Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Petriku, Petriku. V prvni rade si uvedom, ze s timhle zacal v roce 2013 Babis, kdy prohlasil, ze tady vsichni kradou.

7 4
možnosti

A splnilo to svůj účel? Ne Vámi chápaný výrok, ale tak, jak ho myslel ten Babiš. Jen Vás asi musím upozornit, že nejde o adoraci Babiše, ale o chápání politiky takové, jaká je. Ne jakou Vy ji chcete mít.

3 0
možnosti
Foto

Tak bolševiky z padesátek nejvíc připomínají Vaše blogy.V normálním státě by trestně stíhaný politik odstoupit skutečně musel,to ovšem není případ Česka....

15 5
možnosti

A kuš. Vy nejspíš nevíte o čem píšete. Ale módní to je. Pro někoho. To Vám přiznám.:-) Opisujete navíc, co jste seznal za pravdivé a ono to pravdivé ale vůbec není. A z mnoha důvodů.:-)

2 0
možnosti
Foto

... jako bolševici v padesátých letech, se především chovali socani a komouši, spolu s odboráři, když svrhli třeba Nečasovu vládu - bez soudu - ovšem to jste tu vy a vám podobní, kvičeli štěstím, že?

13 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Opět sem zatahujete Ukrajinu a trnete hrůzou, aby se tu nestalo něco podobného jako tam. Předpokládáte tedy invazi ruské armády na naše území?

7 0
možnosti
Foto

Ruská armáda se na rozpoutání války na Ukrajině žádným způsobem nepodílela.

1 7
možnosti
Foto

Nesouhlasím s premiérstvím pana Babiše. A možná přijdu na demonstraci proti němu. Můžete mi prosím prozradit, jak to mám udělat, abyste mě nepovažoval za zmanipulovaného? Nebo každý kdo se tam objeví je automaticky zmanipulovaný?

9 0
možnosti
Foto

Jednoduchá logika: Kdo nemá pana Babiše rád, je automaticky zmanipulovaný. Kdo naopak pana Babiše adoruje, je nezmanipulovaný a nezmanipulovatelný

1 0
možnosti
Foto

Opět používáte termín "demokracie západního typu". Mohl byste nám ho prosím vysvětlit, co to znamená? A jaká je eventualita? Demokracie "východního typu"? Můžete prosím napsat jaký je mezi nimi rozdíl?

6 0
možnosti
Foto

asi jako asijským a antickým výrobním způsobem.

1 0
možnosti
Foto

Píšete, že Petr Fiala vystupuje jako úderník 50. let. Máte s tím nějaké zkušenosti? Či odkud čerpáte přirovnání?

12 0
možnosti
Foto

Je samá fráze.

3 0
možnosti
Foto

Domníváte se pane Petříku, že by měl být David Rath s omluvou zpětně instalován do křesla Středočeského hejtmana? Jeho kauza také přeci ještě není pravomocně rozhodnuta?

6 0
možnosti
Foto

Morálně nepochybně ano, technicky si těžko. Ale on snad sám odstoupil, ne?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 3
možnosti
Foto

A navíc lže tak dokonale, že už ani opak jeho slov není pravdou.

2 1
možnosti

Jenom, když vidím mnohé reakce. Moc si z toho nedělejte.

Víte něco o pojmu skupinového chování lidí?

V ordinaci lékaře zaplnili čekárnu informovaní figuranti. Ledva se dočkali prvního skutečného pacienta, započala domluvená hra. Zazvonil školní zvonek a figuranti se zvedli. Onen skutečný pacient se nechápavě rozhlížel po čekárně, cože se to děje - nicméně povstal. Jeden figurant za druhým mizel z čekárny po „absolvování“ návštěvy lékaře. Školní zvonek zazněl znovu a znovu, figuranti se stavěli do haptáku a onen skutečný pacient s nimi – s čím dál větší ochotou. Až došlo na chvíli, kdy onen skutečný pacient v čekárně zůstal zcela sám, školní zvonek zazvonil a on se již bez pochyb vztyčil.

Vypadá to docela směšně, že. Skutečnost je taková, že tomuhle podléháme všichni. Jen holt každý jinde a jinak. Co za informace vyhodnotíme jako důvěryhodné nebo se kterými se ztotožníme - prostě je zopakujeme. Je to jen lidské.

On už Zeman je takovým zvonečkem jako Babiš. Viz onen zemřelý lékař v Číně. Jeden novinář hodný toho jména napsal, že ten padouch Zeman tam onoho lékaře nechal, jakkoli zjistili, že se nedostavil k odletu a nechal letoun odletět, aniž se o svého lékaře zajímal. No a do haptáku se poslušně stavěli Lipold, Fendrych, ... Ale také vážený psychiatr Radkin Honzák. Pravda byla zcela jiná, než interpretace onoho novináře.

5 1
možnosti
JK

O co, že uhádnu jméno onoho posledního pacienta. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik