Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Průzkum se ale ptal na přijímání uprchlíků z válečných oblastí, ne na přijímání neprověřených lidí, o kterých neexistují žádné informace. Vaše interpretace výsledků je tedy nesprávná. Lidé odmítají i skutečné, konfliktem ohrožené uprchlíky.

1 3
možnosti
Foto

A oni jspou ti uprchlíci snad prověření? Úplně všichni? Kdy a kým byli prověřeni, v jakém rozsahu?

BTW zadání průzkumu bylo širší: "Dotazovaní konkrétně vyjadřovali své postoje k přijímání uprchlíků z oblastí postižených válečným konfliktem obecně, uprchlíků z Blízkého východu a severní Afriky a uprchlíků z Ukrajiny. Do výzkumu byla rovněž zařazena otázka týkající se přijímání uprchlíků z muslimských zemí..." (viz https://cvvm.soc.cas.cz/cz/34-tiskove-zpravy/politicke/mezinarodni-vztahy/...)

2 0
možnosti

P91e14t77r 39B93u74r12i91a90n

10. 11. 2018 6:55

Souhlas, karma.

4 0
možnosti
Foto

Přesně R^

A k tomu všemu jich je příliš. To už nejsou utečenci, ale regulerní stěhování národů.

7 0
možnosti

J69a25n 39B36u77r80d17a

9. 11. 2018 17:37

"Dokázat že ten či onen příchozí člověk opravdu zrovna unikl smrti, že mu válka ničí život, že jej a jeho blízké ohrožuje na životě."

To ale vůbec není definice uprchlíka.

Mimo to mi přijde strašně cynický a nelidský ten pohled, že být uprchlíkem může být toliko chudý člověk. Je to podivný a smutný argument pracující s prostou lidskou závistí; v ČR samozřejmě fungující na jedničku. Jakmile má uprchlík nějakou elektroniku nebo peníze, najednou se stává vlastně hrozně nevěrohodným. Asi by bylo nejlépe, kdyby se uprchlíci na cestu vydávali bosí a v plátěném rubáši jako římský král.

1 15
možnosti
Foto

Ale ano, pane Burdo. To je přesná definice uprchlíka. Vše ostatní je emigrace, která musí podléhat jiným pravidlům nežli ta uprchlická. Ta pravidla jsou nebo by měla být jasná. Znalost jazyka, ochota přijmout zvyklosti země- regionu kde dotyčný směřuje a hlavně schopnost něco nabídnout. Na současné uprchlické vlně je tato schopnost vidět jen minimálně. A ano, vím že jsou případy, kdy tito lidé se začlenili a nejsou s nimi žádné problémy. Jenže vykládejte to Tirákům například v Calais. Anebo obyvatelům Malmö. A neházejte zde prosím termíny jako cynismus. Osobně nevěřím, že chodíte po Praze nebo kdekoliv a každého kdo někde na nároží žebrá o peníze obdarujete tučným obnosem. Anebo jste taky cynik a říkáte si, co když ta žena s dítětem v náručí s podezřele balkánským přízvukem je jen nastrčenou volavkou?

16 0
možnosti

J75a82n 78H15a14r94v31a39n

9. 11. 2018 16:41

Drtivá většina hovoří o imigrantech. Ti neprchají, ale přicházejí do Evropy za snadným bezpracným životem při zachování jejich zvyků Rv

20 0
možnosti

Důležité bylo, že Češi se nebrání přijímání uprchlíků například z Ukrajiny.

A to je dnes vlastně i spor mezi Polskem a EU. Polsko přijalo na 2 mil. lidí z Ukrajiny, tedy dvakrát více než daleko větší Německo. Jenomže, to je špatně,Eu nechce přijímat Evropany , ale muslimy.

23 0
možnosti

No ano pane Kavko. Na zlocinnosti se v polsku a Cesku nepodileji islamisti ale Ukrajinci. Nemine dne aby se v iDnes nepsalo o nejakem jejich prepadeni, bitce ci dokonce vrazde.

0 8
možnosti

Z35u64z47a48n64a 54V95a69s55s

9. 11. 2018 16:16

Myslím, že část diskutérov pod článkom to vystihla perfektne: to, čo sa v súčasnosti vydáva za vojnových utečencov, nimi nie je.

14 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy