Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

L23u10k57a63s 55F78i32k65r

17. 11. 2018 6:56

Proc se tou Cortex-Occasional vibes zabyvate?

0 0
možnosti
Foto

Jake Tapper (CNN) se jí v září zeptal, kde na to všechno vezme. Kroutila se hezky, ale kromě vzletných frází z ní nic moc nevypadlo (viz video) :-/

https://www.cnn.com/videos/politics/2018/09/16/alexandria-ocasio-cortez-40-trillion-dollar-spending-plan-sotu-vpx.cnn

14 0
možnosti
JK

J56o54s69e76f 59K86l78a73t

16. 11. 2018 22:01

Nějak jsem vás nepochopil,je snad hezčí než vy,nebo jiná závist?

0 25
možnosti
PK

Paní Š. horuje za starou dobrou Ameriku, která se za 300 let stala z nuly světovou velmocí number one. Mně také názory paní poslankyně připadají za čarou, ale Amerika se mění, to je fakt. Můj bílý švagr si vzal Ekvadorku, jeho dcera černocha a syn Mexičanku.

0 4
možnosti
Foto

Tak hlavně, že v žádném zákonodárném sboru nesedíte vy. Vy taky máte ve všem jasno na první dobrou.

5 27
možnosti
ZD

Ano to je výsada lidí se zkušenostmi a rozhledem. Pan president se také nevytáčí a má na každou otázku odpověď navíc podloženou fakty.

0 0
možnosti
LC

Mně ty nesmysly, které levice vymýšlí, sice také občas vytáčí, ale na druhou stranu se utěšuju, že ty modré límečky, ti lidé práce, kteří by měly být hlavními voliči levice už pochopili, alespoň v Česku, že to jsou nakonec oni, kdo to levicové "dobro" nakonec zaplatí. A podle toho i vypadají volební preference.

10 0
možnosti
PK

Čistý tržní mechanismus, pro který mnozí horují, nefunguje. Musí tam být korekce, přerozdělení - tak jako to udělal po válce Erhardt v západním Německu - slavný Sozial-marktwirtschaft. Ale těmi korekcemi se nesmí ztratit motivace. makat. Asi je rozdíl mezi "fleissig" národem a Bronxem, to je fakt.

4 1
možnosti
Foto

Moc tomu nerozumím, kritizovaná budoucí kongresmanka absolvovala s vyznamenáním ekonomii na Bostonské univerzitě, tak proč by měla být v rámci své činnosti v Kongresu nekompetentní? Sedí tam lidé zcela bez ekonomického vzdělání a také rozhodují financích. A nikdo je nenapadá. Mimochodem, ty drahé šaty, ve kterych se vyfotila, nebyly její, měla je vypůjčené. Otec jí zemřel na rakovinu, musela pomahat matce, splácí studentskou půjčku, tak nemá po kampani peněz na zbyt. Takže dobrý terč pro nemístné žertíky s jedinym cílem, diskreditovat levici s vylhanymi tvrzeními, že se mezi jejími řadami nenajde etne

6 21
možnosti
Foto

jeden inteligentní mozek.

0 0
možnosti
AZ

také nechápu, příspěvek je dnes moje premiéra. Jo.....obdiv autorce!!!, k těm minulým příspěvkům!!!!!, dnes jsem se snažila přihlásit, ajeto ;-DR^!!

2 0
možnosti
PK

Zdravím. Nejste paní či dcerka od pana Jana z Budějic? A i kdyby, nevadí ...:-)

2 0
možnosti
Foto

Levice se definitivně pomátla;-) Jelikož ruka ruku meje, nemůže být toliko levice pomátlá, alébrž obě, tedy i pravice. A to bývá výsledkem lobotomie. Ta ovšem probíhá až permanentně díky fest pracujícím norimberským trychtýřům ,z kterých stále kde kdo hltá, a rád. Kdo ony trychtýře stále plní, a užívá, ergo proč, totˇ je ani ne tak otázkou, jako spíše až zřejmé;-)

1 3
možnosti
KJ

K65a46r20e27l 54J69a24n20d27a

18. 11. 2018 19:48

Po kolikátým panáku jste to psal?

0 1
možnosti

Paní Broučková-Šichtařová, Vám to dneska sluší ... Sice o paní Ocasio-Cortezové víte akorát tolik, co jste zaslechla a paté ruky, ale za to máte pěkný make-up.

0 27
možnosti
PK

Fakt je, že musela voliče přesvědčit aby jí dali hlas. I "bílý dědek" Sanders měl v prezidentských volbách na severovýchodě velký úspěch.

2 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,41
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články