Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jako vždy objektivní pan Nožička hystericky reaguje na cokoliv, co mu byť i jen vzdáleně připomíná otírání se o milované Rusko...

1 4
možnosti

Já si ovšem po pojmem "hystericky" asi představuji něco diametrálně odlišného než pan Virtha.

2 0
možnosti

Nechci Jarkovi sahat do svědomí, ale neměl to brát. Ačkoliv drobná paralela by tu byla. Vzal by někdo vyznamenání v roce 1935 od Duceho po napadení Habeše za spolupráci mezi národy?

2 1
možnosti
Foto

Britové byli u Italů pečení vaření.

0 0
možnosti
Foto

No o Němcích taky dlouho pochybovali, že by se dokázali nechat zblbnout takovým frajtrem ještě némlich k tomu z rakouského Braunau am Inn. No a vida, když bůh dopustí, i motyka spustí. Holt to samé se stalo Nohavicovi .... alias ///

No pan Nohavica reprezentuje přesně tu generaci, o které tvrdím, že je to první stupeň rakety do vesmíru. Takový první stupeň má na starosti první fázi letu, odvede nejvíce práce, ale pak se vypálí a začíná zatěžovat raketu a táhnout ji zpátky k zemi. Nohavica, Zeman, Klaus a jim podobní zazářili v době "perestrojky", kdy se lámaly ledy a v té době jim bylo nejlépe. Socialismus sice dosluhoval, ale nicméně fungoval, ale na pozadí už se objevovaly první vlaštovky svobody. Po revoluci to nejdále ze všech dotáhl Havel na prezidenta, Klaus na vrchního privatizátora státu, Zeman se vyznamenal opoziční smlouvou, Zemákem a strašením na Hradě. A zrovna tak, jako ten první stupeň rakety už jsou všichni tihle devadesátkoví reformátoři vypálení a táhnou zemi zpátky. Narozdíl od skupiny ABBA totiž neměli svého Stiga Andersona, který by jim zavčas řekl, že stačí a tak už přesluhují, evidentně oba zralí do důchodu a přezrálí....

1 0
možnosti
Foto

Ten první stupeň rakety do vesmíru má ale dodnes tolik obdivovatelů, že jim vymluvit, že nepředstavují to pravé ořechové. To, co dokázal Václav Klaus v době sarajevského atentátu, a nebo MIloš Zeman v čase prezidentských voleb, ukazuje, že na ně nikdo nemá.

0 0
možnosti

Dále následuje "Když se kácí les, lítají třísky".

0 0
možnosti

No jo no, už se zase kádruje. Nohavica je skvělý zpěvák i básník, dokáže mě rozesmát i dojmout, jeho koncerty jsou zážitek a po jeho politickém cítění je mi prd. Co se mne týká, spíše obdivuji, že měl ty koule vyznamenání od Putina osobně převzít, i když musel vědět, jakou nenávistnou smršť tím v ČR vyvolá.

12 0
možnosti
Foto

Možná Nohavica je takový jakým se jeví - vtipný básník co ví mnoho o životě a nepotřebuje bojovat za každou cenu.

A cenu která je pojmenována po básníkovi vzal jako cenu pro básníka udělovanou Ruským státem....z rukou jeho prezidenta.

3 0
možnosti
Foto

H27a53n55a 11V16l54k26o80v56á

7. 11. 2018 16:42

;-D Níže v diskusi pan Vlk s mnoha smajlíky (jak je jeho zvykem, bez toho bychom asi nechápali jak moc je veselá kopa) mi sděluje, že se mnou nebude válčit....

Chvíli jsem civěla, protože jsem po něm žádnou válečnou sekyrku nemetnula, nicméně jsem odpověděla ve vláknu.

O co vlastně šlo mi došlo až teď, kdy jsem si zpětně mezi nejčtenějšími články (nemám čas tomu tady denně věnovat tolik času co pan Vlk a jeho družina) přečetla jeho článek na téma "jak mne zklamal Nohavica..."

A z diskuse jsem pochopila, že nejen pan Vlk, ale i mnozí další "správňáci" jsou skutečně v hybridní válce s Ruskem.

Nekecám, tak to tam pan Vlk píše.

Některé názorové oponenty nazývá kolaboranty, já sama sebe odhaduji na sabotéra....

Nějak se mu to válčení pomotalo s humorem, zřejmě aniž by to byl záměr.

Ale za mne ještě jednou8-o;-D

6 0
možnosti
Foto

Bylo kus odvahy v jeho rozhodnutí, protože musel počítat s nenávistnými projevy, které se na něj přiřítí, ale on povýšil umění nad politiku a převzal si vyznamenání, kterého si všichni jeho vlastníci cení a věřím, že žádný z nich neprošel takovou palbou kritiky, jako on.

10 0
možnosti

J69a32n 43R77i42c66h12t75e86r

7. 11. 2018 14:18

Když tady (a nejen tady) čtu některé ty komentáře, říkám si, že už chybí jen: "Jarku! Máš-li dlouhý vlas, nechoď mezi nás!"

6 0
možnosti

kouknul jsem na seznam některých držitelů - básníci, herci, baletní mistr, Finská prezidentka, bývalý český prezident, anglický lingvista, režisér.

Proč by nemohl Nohavica převzít takovou medaili?

Někteří kvičí jakoby to byla vojenská medaile za obsazení Krymu. :-)

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Recipients_of_the_Medal_of_Pushkin

14 0
možnosti

A vam neprijde komicke, ci lepe tragikomicke, ze jeden stbak predava medaile dalsimu ( ano, vim, ze rusko nemela StB nybrz KGB)

0 12
možnosti

J21a70n 35P70a14l46i91a11n

7. 11. 2018 11:54

Také si myslím, že Rejžek je jedním z nejzbytečnějších lidí na této planetě.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS