Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Je otázkou, kdo je lepší: zda chudá loutka, nebo bohatý loutkovodič. Každopádně pod tím podivným obrazem dnešní doby jsou podepsáni oba.

Nelíbí se mi, že Babiš štvaný médii dokáže na svou obhajobu místo věcných a logických argumentů jen dokola opakovat mantru: lež, účelovka, kampaň, antibabiš, spiknutí, Kalousek.

Stejně tak se mi nelíbí, když se těď do Babiše naváží lidé, kteří mu při jeho největších křivárnách kryli záda (a rozhodně nejde o banální kauzu Čapí hnízdo).

Trvám si však na tom, že bývalý agent StB, oligarcha s kontroverzní podnikatelskou minulostí a obrovským střetem zájmů a usvědčený lhář bez jasného programu krom maximalizace zisků svého holdingu, by premiérem být prostě neměl.

6 2
možnosti
Foto

Jaká chudá loutka? Neříkal snad AB, že politici kradli jak straky, ale on náš statečný zachránce jim to zatrhl? Nebo to říkal jenom Standa?

2 0
možnosti
ZD

Dal bych Vám desetkrát karmu. Přesně jste to popsal. Kořeny odporu jdou z dvojího směru. Jednak z české závisti a druhak od politických nemakačenků, kterým se náramně tohle divadlo hodí. Počítají, že jim příště jejich zatuchlý rybníček nebude chtít vypustit žádný zjevně bohatý člověk. Každý si pak rozmyslí jít do politiky, když vidí co se na něj navalí. Proto držím panu Babišovi palce. Lidé retardovaní a chudí duchem Vám budou vyčítat vše možné místo toho, aby si Váš pravdivý článek přečetli vícekrát.

12 6
možnosti
OM

Kdyby všechno bylo tak jednoduché jako vaše hlava ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobrou chuť ke koblížkům

7 3
možnosti
MT

Taková bezelstná slepá víra v politika (sic!) se už dneska jen tak nevidí.

12 7
možnosti
ZD

Autor nepíše o jednom politikovi. Zaměření článku je obecné. Kdyby jste nečetl jen nápis a zkusil se zamyslet nad článkem možná by se něco urodilo.

5 4
možnosti
VM

Je iluzoní si myslet, že bohatý člověk nemůže být ovládán kmotry. Já bych spíše řekl "lidmi v pozadí" a myslím si, že takto ovládanými jsou i prezidenti USA. A také si myslím, že jeden se pokusil nebýt ovládaný a tím byl John Fitzgerald Kennedy.

Ale to jsou moje domněnky, nakonec, mám na ně právo :-)

Co se týká "honu na Babiše". Položme otázku jinak.

Byly by nějaké hony, kdyby nebyl ve vrcholné politice tolik kontroverzní člověk, na kterého vyhrabě něco snad i ten, který nic vyhrabat nechce?

Nicméně, dnes vylézají na povrch Zemanovy kampaně placené Babišem - určitě to dělal s dobré vůle, a nebo za to něco očekával? Tedy kmotrovské praktiky?

15 4
možnosti
Foto

Když už jste zabrousil do té Ameriky, Babiš je malá mřenka třeba proti takovému Dicku Cheneymu .... No a jakou ten udělal politickou kariéru...

1 0
možnosti
JA

A Vám nevadí, že tím miliardářem v politice je jeden z těch kmotrů, co tahal za nitky a když najednou došly loutky, co se nechaly vodit, tak si sám založil hnutí?

Taky věříte tomu, že korupce je jen, když někdo něco bere? (Proč asi Babiš říká: "Nikdy jsem nic nevzal", "Nikdo mě nemůže uplatit", "Tradiční zkorumpovaný strany..." a nikdy se nezmíní o těch, kdo podplácej?)

Kdo ze zkorumpovaných je miliardář?

13 7
možnosti
VM

Mě spíš vadí, že babiš pořát tvrdí, ten ukradl to, ten zase tohle.....

Avšak ani z pozice ministra vnitra, ani z pozice premiéra nepodal jedné trestní oznámení. Že by to tedy byly jeho pouhé domněnky? A pokud to nejsou domněnky a ví to jistě, proč neplní svou povinnost čestného občana a trestní oznámení nepodá?

11 0
možnosti
PJ

P23e15t37r 75J23í89l80e54k

4. 12. 2018 0:16

Já vidím velký Babišův průšvih v tom, že jím podporovaná agrofertizace našeho venkova změní naší zemi ve vyprahlou jedovatou poušť. Mimo tragedie v krajině, bylo na venkově zavřeno během roku 1100 prodejen i několik tisíc hospod, zanikají drobní zemědělci, i mnozí řemeslníci.

18 8
možnosti
SN

:-)........Petr Jílek .....teď si uvědomte, že Agrofert obhospodařuje 5 % pronajaté a vlastní půdy. V mém rodném kraji na Vysočině má Američan pronajatá dvě bývalá JZD od vlastníků s výměrou 9 000 ha. A jede, díky dotacím jak Babiš. Zaměstnává spoustu vzdělaných lidí, protože vlastní špičkovou zemědělskou techniku! Co Vy na to?

13 1
možnosti
JZ

Tak si tak znovu a znovu čtu ta vaše rádoby neutrálně formulovaná slova a říkám si, co tak asi budete psát, až se třeba Bakala rozhodne, že "... místo užívání si nabytého majetku v nerušeném soukromí téměř masochisticky realizují své vize i pro dobro ostatních (kromě toho svého)."

9 2
možnosti

Jako chápu, že týpci jako Křišťálový Standa, dokáží naplnit občana skepsi, ale až tak naivní shlédnutí se v Andrejokvých sladkých řečech bych nečekal.

11 6
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik