Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Na mě jednou zazvonily dvě svědkyně Jehovovy. Napadlo mne "dvě na jednoho" , ale dál jít nechtěly, tak jsme se v míru rozloučili. Kamarád říkal, že svědkům vždy vysvětlí že má zaručené informace, že právě oni se dostanou do pekla

3 0
možnosti
Foto

jo to je ono pekla se oni boji jak cert krize;-D

1 0
možnosti
Foto

Prima článek, pobavil jsem se.

V Itálii jsem viděl u domovních zvonků nápisy: "Svědkové Jehovovi, kteří k nám chodíte mluvit o pokoji, nechte nás laskavě na pokoji!"

Moje paní stála s jednou kamarádkou u výlohy obchodu, na něco se tam dívaly. Zastavila se u nich jakási paní. Nejdříve se vlísala chválením zboží ve výloze a pak vypálila otázku: "Už jste se někdy setkaly se Svědky Jehovovy?" Moje paní odvětila: "Naštěstí ještě ne" a její kamarádka: "Bohužel už ano". A bylo hotovo, paní se okamžitě vypařila.

5 0
možnosti
Foto

Pani Jehovistka zrejme nemela poradny trenink, Marku;),

1 0
možnosti
Foto

;-DR^

Milý Jene, v létě jsem si všimla dvojice slušně oblečených pánů. Zvonili u nás v ulici postupně na všechny sousedy. Byli to Jehovisti. Pracovala jsem na zahrádce a oni mě přes plot taky oslovili. Již předtím jim soused otevřel a nemohl se jich zbavit. Měli na přesvědčování stejný mustr. Předložili oslovenému články a fotografie o zubožování planety, vymírání druhů zvířat, znečištěné toky. A já jsem chvíli spolupracovala. Zničenou přírodu jsem litovala a živé tvory též. Málem si mnuli ruce, jak si mě pěkně nachystali. A pak vystřelili otázku, kterou plánovali každého odzbrojit: A teď řekněte, myslíte si, že je člověk také součástí přírody? Doslova mi viseli na rtech v očekávání kladné odpovědi, která samozřejmě musí následovat a povede k jejich připravené přednášce. Jenže já jsem naprosto vážně řekla, že ne. Na to nebyli připraveni. Ten mladší doslova lomcoval nějakým psaným manuálem, ale takovou odpověď tam zřejmě neměl. Druhý se zeptal, jestli to myslím vážně, protože lidi přece jsou součástí přírody. A já na to, že skutečně ne, protože kdybychom byli součástí přírody, tak bychom jí přece nemohli takhle ubližovat, to musí být každému jasné. Ale protože jsme potomci těch z Vesmíru, kteří tady lidstvo vysadilo na pokusy, tak v tom případě to ničení všeho živého a přírodního odpovídá. Mladší Jehovista pořád zoufale obracel papíry, a když jsem s těmi mimozemšťany nepřestávala a pořád jsem na předložené fotky ťukala prstem, že přece i oni musí vidět, že tohle by lidi nemohli udělat, tak se najednou oba sebrali a tou naší ulicí prchali až na křižovatku, aniž by zazvonili na jediný zvonek. Dá se říct, že to odpoledne jsem všechny sousedy zachránila od nezvané návštěvy;-).

10 0
možnosti
Foto

Zdeni, klobouk dolu, jak jsi jim vytrela zrak:)

1 0
možnosti
Foto

Jehovista do domu, hůl do ruky

2 0
možnosti
Foto

Jsou jako ti trpaslici, vsude vlezou a strasne rychle se mnozej:)

0 0
možnosti
DP

R^ Měla jsem velmi mírumilovného psa - fenku bígla. O té tvrdili, že by zlodějům ještě kafe uvařila, aby byla nějaká zábava. Nicméně na Jehovisty reagovala velmi nevstřícně - zlověstně na ně vrčela, což jsem podpořila tím, že jsem ji chytila za obojek a předstírala, že jí bráním je napadnout. Byli celkem rychle pryč.:-)

3 0
možnosti
Foto

To byla velmi rozumná fenka:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D To zkusím až přijdou, snad budou mít sebou nějakého hezkého mladíka. ;-D R^

1 0
možnosti
Foto

Super nápad, Dani, pak dej vědět, jak to dopadlo:-)

1 0
možnosti
Foto

Naposledy jsem se prohlásil muslimem s tím, že se právě jdu modlit, zda se ke mě připojí. A hned byli pryč. Ale vydrbali se mnou, posledně za mnou přišli až do redakce!

7 0
možnosti
Foto

Patriku, měl jste s nimi udělat pěkně otevřený rozhovor. Byl bych zvědavý, jestli by na to přistpoupili.:-)

3 0
možnosti
MB

Už jsem psal - Jehovisty mám rád! Když dorazí do naší uličky - má brána se na ovládání otevírá! Táži se , co je trápí a čím jim mohu pomoci. Dobrá beseda bílých košil - Matouš všechno ví - záložky předpřipravené. Sdělil jsem, že jsem kuřák - Zda mohu pomýšlet, jako případný, budoucí člen - "Lze v nebi kouřit"? Ha, Matouš mlčel ! Od té doby nepřijeli - Tož nevím, asi na centrále bádají ! (Příhoda je skutečná) ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Tak to jste si je vychutnal, teď řeší a nemůřou z toho spát.:-)

1 0
možnosti
JS

U nás nezvoní, nemáme zvonek :))))

1 0
možnosti
Foto

Jani, bacha, můžou i zabouchat na dveře;-D

1 0
možnosti
JH

J94a89k81u95b 38H29o23z77a

7. 11. 2018 14:47

"Je mi líto. Manželka mi řekla, že nesmím do našeho bytu pouštět cizí lidi." :-)

2 0
možnosti
Foto

"Tak ji zavolejte, my si popovídáme s ní";-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.