Diskuse

Když hořím

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D91a35v98i24d 30V25l26k

3. 12. 2018 11:10

Hergot Betty co vyvádíš? Ať se Ti to rychle zahojí:-)V

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, už je krásně zahojené, to se stalo v září, jenom jsem nepsala.........

1 0
možnosti
Foto

Uff! Začal jsem číst s pocitem, že to bude nějaká povedená taškařice, vyvedlo se to jinak. Nechtěl bych být v tu chvíli ve Vaší kůži. Ostatně, Vy jste pak už také nebyla. Ať se jizvy zhojí.

Mmch, v pátek jsem si koupil Sfumato, dnes u oběda začnu číst. Už se těším.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji. To mám radost, že se těšíte na moji knížku. Ovšem začátek jak říká Šárka, jsem napsala hodně zostra....tak se trochu červenám. Dobře se bavte.

2 0
možnosti
Foto

Jauvajs, dávejte na sebe pozor! :-)

Jinak, vzpomněl jsem si na pěkný dokumentární cyklus ČT s názvem "Nehasit, hořím!"

U nás na zahradě jsme měli pařez po staré hrušce, zhruba podobně dutý jako moje hlava. Nechával jsem ho vyhnít asi 15 let a nic. Je to exaktní potvrzení vědecké hypotézy, že ani dutá hlava se jen tak sama od sebe nespraví ;-D

Nakonec jsem v dutině zřídil ohniště, nakladl jsem tam tenké i silné kusy suchého dřeva, pálil a pálil - a zase nic! ;-D (Přeháním, po pořádném ohni se mi podařilo zbytky pařezu vylámat a je konečně klid.)

1 0
možnosti
Foto

Já mám pařezy ořechů, nevím jak to zničím.......

0 0
možnosti
Foto

Připomněla jste mi, jak můj bratr jednoho dne ráno zatápěl. Měl mne pak odvést do školky. Maminka byla už v práci a táta na služební cestě. Příchod do školy i školky byl opožděný. Nejdřív bylo nutné hasit - pomohla babička. I já jsem přispěl několika konvička mi na zalévání květin.

Ta Vaše ruka to tedy schytala! Ale každému by se to nestalo. Na to musí být člověk vnitřně mlád :-)R^ ..........sem tam , když zatapím v krbu, použiji líh

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, jsem vycvičena na bolest a nová kůže je moc hezká. Naštěstí nemám plastické jizvy, jenom plošné.

1 0
možnosti
MV

teda, Betko, ze zacatku smich (ta moje predstavivost), ale na konec dost strasny! ale miluju lidi, co i o takovejch katastrofach dokazou mluvit/psat s nadhledem a humorem. ty se nikdy neztratis!!!!

3 0
možnosti
Foto

Marku, nová kůže omlazuje;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1207x
Svobodomyslná, nezávislá žena, bez strachu projevit svůj názor a postoj. Těším se ze života v této zdeformované společnosti, která zapomíná a přestává respektovat mnohé lidské hodnoty.

http://albetaV@twitter.com

vlckova@artvlckova.cz

Seznam rubrik