Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

Uz jsem cetla a slysela mnoho nazoru na Babise. Pravdive, ci lzive, ale zadny se nevydal tak daleko do sfery fantazie. Babis neni fenomen a nema zadne nadlidske vlastnosti. Je to clovek pragmaticky, nadmiru schopny a pracovity, ktery se vsak nezdrzuje uvahami o moralce a cti. Urcite je i zranitelny pokud jde o rodinu a o deti. Uz vubec bych no nehazela do jednoho pytle s buldozerem Donaldem Trumpem a rozhodne s ne s tou nulou Macronem.

20 0
možnosti
JZ

Opravdu mám dost problém s tím, že velká část národa akceptuje, respektuje, někdy až adoruje a staví do pozice mučedníka člověka, který "Je to clovek pragmaticky, nadmiru schopny a pracovity, ktery se vsak nezdrzuje uvahami o moralce a cti."

Co však vůbec nechápu, proč to pak té samé části národa u jiných lidí ze stejného těsta vadí a tito jsou nazýváni ekonomickými z.rdy.

5 4
možnosti
PK

Přežil jsem řádění kmotrů a rozkradení země a přežiji i Babiše....

13 1
možnosti
Foto

Ale no tak, Babiš vykřikl, že se nikdy nevzdá vlády v souvislosti s kauzou Čapí hnízdo, v níž se cítí být zcela nevinný. Pokud k nějakému pochybení v této záležitosti došlo, tak už v této chvíli zcela zahojeno, takže nemá smysl tuto záležitost mu nějak předhazovat, to ho naopak posiluje.

15 3
možnosti
MB

V podstatě máme příklady dva - Baťu a Babiše. Oba od verpánku k výšinám. Příběh obuvníka je známý - Začíná na zelené louce! - Mne hlavně fascinoval jeho vnitřní systém Karierního řádu, s péči o zaměstnance. V podstatě řečeno - Pokud chceš makat i na sobě, jsi vítán! Co neumíš tě naučíme, je lhostejné kdo jsi - co jsi. Jsi pak limitován pouze sám sebou ! Rarita - Duchovní otec sloganu - Čest práci ! ...

Babiš přebírá to Čest práci. Jeho slovy prchá ze Slovenska před Mečiarem. Ani tak nejde o ideový střet, jako o machinace s Petrimexem. V ČR na zelené louce nebuduje vůbec nic - s pomocí záhadných zdrojů cizích osob se z něj vyrýsuje akviziční nájezdník. Suverenně předběhne bývalé kolegy Janouška a Rittiga. Toto nemůže realizovat bez politického krytí - Dochází k levnému předání strategických součástí NH do jeho rukou! Mazaně si pořídí ochranu investic svým Hnutím, se ziskem imunity. Od bývale nekalé korupce - Dojde ke korupci legální přidělováním státních pašalíků. Zúčastnění jsou spokojeni - podobně agenti STB, kteří tvoří základ jádra Agrofertu. Vše nabývá obřích rozměrů a zcela hloupě se tam vplete směšných 50 milionů Kč za Hnízdo ! ...

Po pravdě řečeno, je to skutečně k určitému obdivu! AB nelze upřít až neuvěřitelnou výdrž - fyzicko psychickou. Pořád se mi ovšem vtírají osobní pochybnosti - A k čemu, jako jedinci je to vlastně dobré? Jak užije svého obřího majetku - Kdy bude žít a radovat se? Odpovědí zřejmě je, že on tak prostě žije. Myslím si, že odpověď by asi dal Prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc., FRCPsych. :-)

10 2
možnosti
Foto

Tak Prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc., FRCPsych dává pouze chybné diagnózy, o jejichž správnosti je však přesvědčen.

2 6
možnosti
AL

Psal jsem to minule, budu to psát i v budoucnu a píši to i teď.

Takovým lidem se neustupuje!

Klidně plačte, mínusujte, křičte do světa, ale to je tak vše, co můžete dělat.

Velký Andrej opět v y h r á l !!

V tomto demokratickém systému nerozhoduje ulice, ani přání poražených politiků, ale pouze svobodné volby. Nemějte strach, přátelé. Nebude to bolet! Babiš vyhraje i další volby.

Mám rád svobodu a demokracii.

:-)

13 8
možnosti
MB

Arnolde, Arnolde, co z Vás jednou bude? Vždyť Vy, budete schopen jednou volit i ty socialisty, pravila paní Dulská, (ve svém filmu). Tehdy, mladý, Rudolf Hrušínský měl taky rád svobodu a demokracii, usmíval se a dále hrál na svůj klavír ... :-)

7 3
možnosti
JB

Asi Vám v té hrůze zkrystalizoval mozek.

5 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Zabývám se imaginárními světy, jazykem, událostmi. Vytvářím příběhy, ve kterých se pokouším zachytit skutečné prožitky, abych měl pocit, že běží o něco vážného, co se hned nerozplyne jako pára. Vlastně stále hledám co nejvěrnější obraz reality, sebe i druhých. Své "nálezy" jsem publikoval v několika knihách, elektronických či papírových.

Seznam rubrik