Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

prý "Petra instinktivně podrazila nohy" ;-D na to jste přišel jak, že to bylo instinktivně? Vy vidíte lidem do hlavy?

Z videa je jasné, že policista chtěl tomu člověku asi pomoci s dítětem nebo se jej na něco zeptat, ten ale jeho pomoc odmítl, tak ho nakonec nechal jít. Pak mu Petra nastavila nebo nenastavila nohu, to řekněme není z videa vidět. Rozhodně nebyl důvod toho muže srazit k zemi, nepokoušel se o to ani policista. A řeči o instinktu si můžeme odpustit, pro ty nemáme žádné podklady.

1 32
možnosti
MK

Promiňte, na videu je jasně vidět, že policista se snažil toho "dobrého" člověka zastavit a ten se mu vysmekl.

Nikdo ho nesrazil k zemi, což je opravdu, ale opravdu vidět na záběrech, ale tento trenér týmu al-Nusra šel k zemi sám. Inu fotbalový trenér, že?

24 0
možnosti
MK

Už když se to stalo, tak hodně lidí upozorňovalo na to, že nedošlo k fyzickému kontaktu a i kdyby došlo, tak by se nedopustila ničeho protiprávního, protože v tom případě by museli být trestání všichni policisté snažící se zabránít nelegálům v přechodu hranice.

Předchozí rozsudky, stejně jako její propuštění byly jen na základě řvaní a štvaní těch "pokrokových"

Nikdo tenkrát neposlouchal hlasy těch, kteří tvrdili, že je obětí manipulace a falešných obvinění. Nikdo nechtěl slyšet hlas Kurdů, že dotyčný trenér fotbalu byl členem al-Nusra, tedy teroristické organizace, že se podílel na likvidaci Kurdů. Podstatné pro tyto lepšolidi a "lidumily" bylo, že měl v náručí dítě. Co na to, že dítě Arabové už mnohokrát použili jako "argument", jako živý štít. Stejně jako to dělají po desetiletí palestinští Arabové.

Mimochodem, co je dnes s tímto trenérem s kterým se nechal vyfotit celý španělský fotbalový klub? Který dostal zaměstnání? Nic, je nezaměstnaný, protože se nenaučil a ani nechtěl naučit španělsky a dělá jen to, že si stěžuje, že dostává od Španělska málo peněz.

http://footballcitizens.com/osama-abdul-mohsen-interview/

40 0
možnosti
JZ

Co to melete o tom, jestli to byl trenér nebo čeho byl členem? To snad s danou situací nemá nic společného probůh.

0 26
možnosti
Foto

Hurá! Ovšem ty roky tahanic kvůli nespravedlivému obvinění už jí nikdo nevrátí. No a finanční náklady taky ne.

24 0
možnosti
JB

Skutečně to vypadá, že spíše ustupovala stranou, jak se ten chlápek řvoucí" baby, baby" kolem ní hnal. A to je přesně ono, drží dítě, jako živý štít. Byl to on, kdo to dítě ohrozil. Ovšem zdaleka nebyl jediný, co měl dítě jako štít, sloužící k jeho vlastní ochraně, nebo k vynucení pozornosti.

47 0
možnosti
Foto

Děkuji za tento úhel pohledu. Ode mne: R^.

9 0
možnosti
VM

V18á80c24l32a20v 34M25a12c47h

31. 10. 2018 13:14

nevím co je tak skvělého na zprávě že byla roky tahána po soudech

0 0
možnosti
Foto

Skvělý je ten výsledek, pane Machu. To, že byla tahána po soudech kritizuji taky. Dokonce i v článku, pokud se nemýlím.

15 0
možnosti
Foto

Díky za info a sledování případu. Vzpomínám na to a domnívám se, že mu nohy podrazit nemohla, její natažená noha byla od jeho těla vzdálena cca 30 cm a sám ten uprchlík nekouká na ní (co by při podražení nohou od ní dělal). A odsoudit jí na 3 roky není žádná justiční záležitost, ale pouze aktuálně politická reakce. (Myslím, že podmíněně, v blogu máte "... byť nepodmíněně...").

R^

19 0
možnosti
Foto

Vypadlo mi tam druhé "ne", již opraveno: byť ne nepodmíněně. Děkuji za upozornění. Opět: Víc očí víc vidí aneb Kolega kolegovi korektorem.

4 0
možnosti
JZ

J59a93n 80Z87i62e83g41l93e22r

31. 10. 2018 12:28

Zasloužená karma. R^:-)

13 0
možnosti
Foto

R^Děkuji, o tomto případu vím až o Vás. Obávám se, že příčina je v ochotě vyhovět aktuálním trendům a někdy se jim zcela podřídit. Zbabělost použít rozum a umlčet srdce. Tak i v Maďarsku.......I když to nakonec dopadlo dobře, tu pachuť jistě necítíte jen Vy.

12 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek. To celé je důkaz zvrácenosti vezdejšího světa - byť tentokrát ještě s dobrým koncem.

4 0
možnosti
JV

J83i28r19i 63V15r10a89b48e84c

31. 10. 2018 12:01

Nesouhlasím, symbolickou pokutu měla dostat.Šlo o to malé dítě co se mohlo zranit.

1 31
možnosti
SB

Když to takhle budete brát, tak bude policie bezmocná.

Gauneři si budou na svou trestnou činnost brát malé dítě, potom budou třeba i střílet po policistech nebo nazdařbůh po zcela náhodných chodcích, pět z nich zastřelí, budou ve střelbě pokračovat, to všechno na rušné městské ulici, ale nic se jim nebude moci stát, protože s sebou mají malé dítě.

25 0
možnosti
  • Počet článků 4835
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal