Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

V podstate rozumny pristup. Byvaly pytlak muze byt dobrym hajnym a nikde neni zaruka, ze do vcerejsiho dne poctivy clovek dnes za soumraku neupytlaci zajice.

3 2
možnosti
Foto

máte ode mne karmu. Ono vůbec nejde o nějaké zadělané Čapí hnízdo, ale o odstranění Babiše z politiky. Důvod je zřejmý. S Babišem se nedá rozkrádat státní kasa. Protože na něj z jeho pobytu v politice nic nemají musí sáhnout do minulosti a v ní nenašli nic jiného než jakýsi fígl s Čapím hnízdem. Takových fíglů s dotacemi by našli hafo a daleko závažnější, jenomže Kubík se Slonkovou jdou jen po Babišovi, protože je za to někdo platí. Ta křivárna kouká oběma z očí.

14 8
možnosti
JS

No rozkrádat se dá, ale je to obtížnější.

3 0
možnosti
DK

Přesně na tento přístup Babiš čeká a žehrá na něj.

8 4
možnosti
LP

donebevolajici naivita

12 6
možnosti
JC

Souhlasím. Vždy, když někdo cítí potřebu (pravda, já když cítím potřebu, tak dělám jiné věci) tak se ptám: A kdo na jeho místo? Máme tolik lidí, co to chtějí a umějí dělat?

5 4
možnosti
DK

Ta otázka zní jinak: Chceme, aby politiku dělal trestně stíhaný premiér, kolem něhož vzešla spousta dalších nevyřešených kauz?

11 6
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik