Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejvíc toho na sebe udal sám Babiš ;-D

13 4
možnosti
JH

J90a75n 38H63y86n60e82k

5. 12. 2018 8:01

Tento stát díky Kalouskum, představitelům vlád ODS a tandemu i ČSSD prošustroval stovky miliard, kdy a dnes se tu hraje divadlo na téma, ODS ta nejspravedlivější strana. Piráti, jako stana, kteří nic nedokázaly, jen se vezou na vlně poškozování tohoto státu s neověřenými podněty / spíše udávačkými/ k Evropské komisi a nevík k čemu dalšímu, avby se zviditelnily je nehoráznost dnešních dnů. Jenom vystupování Pirátů, kteří se vezou na vlně politiky TOP 09 je nepochopitelné, že jim ještě po několika měsících jejich účinkování v parlementu, může někdo věřit.

9 12
možnosti
Foto

Ty stamiliardy,které Babiš "zachránil" jsou kde.....?:-)To jste si opravdu nevšiml,že Babiš nakupuje voliče,především duchodce na dluh...?

11 3
možnosti
AW

To už je duben? 8-o

6 1
možnosti
ZJ

... ANO i já nesnáším udavače! Zvlášť ty pravomocně usvědčené :-PRv!

9 0
možnosti
LH

Horší snad jsou ti o kterých to nevíte a tváří se jako morálka národa ne?

3 0
možnosti
JP

Tak největší udavači byli StBáci - to snad ví každý. A to byl i Bureš !

15 3
možnosti
Foto

A vymyslel největší udavačskou akci po listopadu - účtenkovou loterii.

5 5
možnosti
VM

Neslím si, že by byl Babiš oblíbeným terčem, ona jeho minulost a nakonec i současnost přímo vybízí ke zveřejňování křiváren, které dělal a dělá a nemyslím si, že by to byl nějaký konec, on toho má za sebou ten křiváček fakt dost a tedy kdokoli bude chtít, na něho něco vyhrabe.

E nemyslím si, že by tito lidé měli být udavači. Udavačskou nenávist proti podnikatelům naopak zvedl on sám.

Závěrem bych dodal jenom toliko. V kulturním politickém prostředí by takový křivák dávno z politiky zmizen, nebo lépe, vůbec by tam se vším máslem na hlavě nelezl. Ovšem nebezpečný psychopat, toužící po neomezené moci nám každý den musí dokazovat, že prostě po té neomezené moci skutečně touží.

Ale věřte mi, na každého jednou dojde a dojde tedy i na něho.

A jeho obdivovatelé - všichni lidé mají prostor k tomu jednou procitnout, někteří ho však do smrti nevyužijí.

Hezký den všem :-)

20 4
možnosti
Foto

Pidistrany...?To myslít Piráty a ODS,kteří mají společně dle posledního pruzkumu vic než "ANO",tedy Babiš....?Jediné co Babišovi skutečně jde je likvidace jeho levicových spojencu....;-)Z ČSSD,komoušu a Okamury vytvořil pidistrany.To jsou strany,které od voleb nejvíce ztrácejí voliče....

17 2
možnosti
Foto

I58v26a46n 71M16a19r50e62k

5. 12. 2018 7:38

Mají "víc" ? Tak proč se tedy předčasných voleb bojíte "jako čert kříže"? 8-o;-D

5 3
možnosti
Foto

Babiš sklízí, co zasel. Nabádal k udávání, osočoval všechny kolem ze zlodějin a jestli čekal, že si to ostatní nechají líbit a budou jen tak přihlížet, pak je opravdu špatný hráč. Možná by neškodilo, kdyby si každé ráno opakoval, že už nejsme pod vládou komoušů a on není privilegovaným udavačem, svět se mění. ;-D

26 5
možnosti

Předvolební rétoriku jsem vždy považoval za něco výjimečně debilního. Ale pokud takovýhle hysterák nachytá karmu přes 36 na necelých tisíc přečtení, asi to straničtí kreativci dělají správně. ;-D

25 2
možnosti
PB

P68e28t80r 39B14u77r87i81a26n

4. 12. 2018 23:57

Přesně tak...

10 1
možnosti
JP

Je k smíchu, když používáte termín "právní vědomí", které Vy a další fanatičtí babišovci evidentně vůbec nemáte. A slovo udavač sedí - ale na Babiše, bývalého spolupracovníka STB. Udavač není ten, kdo veřejně a neanonymně poukáže kriminální čin. Babiš je prokazatelný podvodník a lhář, to by měli pochopit na případu Čapí hnízdo i lidé s "inteligencí" jeho příznivců.

25 5
možnosti
LC

No právě, veřejně a neanonymně. Kdo podal oznámení v kauze Čapí hnízdo u nás či v Bruseli?

4 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.