu klacky pod nohy právě kvůli jeho politickým názorům, ale Amerika je přece vzor demokracie, tak na to museli jít od lesa:-)

0 0
možnosti
Foto

na rozdíl od mnoha jiných zpěváků nebyly jeho osobní postoje v rozporu s tím o čem zpíval-odmítl řád Britského impéria na protest proti účasti VB ve válce ve Vietnamu

1 0
možnosti
Foto

Už několikrát byly snahy o vytvoření spravedlivého prostředí pro lidsky důstojné a poklidné soužití. Zatím jsem však nezaregistroval jediný úspěch. Vždycky to zhatil základní nepřítel........ člověk.

1 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že lidé, co chtějí budovat lepší společnost, ji chtějí budovat skrze násilnou instituci omezující svobodu lidí a legalizováním institucionálního vyvlastňování.

0 0
možnosti

R^Představa krásná, největší překážka - člověk:)

2 0
možnosti

A překážkou pro přeměny člověka se absence zdravého rozumu, vzdělání.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS