Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže osmi či desetileté děti jsou pro Vás odepsané a netřeba jim pomáhat?V prostředí uprchlických táboru jim bude podle Vás určitě lépe,tam je jejich vlast?To je dost smutné,že pouhá padasátka dětí dohání tolik Čechu ke strach a hysterii.Jsme opravdu hrdý národ?Pokud ano,pojdme to dokázat....strachem a hloupou hysterií se ovšem hrdost nedokazuje.

5 27
možnosti
VP

I u nás je takových dětí dost,ty ale Šojdrovou z neznámých důvodů ,nezajímají.

23 0
možnosti
MV

M95i41l77a14n 33V77i44k

9. 11. 2018 19:29

Kolik jste si jich vzal domů jste ale nenapsal..

9 0
možnosti
TB

Ještě je nikdo ani nedokázal najít, natož zjistit, jestli chtějí k nám a mohou být vydáni,, ale Bárta už ví, kolik jim je let

7 0
možnosti
Foto

"Takže osmi či desetileté děti jsou pro Vás odepsané a netřeba jim pomáhat?"

Na to jste přišel jak? V blogu to není. Pokud to tam vidíte, hodně to o Vás vypovídá.

13 0
možnosti
Foto

Osmi či desetileté děti nejsou odepsané, ale už se na nich dost podepsala výchova jejich komunity. Což snad nemusím dál rozebírat.

2 0
možnosti
KL

Hloupou hysterii predvadi lide jako jste Vy. Prectete si clanek poradne, pak mozna pochopite, co ma autorka na mysli. Pomoci takovym detem ma zajem hodne lidi. Postavit jim nove skoly, domovy spolecne s jejich pribuznymi, zajistit jim spokojeny zivot tam, kde to znaji, to je podle Vas spatne? Umite si predstavit, ze po valecnem traumatu a pripadne smrti blizkych deti nalozi a odvezou do naprosto nezname zeme, kde je vsechno diametralne odlisne od toho, co znaji? Kam ty deti dame, do detskych domovu nebo si je pani Sojdrova, Vy a dalsi nadsenci vezmou k sobe domu? A jak je budete vychovavat? Udelate z nich Cechy, to znamena takovou podobnou prevychovu jak zavedli sveho casu Nemci? Nebo se naucite arabsky a vsechno o syrske kulture a budete je vychovavat podle jejich prirozenosti?

Valka je hrozna vec a nemel by ji zazit nikdo, natoz deti. Ale podivejte se na rozlohu a pocet obyvatel Evropy, nejmensi a nejlidnatejsi kontinent. Kam ty vsechny uprchle imigranty mame davat? Navic oni chteji vsechno hned a to nejlepsi, nechteji cekat nebo se smirit s necim horsim. V Evrope byly take valky a byly krute, miliony lidi trpelo, ale na rozdil od techto lidi neuteklo, ale bojovalo za svoji zemi a dovedlo Evropu tam, kde je. Ale tihle, prevazne mladi a silni muzi, nechavaji sve rodiny v bide a strachu a sami utikaji za lepsim. Proc se nepostavi a nebojuji????

4 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik