Diskuse

Je po dešti...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle popletené noty poznáš kosa. Zkušenější navíc poznají, zdali už pršelo.-)

1 0
možnosti
Foto

Kosáci již poslali popletenou nótu na odbor zpěváků a zpěvaček :-)

0 0
možnosti

tak to je docela mazec. ale stejně vás podezírám, že se nezdravě chlubíte. tady totiž nezaprší a nezaprší. už je to docela o strach

1 0
možnosti
Foto

Kdepak - já se chlubím zdravě.

Jak mě posedne chvástavost, hupnu na rotoped a ještě mezi jednotlivými samolibými výkřiky chroupu hlávkový salát. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Fotky prima, diskuse také není k zahození;-D

1 0
možnosti

“Letos bylo mimořádně mokré léto se spoustou vydatných srážek.” Tak tohle konstatování zní po létě českým vysušeným treskám jako čirá provokace. Uděluji tělesný trest přenášení přítelkyň 100x k můstku a zpět. Za nápadité podněcování emigrace vodníků z Česka do USA však uděluji řád doktora Mráčka, i jsem na topole podle skal tomuto blogu zatleskal. Co se ta havěť u nás naškodila, i Americe by mohla pro změnu trochu “zatopit”. Jinak mi nádherné srovnávací fotky jen potvrdily mou teorii o masách. Zatímco v malém množství jsou lidé i voda průzrační, v deštích či demonstracích se mění na špinavou, kalnou,často i nahnědlou masu.

3 0
možnosti
Foto

To je dobrý postřeh. Když se během revolučního kvasu přižene velká voda historie, tak dokáže "probudit" i nánosy z těch nejusazenějších ramen společnosti. Takový zvířený kal pak spořádané občany evolučně promění v zástupce úplně jiného ramena zvířeny (čeleď: zas-tupec, řád: šelmy).

Ovšem naše zvířátka musím naopak pochválit. Při pohledu na ty proudící masy vody se vůbec nezalekla. Naopak semkla se, podél potoka vytvořila hustý špalír a bojovně skandovala heslo "Wir schaffen das!". Tedy alespoň do okamžiku než je tok potoka a posléze i Golfský proud počal unášet směrem k Bruselu...

ps. děkuji za řád i trest a loučím se empirickou zkušeností: "tak dlouho se nosí přítelkyně k Můstku, až se ucho utrhne" (zápis do notýsku: příště táhnout za cop a přes Příkopy #MeToo pobočka Praha-Kyje)

1 0
možnosti

J75a58n 16H26u27r81k92a

1. 11. 2018 8:53

předevčírem jsem šel listím kolem Jihlavy mžilo a všude byla jen vůně podzimu a takové to hmatatelné ticho...napadlo mě co bude ažJihlava vyschne a nejen ona letos nám příroda dala jasně najevo že Pánem tvorstva je někdo jiný než my...

krásná fota

1 0
možnosti
Foto

Pánem tvorstva je Václav Klaus. Bojte se :-)

0 0
možnosti
Foto

co Ty všechno nevypočítáš:-)

1 0
možnosti
Foto

Já jsem takový vypočítavý... :-)

0 0
možnosti

Skoro jako někde na Kokořínsku :)

2 0
možnosti
Foto

Jo, to mě onehdá napadlo udělat cyklus párových fotek, kde jedna bude z českého lesa a druhá z amerického - schválně kdo pozná, který je který... :-)

2 0
možnosti

Je vidět, že to tam máte rád. R^ Já mám své oblíbené trasy natočené (celé) na kameru a těším se, jak se na to budu dívat, až budu stařeček o holi. :-)

2 0
možnosti
Foto

Jo, už mě to taky napadlo, natočit si to na video. Tak možná z toho někdy splichtím videoblog (koukám, že ta rubrika trochu schází na úbytě). :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS