Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednak děkuji za slova uznání o mém blogu, který všichni tak úplně nepochopili (bloger Petřík).

Jsem celkem potěšen, že aspoň tuto věc vidíme shodně. Jediný rozdíl je v osobě pana Hermánka.

Mám za to, že většině diskutujících ( a mne rovněž ), až tak nevadila jeho minulost, o které já nevím nic a upřímně řečeno mne nezajímá, ale o jeho neustálou potenci, s níž vstupoval do všech diskusí s málo inteligentními vstupy, často psal jen z nudy, což koneckonců aspoň mi i přiznal.

Jeho aktivita v mých blozích byla natolik silná, že dělal i ze zajímavých vláken diskusí nepřehledný eintopf. S těžkým srdcem jsem jej začal vyřazovat.

Jeho absence zde na blogu mi nechybí - nevím co mu je a doufám, že jde "jen" o vyřazení z diskusních vstupů. Přeji mu samozřejmě dlouhý život ve zdraví.

9 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Pan Hermánek je originál. Bohužel pro mnohé neskousnutelný, asi mu chybí jistá dávka pochopení pro pravou míru. To je prostě on. I já jsem jeho příspěvky často nechápal, v něčem jsem se s ním ale i shodl, jako i s jinými lidmi, pochopitelně. V mém dnešním blogu a jeho jméně v něm mi šlo čistě o jeho údajné konfidentsví s StB a o pohled na to, ve světle faktu, že nikdo z nás o jeho působení tehdy moc neví. To ví jen on sám a my to nerozlouskneme. Já jsem naznačil, že jedna možnost je, že jeho podpis neměl vliv na životy jiných a že je možné, že byl přitlačen ke zdi. Ale každá varianta je otevřená, ovšem bez jasných důkazů podle mě platí presumce neviny.

3 2
možnosti
Foto

Údajné konfidenství ;-D;-D. Tak proč je veden na stránkách Ústavu pro studium totalitních režimů, jako agent StB. Pan Hermánek má smůlu, že se dochoval jeho spis a někdo jej dal na FB. Bylo to zajímavé čtení.

4 0
možnosti
Foto

Já to osobně nečetl, proto jsem si nedovolil použít jiná slova, než to - "údajné".

1 0
možnosti
Foto

Ústav pro studium totalitních režimů nevede údajné agenty. Pokud pan Hermánek, anebo Nohavica má pocit, že je veden neoprávěně, má možnost obrátit se na soud o výmaz a ani jeden to neudělal. Přitom naše soudy jsou o proti soudům na Slovensku benevolentní a stejně tak naše MV. Proč asi ani jeden to neudělal ???

4 0
možnosti
Foto

Rozumíte česky? Jasně píšu, že JÁ osobně jsem to černé na bílém neviděl, takže si nedovolím psát o jistotě. Já nevím, jak může být pro někoho těžké pochopit tak jednoduchou věc 8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám