Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).......Pane autore, jak vidno z diskuse, neuspěl jste! Vaši oponenti jsou tak vyhranění vůči Rusku, že jsou ochotní obhájit největší sviňačinu, kterou nám ty exhibicionistky převedly! Pane JZ, jak by to asi s nimi dopadlo, kdyby to udělali v Izraeli o Božího hrobu? Asi by jste je také pochválil! Jak se dnes praví, ono záleží "na úhlu pohledu" ! Ale může Vás potěšit, že výše karmy vypovídá něco o tom , že soudní, uvážliví a hlavně rozumní lidé v tomto národě převažují o čemž také svědčí i přes všechno házení špíny na Babiše a jeho vládu, jde ANO strmě nahoru ! R^R^R^

7 13
možnosti
JZ

Důležitější je pravda než karma. Uvážliví a rozumní lidé, kteří nemají rádi ruské prasárny v tomto národě převažují, to je fakt. Nováku, vy se už neztrapňujte. V rozsudku Evropského soud pro lidská práva se naopak píše, že Pussy Riot porušili zákon, ale bylo jim upřeno právo na spravedlivý proces, a to je rozdíl. A na to tady kritici článku právem poukazují. Pokud to nechápete, Váš problém. A co se týče ANO, tak i mezi jeho člena příznivci je spousta kritiků současného Ruska. :-)

14 1
možnosti
NM

...není nad to mít svůj názor a v této době si ho nechat pro sebe...;-DR^

1 0
možnosti
JZ

Pan Vladimír Zeman, známý to nekritický rusofil, veřejně fabuluje. Pussy Riot se dopustili hanebnosti v chrámu Krista Spasitele. i když nevím, co je větším zlem, jestli tato poťouchlá exhibice nebo fakt, že patriarchou ruské pravoslavné církve je kágébák Kiril. řekl bych, že to druhé.

Ovšem, jak už tady zaznělo, evropský soud neřekl, že Pussy Riot se nedopustili porušení práva, ale že ruská justice jim odepřela právo na spravedlivý proces. A to je rozdíl. A to, že ruské soudy nejsou nezávislé a odsuzují lidi na základě vymyšlených provinění, je fakt. Viz kauzy Sencov, Magnitskij a spol.

20 3
možnosti
ZJ

O Vás by Anton Špelec prohlásil, že jste tuplovaně .....

Evropský soud a Nobelova cena jsou zprofanované.

4 10
možnosti

Oni jsou pravoslavní Rusové poněkud přecitlivělí. Onehdy byl třeba potrestán bloger, který napsal, že Bůh neexistuje. Prý urazil city věřících. Když však pravoslavný kněz otevřeně urážel ateisty, prý nic nespáchal, protože zákon přece chrání city věřících, ne nevěřících. Trochu mně tím poměry v Rusku připomínají středověk s jeho tresty za rouhání. K tomu patří i dva roky vězení za výtržnost Pussy Riot, navíc na druhém konci země, takže bez možnosti kontaktu s dětmi. Takto nevypadá justice v civilizované zemi. Opravdu si myslíte, že něco takového bychom měli importovat do Evropy, a pokud to odmítáme, ničíme tím vlastní hodnoty?

6 1
možnosti
JP

Jaké byly ve středověku tresty za rouhání? Naše justice je v pořádku, když se jí vrah Pavla Vonky vysmívá, spravedlnost není průchozí.

Víte něco o našich hodnotách: Dáma, která rozmlouvá v Kanadě ženám potrat je zavírána do vězení. Odsudek - brání svobodnému podnikání!

1 0
možnosti
JL

Ano, evropský soud pro lidská práva dal definitivně za pravdu Pussy Riot a vy, jste nic nepochopil.

8 0
možnosti
JV

J92i97r18i 19V14r55a62b15e48c

6. 12. 2018 12:05

Myslím, že ten na hradě je váš příbuzný .

6 0
možnosti
Foto

........to málem vypadalo, že bude skupina pozvána k předvedení své exhibice i v chrámu Svatého Víta. To se naštěstí nestalo.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=690896

Někdy je potíž, když věci nějak vypadají. Pokud tak vypadají jen málem, pak nejen takovými nejsou, ale dokonce tak ani nevypadají.

K exhibici ve Svatém Vítu nedošlo nikoli na štěstí, ale proto, že se nejen nenašel žádný idiot, který by je k tomu vyzval, ale také proto, že Pussy Riot by takovou idiotskou výzvu zcela jistě odmítli. Možná, že by se nechali zlákat, kdyby ve Svatém Vítu měli příležitost kontrovat - protestovat proti jiné exhibici. Třeba, proti exhibici pozvaných ruských popů a zástupců Putinovy mládeže, kteří by se modlili pro zdárné odstranění červených trenclí ze střechy Hradu ke slávě Boží a slávě Vladimira Vladimiroviče.

7 1
možnosti
HZ

Rusko porušilo právo členek Pussy Riot na spravedlivý proces, který patří k základním lidským právům.

Doporučuji, abyste se napřed podíval na záznam toho soudu, než tu budete uvádět své další scestné úvahy.

5 1
možnosti
JP

Jak ho Rusko porušilo, můžete nás prosím jen mírně informovat, když jste ten proces sledovala?

0 0
možnosti
JB

J68a20n 74B21u71r38d31a

6. 12. 2018 11:46

Příště sem dejte článek o astrofyzice či metalurgii a nic si o tom předtím nezjišťujte. Dopadne to stejně jako tento.

6 0
možnosti
Foto

Moskva prostě čelí řízené diverzi, a to není nic nového. Ale nejsprostější .je to spiknutí s trenýrkami poškozující i náš hrad. Zvolit si trenýrky, ve kterých jsem osobně cvičil spartakiádu, jako prostředek třídního boje, mi přijde nedůstojné. K těm trenýrkám!

8 0
možnosti
Foto

Vy taky s trenclemi:-)...........

2 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik