Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můžu Igráčky i netopýry, :-)R^

1 0
možnosti
Foto

H49a40n21a 28V66l12k10o38v48á

9. 11. 2018 17:46

Víte, Libuše, skutečně útočíte na první dobrou a někdy i nesmyslně.

I na mě jste to zkusila a spřáhla se s falešnou identitou která si tady taky něco řešila.... Já se s vámi sice chvilku hádala, ale v zásadě mne tyhle půtky nechávají chladnou - když na ně nemám náladu, sklapnu víko a hotovo.

Ale vidím že jste získala družinu zakomplexovaných fandů, kteří přijdou nepozváni a nechtěni,začnou dorážet, provokovat a potom jsou pohoršeni reakcí a také polichoceni zájmem který vyvolali.

Dávají to najevo jako chlapečci v mateřské školce. Dají nekomu facku a potom křičí "paní učitelko on mě honí"....

Radila jsem Vm utéct, protože tato jejich "asertivita" je skutečně otravná.

Pod svým blogem nemáte kam utéct.

Tak je prostě mažte. Bez jakékoli jiné reakce.

0 0
možnosti
Foto

ať se kluci vyblbnou paní Hanko;-)dík za nákuk a dobrou radu, které si vážím ale opravdu mě to zas až tak netrápí;-)

0 0
možnosti
Foto

vzhledem k tomu že pan Andrle souhlasně přikyvoval pod blogy toho pána, který o mně šířil pomluvy, tak tato poznámka není od věci. ostatně že jste nenapomenul pana Jílka aby si dal pokoj když o mě psal tolik blogů?8-oPan Andrle na rozdíl od vás jistě pochopil můj ironicky štulec a pokud si někdo z něčeho dělá srandu tak to znamená, že oprostit se umí-jen aby se oprostil pan Andrle od toho mylně vytvořeného pocitu že jsem nemožná jen proto že to někdo napsal-dík za nákuk a pěkný víkend;-)

0 0
možnosti
Foto

J32a90n 68A83n51d98r49l25e

9. 11. 2018 17:13

a kdyz se oprostim, odpustite mi a budete me mit rada? ;-) P.S.: nepochopil jsem nic, jak je mym zvykem...:-(

0 0
možnosti
RK

Jojo, byl a je to fenomén, i když tu lze vidět inspiraci u figurek ze stavebnic LEGO. Bez zle myšlené poznámky jsme my Češi obvykle dokázali podobné inspirace využít, stačí se podívat na naši socialistickou autodráhu EuropaCup. Zde lze vypozorovat i jedno krátké spojení - v Království železnic na Andělu měli výstavní expozici Igráčků včetně materiálů, ze kterých se dělají a hned za rohem právě vzpomínkovou část o této autodráze - neváhejte, bude tam už jenom necelé dva měsíce.

0 0
možnosti
Foto

dík za pozvánku ale tyhle věci mě neberou-ale znám pár šílenců kteří tím žijí tak jim to vyřídím;-) pěkný pohodový víkend Ríšánku;-)

0 0
možnosti
Foto

Libuško, je moc fajn vidět, jak se děti zapojily, jak je to tam baví. A protože nás dospělé taky, tak je jasné, že na takovémto místě nelze zestárnout :-).

0 0
možnosti
Foto

chodím mezi děti ráda Zdeničko-hlavně ta holčička na poslední fotce, jak malovala, byla kouzelná, zeptala jsem se jí jestli jí nevadí že ji fotím -chtěla jsem ji zabrat jak usiolvně maluje-a ona mi tak sladce zapózovala-tak jsem ji pak ještě vzala z dálky když jsem odcházela-dík za nákuk a dobrou noc

0 0
možnosti
Foto

J95a98n 30A71n31d49r88l37e

8. 11. 2018 22:47

jste nemozna, ale tohle tema se povedlo :-)

1 0
možnosti
Foto

proč jsem nemožná? Protože má trošku jiné vidění světa než vy?8-o

dík za náčum;-D;-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

tak snad jsem vás tím blogem a tou vzpomínkou alespoň trochu potěšila Laděnko;-)

0 0
možnosti
Foto

Jé, ty jsem měla ráda. A jak jsem si ty svoje chránila, aby mi je ségry nezničily.;-) A jakýho sis namalovala ty?

0 0
možnosti
Foto

;-)já nemalovala já jen očumovala a fotila;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Intelektuální, neintelektuální, vždyť je to hezká vzpomínka a hráli jsme si s nimi snad všichni.:-)

1 0
možnosti
Foto

také myslím Honzo-pěkně jsem si tam s dětma poblblaR^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jééé! Když jsem byla malá, jednou jsme šli se ZDŠ na povinnou exkurzí do Igry. Zrovna padaly kaštany, tak jsme si odtamtud do školy odnášeli nejen figurky, co jsme dostali jako vzorky, ale také je. :-)

1 0
možnosti
Foto

tak tam jsem nebyla paní Martino-mimochodem kompliment pro tu diskuzi s panem Jílkem;-Dmáte můj obdiv jak to zvládáteR^;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik