Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Víte , ona je otázka , zda si tuto "úctu" nejvyšší představitelé nevysloužili sami svým chováním.. Jak vysvětlíte to , že až do nástupu Zemana na hrad se nikdy nic takového nedělo.. Že Havla či Klause respektovali i jejich odpůrci....

Jinak připadá mi totálně ujeté a absurdní to , že jeden ze symbolů totálního zla z dob před rokem 1989 pokládá kytičku u příležitosti konce komunismu. Připadá mi to podobné , jako kdyby Klement Gottwald pokládal věnec k hrobu obětem komunismu...

10 8
možnosti
VT

Jeden postřeh - vlna odporu vůči Miloši Zemanovi se vznesla už před první kandidaturou na úřad prezidenta. To si různé známé osobnosti na veřejnosti obrazně trhaly trička, psaly protestsongy, mluvily o emigraci apod. ON nerozpoutal tu nenávistnou kampaň. On jen označuje část novinářů za odpad, žumpu atd atd. A v tom s MZ souhlasím.

10 0
možnosti
JS

Pane Hannigu, pokud chci diskutovat, nikoho se neptám, zda se mu to líbí nebo ne. Diskutuji. Diskutuji proto, abych poznal názor oponentů a mohl případně korigovat svůj názor svůj. Zjistil jsem, že některé názory oponentů, které jsem považoval za ................., mají svou hodnotu.

2 1
možnosti
Foto

Zlu se nesmí ustupovat, nesmí se mu ani nečinně přihlížet. Nezáleží, zda jde o zlo nacismu, komunismu, islámského radikalismu, postdemokratismu nebo čehokoliv jiného. Musíme proti zlu bojovat do posledního dechu. Musíme bojovat, i když se zdá, že vyhlídky jsou špatné, protože, jak řekl J. R. R. Tolkien ústy trpaslíka Gimliho: „Nevěrný je ten, kdo dává sbohem, když se nad cestou zešeří.“ Za zlo lze zařadit i Pražskou kavárnu, sluníčkové lidi.....

14 5
možnosti
KK

"Na rohu ulice, vrah o morálce káže, před vraty věznice se procházejí stráže....".

Doba bolševiků se plíživě vrací. :-/

2 2
možnosti
KK

Nějaký jouda hodí do koše kytku bolševického papaláše Zemana a kytku bolševického oligarchy Babiše.

Aféru a zneuctění svátku z toho děláte jenom vy a vám podobní, ve skutečnosti je to jenom mezi nimi.

Nesouhlasím s tím, ale je to to jediné co ten jouda může udělat aby upozornil, že zmínění bolševici si vytírají s námi i s demokracií. :-/

8 20
možnosti
BM

Prezident je vrcholný představitel všeho českého lidu tedy i můj. Tu kytici tam položil za všechny kteří se nemohli dostavit, teda i za mne. Za řidiče kteří jsou v tu dobu na silnicích, za prodavače, za horníky, za zedníky a spoustu jiných normálních pracujících občanů této země. To že je vyhodili je hulvátství a omezení svobodně vyjádřit svou účast. Tudíž silně protidemokratické. Kdo jim dal právo k tomuto činu?

11 6
možnosti
VB

Jak se z volá ozývá, tak se na hnůj ozývá.

0 4
možnosti
JS

Dobře si pamatuji, jak v době nedávno minulé Stb odstraňovala z pomníků a památníků kytice a svíčky...........Jó, časy se nemění, jen nastoupila nová generace Stb.

33 7
možnosti
JT

Ale kdepak, je to pořád ta stará, jen dnes ty kytky klade.

0 2
možnosti
MV

... nekonecna sprska vulgarit... co je to proti vodopádů vulgarit M. Zemana.. Ale to vy zřejmě nedokazete vidět a slyšet.

13 18
možnosti
AP

No, a netvrdí ti demonstranti či jejich mluvčí, že jsou lepší ... A ve skutečnosti jsou stejní jako MZ, jen holt nebyli zvoleni jejich favoriti a tak zaveleli do permanentní války za každou cenu.

10 0
možnosti
RC

Nožička je pryč tak nastoupí Opl. Buďme rádi, že takto někdo může svůj nesouhlas vyjádřit. Že to není cirkus, jako dělali stbáci kolem hrobu J. Palacha.

7 5
možnosti
VS

Titulek jak z Rudého práva!

8 13
možnosti
Foto

Zakážete některá slova, protože je v minulosti použilo Rudé Právo?

I ta která nepoužilo, ale mohlo by?

A jak to tedy má napsat??

7 1
možnosti
PV

Pokud se politici chovají jako arogantní diktátoři, tak bohužel jejich kytky patří do koše!!

Pokud prezident řekne, že pokud bude Babiš odvolán , že ho znovu jmsenuje premiérem tak to jejiž velmi za hranou politické kultury - proto jeho kytici lidé vyhodili !!!!

17 25
možnosti
Foto

Kdo tu kulturu určuje?

Kalousek?

15 7
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik