Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P61e58t57r 18B61u85r38i94a21n

6. 12. 2018 11:37

Vy vůbec netušíte o čem a jak rozhodl onen Evropský soud, že?

„Soud připustil, že reakce na porušení pravidel chování v místě určeném pro modlitby mohla být oprávněná...

Přeložím vám to do češtiny: soud uznal, že stát měl právo trestně postihnout delikventky za neslušné chování v kostele.

Nicméně jak onen soud, tak i já se vás ptám: opravdu vám připadne dva roky tvrdého kriminálu za dvě minuty křepčení v kostele jako normální a přiměřený trest?

8 0
možnosti
Foto

On by jim ještě přidal!

0 0
možnosti
Foto

Mohl jste si dát víc práce se zjištěním skutečnosti a pak byste nemusel být za podivína hlásajícího konec demokracie.

Soud ve Štrasburku nehodnotil jejich protest ani jeho formu (to ani není v jeho náplni), ale pouze konstatoval, že při jejich stíhání Rusko porušila jejich lidská práva, přisoudil jim náhradu a Rusku uložil zrušit rozsudek.

Rusko náhradu uznalo a vyplatí (čímž uznává tento rozsudek a svou chybu), ale svůj rozsudek nezruší, neboť neuznává jeho chybu.

A vy píšete nesmysly, abyste dokázal situaci překroutit a trollit za Rusko. Ale obávám se, že stejně zaměřených sympatizantů najdete dostatek.Rv

10 0
možnosti

Neskutečnej blábol...ještě, že jste necitoval Hradního nájemceRv

11 1
možnosti
Foto

Váš článek je ukázkou toho, jak se nemá pracovat s informacemi a jak se nemají interpretovat. ESLP neřešil skutkovou podstatu spáchaných deliktů ani výši trestu, to je věc ruské justice, nijak tedy neobhajoval jejich jednání pouze, cituji:

ESLP letos v červenci rozhodl, že Rusko v kauze porušilo článek tři Evropské úmluvy o ochraně lidských práv, který hovoří o zákazu nelidského a ponižujícího zacházení. Soudu vadí podmínky, ve kterých byly ženy převáženy k soudu, a rovněž ponižující zacházení, kterému byly vystaveny v soudní síni.

Rusko podle soudu rovněž porušilo článek 5 (právo na svobodu a osobní bezpečnost), článek 6 (právo na spravedlivé řízení)

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/rusko-soud-pussy-riot-evropsky-soud-pro-lidska-prava-pd8-/zahranicni.aspx?c=A181204_171601_zahranicni_dtt

Tímto , milý pane Zemane, je Váš článek zcela nekorektní a lživý, protože k vyjádření k vyjádření svých negativních postojů na činnost této skupiny, které docela chápu, zneužíváte a zkreslujete rozhodnutí instituce, která se zabývá porušováním lidských práv, což je hodně smutné.

15 1
možnosti
JP

Vážení oponenti autora, čím vším jste ochotní omlouvat zhovadilosti těchto žen, je pro mne neuvěřitelné. Přiřadili jste se k nim.

2 4
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik