Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
Foto

Mám obavu, že poměry na současné Ukrajině jsou horší než poměry u nás v padesátých letech.

2 5
možnosti
AL

Pěkně jste jim naložil.

:-)R^

4 3
možnosti
Foto

Však se z toho nemohou vzpamatovat R^

2 7
možnosti
Foto

P30e92t53r 40O53m22e55l65k85a

14. 11. 2018 13:56

Jako bych vás viděl zcela Urvaného hřímat v nějaké soudní síni. Božínku, vy jste si ta padesátá léta tak vsugeroval, až jste do nich sám zahučel. Nevím, jestli se mám nad tím smát nebo vám jednou rukou zatleskat.

14 4
možnosti
Foto

Pardon, mělo být +

0 1
možnosti
JK

K obětem bolševiků se dneska přirovnává každej druhej, když mu řeknou že je pitomec nebo že kecá.

1 0
možnosti
Foto

Na Ukrajině v nedávné době snad bylo daleko více mrtvých, než u nás za bolševiků v padesátých letech.

1 3
možnosti
BM

Pan Lessy se vrátil do funkce policejního prezidenta. Po určitou dobu jsme měli pol.prez. 2. Ta dnešní opozice nebo ti co pomáhají remcat proti vládě tak to jsou vlastně bolševici ve "vyšším levelu".

1 0
možnosti
AT

Hmm kdopak to tady několikrát BEZ SOUDU odsoudil generála Petra Pavla jako zrádce Československa a přeběhlíka k nepřátelům?

15 0
možnosti
Foto

Generál Petr Pavel byl snad odvolaný z nějaké funkce?

2 3
možnosti
JH

J48a50n 27H14y40n92e43k

14. 11. 2018 13:48

Pan Fiala, svým vyjádřením ke spolupráci ODS s KSČM na úrovni obecních zastupitelstev, si nezadal s výroky patřící do druhé poloviny třicátých let v Německu. Tak co od něho jiného očekávat. Jinak i včerejší vystoupení pánů Jurečky a Rakušana v ČT po 20,00 hodině, bylo obdobné. Bez důkazů provést odsouzení pana Babiše jenom pro svoje potěšení či malost, je pro politika ve vrcholné politice absurdní. Tito páni by vůbec politiku dělat neměli. A to se vůbec pana Babiše nezastávám, ale také ho neodsuzuji, když nemám k tomuto problému relevantní důkazy. Nemluvě o tom, že se ČT zase zachovala neprofesionálně a na úrovni bulváru nejvyššího kalibru.

4 1
možnosti
PK

Víte pane autore asi nemá smysl obhajovat AB, nechte to na něm, zde medaily nedostanete a naopak budete označen za rudocha a neomarxistu a ani nevím co ještě. Faktem zůstává, že už to přestává lidi bavit a na druhou stranu se děsí s ohledem na stávající politické spektrum co za exoty nastoupí po něm...;-(

3 0
možnosti

Máte pravdu. Jen si myslím, že to tancování na trestně stíhaném premiérovi má daleko brizantnější zápletku z hlediska ústavnosti. On totiž byl Babiš zvolen jako terstně stíhaný. Mně z toho vychází, že z hlediska té ústavy a demokracie tahá celá opozice, český mainstream včetně většiny českých politologů za kratší konec provazu - s tím kolovrátkem o trestně stíhaném premiérovi.

Reportáž Slonkové a Kubíka nic nového či převratného přece ale vůbec nepřinesla. A docela bych byl zvědav na reakce opozice, mainstreamu a tzv. politologů v případě, že by se pokus o vyjádření nedůvěry vydařil, po řekněme půl roce by byly předšasné volby a ty by dopadly stejně nebo nedej bůh Babiš posílil. A co se bude dít, odejde-li Babiš od soudu osvobozen. Faltýnka už vzdali.

2 1
možnosti
Foto

Přesně tak.

Právě, že ta reportáž Slonkové a Kubíka nepřinesla vůbec nic zásadního, jen rozpoutala vlnu hysterie doslova jako na objednávku.

Sám jsem zvědavý, kolik Pražáků vyjde na Václavák, pokud Babiš nebude chtít odstoupit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik