Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Veverko, už mi lezete na nervy. Kvůli Vám ji neotevřu. Nedáte si pokoj a bude to to samé i pod novým článkem. Jakýpak z ostudy kabát. To máte Vy. Všichni si klepou na čelo z Vašich příspěvků.

0 0
možnosti

>>Všichni si klepou na čelo z Vašich příspěvků.<<

Všichni ne. Jen ti, kteří vás podporují - a i kdybyste napsal cokoli, podporovat vás nepřestanou. Všichni ostatní mi dají za pravdu - pokud si má tvrzení ověří - najsou si to, jak nestydatě jste zalhal, abyste očernil své oponenty a následně zfalšoval citaci oponentova příspěvku, abyste dokázal, že jste "nelhal".

>>Jakýpak z ostudy kabát. To máte Vy.<<

Z ostudy kabát má lhář, nikoli ten, kdo na lež upozornil.

>>Pane Veverko, už mi lezete na nervy.<<

Ne já. Vaše neschopnost diskutovat vám leze na nervy.

>>Kvůli Vám ji neotevřu.<<

Jen a jen váš problém, když ji neotevřete - a přiznáte tím de facto, že diskutovat nechcete, protože vás názory oponentů nezajímají - a když vám pak dojdou argumenty, své názorové oponenty očerňujete lživými obviněními, které se nejdříve snažíte "dokázat" tím, že zfalšujete oponentův příspěvek - a teprve po dlouhé době pak připustíte, že oponent nenapsal, co jste mu podsunul, ale opět se "po hannigovsku" vymlouváte, že "formulace byly nejasné", přestože hned první dvě slova toho příspěvku zcela jasně popřela vaši interpretaci. Co k tomu dodat? OK, zakazujte si diskuse jak je libo - koneckonců každý bloger je zde může zakázat - nicméně když je zde zakáže politik, který nedávno aspiroval na nejvyšší ústavní funkci v zemi, nevzkazuje tím voličům nic jiného než "jste mi ukradení, vaše názory mě nezajímají, jediné co po vás chci je, abyste mi hodili hlas". Nu, váš problém, takto se chovat. Kdo se ale pak může divit, že jste při volbách s tímto způsobem chování vždy skončil v poli poražených? Kdo se tomu může divit? Přece Petr Hannig. A pak ještě zřejmě ti, kteří si "klepou na čelo z mých příspěvků" - inu, v každé společnosti se najdou "lidé zvláštího ražení" - naštěstí je vás tak zanedbatelný počet, že jste tak nevýznamní, že je úplně jedno co vy kdy uděláte nebo neuděláte - a zda diskusi otevřete nebo neotevřete. ... pokračování ve vlákně... :

0 0
možnosti

... pokračování předešlého příspěvku (2/2) : ... Jediné, co tím otevřením diskuse můžete ovlivnit je to, zda budete bývalým "kandidátem na prezidenta", který se bojí diskutovat - anebo politikem, který si za svými názory stojí a odlišných názorů se nebojí. Čili jak už jsem dříve psal: Je to jen na vás, pane Hannigu, kterou cestou se vydáte. Buď otevřené diskuse pod vašimi blogy - anebo diskuse zakázané zbabělcem, který si zde "šmudlá" své nenávistné blogy a moc dobře ví, že by je nebyl schopen ve svobodné diskusi obhájit, proto diskusi preventivně zakazuje. It's up to you, Mr. Hannig.

0 0
možnosti

Pane Veverka, styďte se. Zde je prostor, kde se píší mnohé zajímavé věci v běhu. Můžeme se o nich dozvědět i si upřesnit informace případně s diskutujícím blogerem. A jste to jedině Vy, kdo tento prostor obtěžujete svými příspěvky Ctrl+C > Ctrl+V a pořád dokola. Pan Hannig je člověk, který by se s Vámi nemusel vůbec bavit, dělá to ale Vy jen provokojete a obtěžujete. Nevím, jak je možné, že Vám ti auditoři blogu nezakážou přístup, když bráníte panu Hannigovi nechávat otevřenou diskuzi. Styďte se a dejte pokoj!

0 1
možnosti

Pane Pavelko, styďte se vy. Protože buď mé příspěvky vůbec nečtete - a přesto se k nim vyjadřujete - anebo lžete. Mé příspěvky totiž nepíšu pomocí Ctrl+C a Ctrl+V (resp. pokud to udělám, tak naprosto výjimečně) - každý se o tom může přesvědčit - i když opakuji něco "po sté" (z důvodu, že adresát např. nereaguje na výzvu, aby se omluvil za naprosto zřejmou a vědomou lež), vždy to formuluji znova, protože v trochu jiném kontextu.

A co se týče "upřesňování informací" - řekl bych, že jsem zde napsal docela dost podnětů, o který jste mohl vy, pan Hannig nebo kdokoli z vašeho "názorového tábora" polemizovat. V počáteční fázi diskuse, kdy se diskutovalo o reparacích (a nebyla tu řeč o té Hannigově lži), jsem napsal docela dost argumentů proti tomu, co pan Hannig napsal - a "ticho po pěšině". Čili jste to vy, kdo zde nediskutujete, jste to vy, kdo si zde "neupřesňujete informace". Ne já. Tak mi to laskavě nepodsouvejte, ano? Děkuji.

>>Nevím, jak je možné, že Vám ti auditoři blogu nezakážou přístup, když bráníte panu Hannigovi nechávat otevřenou diskuzi.<<

No, možná to bude tím, že já p.Hannigovi v ničem nebráním, diskutuji slušně - a pokud on diskuse zakazuje pod záminkou, že "tapetuji", je to jen a jen jeho problém - nikoli můj ani administrátorů.

>>Styďte se a dejte pokoj!<<

Opravdu pro to nemám důvod - a vzhledem k výše napsanému byste měl naopak zpytovat svědomí vy.

0 0
možnosti

Oprava: NAJDOU si to, jak nestydatě jste zalhal...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS