Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Osobní zkušenost nemám, ale podobné příběhy jsem již slyšel. Z toho lze usoudit, že nešlo o zvrhlé akce jednotlivců, ale byl to skutečně propracovaný špehovací systém udržovaný v chodu těmi nejtvrdšími metodami.

Jaká tedy metoda byla na Jarka vyvinuta, aby nyní poklekl před největším Stbákem světa?

5 2
možnosti
PV

R^, asi tak nejak.

1 0
možnosti
Foto

Ano, bylo to i tak. Jenže, v každé době i systému se vždy našli, a stále najdou lidé, schopni sloužit jakkoli, pokud jim to umožní jejich kariéry i postavení, často až do pozic moci až neomezené, tudíž i až opojné. Tedy, pochopitelně pro ně. Dnes je pozdě, a velice, plakat nad ,,rozlitým mlékem", ač ,,pragmaticky" to šlo asi těžko udělat po listopadu jinak.A také je třeba si uvědomit, že i onen listopad nebyl ze dne na den, ale jednou z možných předpřipravených variant změn, které museli až zákonitě přijít. Jistě, že byvší profi estébáci tak zůstali až vysmátí, neb po roční nařízené dovolené s průměrným platem, a následně vysokým odchodným, osobními důchody a výsluhami, byli těmi z prvních, a dopředu opět i předpřipravených, privatizátorů. Lapidárně pak, tehdy asi připadali v úvahu jen dvě cesty. Budˇ onen předpřipravený samet, anebo krveprolití. I s tím druhým bylo počítáno, a proto byly ,,lidu postoupeny" ony inkriminované seznamy, převážně ,,pěšáků", mnohdy však i obětí oné doby.

3 0
možnosti
OK

O65t73a 33K32i83n70c

7. 11. 2018 13:25

Dobře napsáno, ode mne máte velkou karmu.

16 0
možnosti
VV

Asi jsem vas predbehl. Ale zde je kazda karma malo.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

Karmá veliká, převeliká, pane Tomáši ;-)R^

10 0
možnosti
Foto

Dobré a pravdivé, a to hlavně proto, protože to napsal člověk, který tu dobu zažil stejně, jako třeba já, nebo jiní. Myslím si, že ti největší kritici (až na výjimky) a generálové po bitvě jsou dnes ti, kteří tu dobu vlastně vůbec nezažili, co tu bitvu nikdy nemuseli bojovat, nebo lidé, co tehdy sotva tahali kačera po dvoře. Tací lidé si nemohou představit tehdejší atmosféru, i kdyby se dívali na filmy jako jsou Pouta, nebo na Zdivočelou zemi od rána do večera. Prožité zkušenosti z té doby jsou nepřenosné, s tím souvisí i umění čtení mezí řádky, stejně, jako vlastnost nespěchat se soudy. Většina lidí, co tu dobu zažila a co chápali, o co tehdy šlo, jsou myslím vůči panu Nohavicovi shovívavější. Alespoň doufám... R^

11 0
možnosti
Foto

... ty so bojoval nějakou bitvu, desátníku? Neke ... teda vyprávěj, srandy není nikdy dost. ;-D;-DR^

2 2
možnosti
Foto

R^:-)To, o čem píšete, je hlavním důvodem, proč jsem nechtěl vědět , jestli o mně někdo něco někam hlásil.

3 0
možnosti
Foto

Postupoval jsem stejně a do Pardubic jsem nejel. Byl jsem udán ještě na škole, pak nejspíše ještě v hledáčku. Možná bych měl velký problém, kdybych zjistil, kdo to všechno byl. nechám soud na Vyšší instanci.

0 0
možnosti

"Nikdo, opakuji nikdo však nejmenoval ty lidské zrůdy, které všechno toto dělaly." Pro lepší pochopení si dovolím uvést příklad s Antichartou. Pořád jsou vláčení všude možně ti, co ji podepsali, byť každej věděl že je to šaškárna, a že když tam měl Gott projev, jen dement by mohl na jeho základě začít věřit třeba ve Štrougala.;-D Ale dodnes ústav výzkumu totality nebyl schopen zjistit, který rudý génius tu Antichartu vymyslel. Ani soudruh Štrougal nám to neprozradil, byť tehdy všechno řídil. Přitom na jeho autogramiádu byla na Václaváku fronta, Ale co, hlavně že se národ smál, když si Karel Šíp pozval do Všechnopárty Štrougalovic dcerušku, aby laškovali o tom, jestli Helenka byla taťkovou milenkou či ne;-D https://sestak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=286774

2 0
možnosti
VV

Kdo konkretne netusim, ale jiste to byl nekdo z teamu s, Svestky & Co. Ti samozvanci a ztroskoanci vysli nejdriv v Rudem nasili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,44
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám