Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A17d61a46m 38M17a80l33ý

15. 11. 2018 7:47

Autore, pár otázek:

Je Kauza Čapí hnízdo vymyšlená?

Má tato kauza za cíl odstranit Babiše z politiky?

Sám Babiš řekl, že je to jeho nápad.

Proč tedy Babiš to Čapí hnízdo vymyslel? Chce snad sám sebe dostat z politiky?

Spíše to vypadá, že Babiš šel do politiky, zvýšit svou moc. Podařilo se. Vládne hůř než všichni před ním. Politickou kulturu v zemi snížil na úroveň banánových republik.

A cokoliv se o něm napíše je hyenismus :-/

Nic jiného neumí, tento usvědčený STBák, než brečet, jak mu nikdo nepřeje úspěch ;-D

14 5
možnosti
Foto

Určitě má za cíl odstranit Babiše.

2 0
možnosti
Foto

Pane Babiši, vydržte......

Nebojte, kolego blogere, vydrží, vydrží všechno. je to vysoce odolný typ druh Homo economicus. Resistentní vůči okolním vlivům, dostatečně průrazný. Fakt, nebojte se.

10 0
možnosti
MB

Je dobře, že zbytky svobodných informací - Slonková a spol. existují. žádný objev, i M. Zeman si zřídil své médium, (dokonce již s plechovou skříňkou zaměstnance). Na trh, pak vstupují informace a spotřebitel si vybírá. Model - Andrej Babiš byl spatřen, kterak na Hnízdě obcuje s klokanem ! Já říkám = Hrůzná zoofoilie a oplzlost ! Vy říkáte = Jaký krásný příklad člověka a zvířete! Oligarcha, nemaje moc volného času svého - Přesto spatřil trpící zvíře a koná mu tedy, jako nám všem, to pověsté - I vačnatci, bude lépe ! ... :-)

2 2
možnosti
PK

jen bych Vám nepřál, aby jste někdy vy resp. někdo Vám blízký na vlastní kůži zažil pronásledování medií ...na to není obrana a výslech nemocného člověka to je skutečně investigativný novinařina....Rv

3 1
možnosti
JV

J69i36r88i 77V19r75a93b10e95c

15. 11. 2018 7:40

To se nedivím, jak to tady v tomto státě běží, při takových voličích. Ovšem zeman je zeman .

Rv

0 3
možnosti
PK

Tentokráte investigativci nesplnili zadání, nemocných a ještě k tomu mladých lidí je mi líto a je třeba jim dát klid na léčení...Rv

2 1
možnosti
MK

A ještě smutnější je, když jim nedají klid na léčení vlastní rodiče. Klidně jim připíšou prosperující firmu.....

6 3
možnosti
MK

Pane Zeman, já žasnu nad vámi. Já proti vám,proti panu Babišovi něco mám. Paradoxně se to netýká politiky. Překvapil mě postoj k jeho dětem , abych to upřesnila k dětem z prvního manželství. Kdyby je měl skutečně rád, tak by se k nim choval jinak. Nebo mě chcete tvrdit, že byste prosperující firmu připsal nemocnému synovi? Nepřipadá vám, že by mu to mohlo spíš zdravotně uškodit? Nebudu se pouštět do komentáře toho, co se teď kolem toho děje, takových komentářů už se tady vyrojilo dost. Jedno vím ale určitě, člověka, který upřednostní politiku před rodinou, kde se navíc vyskytují dvě vážně nemocné děti já nikdy obdivovat nebudu. Ostatně já nevím z čeho máte vlastně strach, nikdo tady nemluví o tom, že by měla skončit strana ANO, jde snad jen o pana premiéra, stranu můžete volit dál.

4 7
možnosti
JK

V roce 2005, nebo kdy se to odehrálo - byl Babiš ml. zdráv.

4 0
možnosti
Foto

Vystavil stopku..........Hezky řečeno. Možná by se to dalo říci i jinak: Nekonali jste, nekonejte. Tedy stopka možnosti začít konat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik