Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Jdu do posilovny"...odsekla, hodila do tašky navrch ještě ručník, a rázným pohybem zavřela zip.

Tak hlavně ten článek předpokládá člověka naprosto nezpůsobilého pro vztah.

Představme si opravdovou ženu, která si přečte článek od nějakého mablba a věří mu víc než svému muži (jemuž aniž by on něco tušil začne odsekáva jakoby něco provedl)..

0 0
možnosti
Foto

nikde není psáno že Zuzana je pro vztah způsobilá-jen to ukazuje co všechno můžou způsobit rady rádoby odborníků-jestliže se podle dlouhodobých statistik rozvádí každé druhé manželství tak tvrzení, že tradiční manželství ničí jen požadavky homosexuálů nebo gender aktivistek je prostě nepravdivé;-)

0 0
možnosti

P78e41t61r 70S13k20á62c78e46l

11. 11. 2018 0:24

Povadlé tkáně má obojí pohlaví, ale když jedinec vyzařuje láskou, je krásnější než nejkrásnější, plasty vyumělkovaná modelka. Již jsem jednou pod Váš článek, paní autorko, tohle uvedl:

Sir William Gerald Golding (19. září 1911 - 19. června 1993, Nobelova cena za literaturu)

„Myslím, že ženy jsou bláznivé, když se snaží vyrovnat mužům. Jsou mnohem lepší a vždycky byly. Cokoliv ženě dáš, vždycky to udělá lepším. Dáš-li jí spermii, ona ti dá dítě. Dáš-li jí dům, dá ti domov. Dáš-li jí potraviny, udělá ti jídlo. Dáš-li jí úsměv, dá ti tvé srdce. Cokoliv jí dáš, to znásobí a rozšíří. Takže pokud se k ní chováš jako vůl, buď připraven, že dostaneš kopu hnoje.“

0 0
možnosti
Foto

s tím se nedá nesouhlasit pane Petře-jak se k lidem či partnerovi chováme tak nám to oplatí-anebo jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá-dík za milý komentář a pohodovou neděli přeji;-)

0 0
možnosti
Foto

Taky jsem to četla, o těch nešťastnicích s povadlými tkáněmi, naprosto skvělá odpověď, díky!

0 0
možnosti
Foto

já děkuji za přečtení paní Zuzko a pěkný sobotní večer přeju:-)

0 0
možnosti
Foto

Není důležité jaká žena je, důležité je, jak ji muž(i) vidí. Karma

0 0
možnosti
Foto

to ovšem musí být moudrý muž-zamržlý puberťák vidí jen ty tkíně-děkuji pane Mirku za komentář a pohodový večer:-)

0 1
možnosti

Já to věděl (párek se dává do vody, v mikrovlnce vybouchne).

0 0
možnosti
Foto

a jak to měl Honza vědět když do tý doby všechno dělala manželka?;-)

2 0
možnosti

Místo námahy v posilovně měla Zuzana poslat Honzu ještě štípat dříví nebo skládat uhlí. Fyzická aktivita totiž zvyšuje u mužů libido, takže na to vletí a ani nekouká, jestli nejsou náhodou tkáně povadlé;-D.

0 0
možnosti

J75a21n 16J39í70l70e87k

7. 11. 2018 16:22

U vás by musel mít ještě černé brýle, nejen libido.:-)

0 0
možnosti

Jo, zažité stereotypy se těžko překonávají. Má být ale dohoda vyplývající ze vzájemné komunikace, pak se to dá sladit, zharmonizovat a nikdo se necítí ochuzen. Když je navíc láska bez podmínek (a ne ta závislá a závistivá, co se mění v nenávist), tak na tu nemají žádný vliv ani vyšinuté feministky, ani šovinisté či věhlasní odborníci.

Šoková terapie někdy pomůže, třeba jen otevřít oči a zbavit se iluzí. Ve vztazích vždy jde hlavně o žitou zkušenost, a když je špatná, že ji nelze snášet, tak neprotahovat, poučit se a chybu neopakovat, což znamená především změnit sám sebe;-)

2 0
možnosti
Foto

pravdu díte pane Honzo dík za moudrý komentář a pohodový večer:-)R^

1 0
možnosti

Strasti a slasti svazku manželského.:-);-)

0 0
možnosti
Foto

slasti a radosti singl žijících žen;-)

2 0
možnosti
Foto

... no já nevím, znám nejedno zvířátko, co myslí jen na sex, oblečení a na svůj zjev - to především (důvody pak ponechme raději stranou), ale chlapi to fakt nejsou - jak to maj feministky, nevím - žádnou osobně neznám, naštěstí.

0 0
možnosti
Foto

J16a52n27a 60M37a38j80o19v69á

7. 11. 2018 11:06

Karle...chlapi, že nemyslí na sex???? To se mi nějak nepozdává tedy.

5 0
možnosti

Postižený se měl inspirovat Saturninem - tam navštívil autora románu na pokračování, pravděpodobně ho uplatil a domluvili se, co bude psát. Pak už se mohl jenom těšit, co za týden vyjde v časopise.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik