Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hutka je nejspíš nešťastník.

Od roku 1977 žiji v Nizozemí. Živil jsem se zde především informatikou a trochu matematikou. To jsou mezinárodní obory. Dobrý matematik a informatik, stejně jako dobrý pekař, zedník, slévač, lékař, zdravotní sestra atd. se uživí všude, pokud tedy není krize nebo válka.

Hutka emigroval do Nizozemska v roce 1978. V 80. letech nám přišel zazpívat na český sraz. Stěžoval si, že v Nizozemsku se neuchytil. Že jeho obor jsou protestní písně, že Nizozemci si žijí dobře a o jeho protestní písně nestojí. :-) To není zcela pravda, některé protestní písně Nizozemců a Američanů tady byly populární. Hutka se sem však jeho stylem nehodil. Viděl jsem jej také na koncertu, pro český spolek, kde hrál na kytaru a jeden vynikající houslista českého původu na housle. Hutka nehrál na kytaru špatně, extra třída to však dle mne nebyla. Hutka dělá pouze to, co umí a co chce dělat. Myslím si, že brzo na něj všichni zapomenou. Kdyby získal lásku například k pečení chleba, naučil se chleba péci a tím živil, prospělo by to jemu i jiným více, než jeho současné písně. To je můj názor.

41 0
možnosti
Foto

Pane Jaroslave, díky za v Váš příspěvek. Máme v NL známého (prof. hudebník), má na něj stejný názor jako Vy. Jaroslav Huťka je nešťastník, který dělá co může, ale ve skutečnosti se jen snaží vetřít do přízně těm, co z duše nenávidí M. Zemana - a nemohou dodneška strávit, že si ho národ zvolil v prvé i ve druhé volbě. J.Huťka je nejen špatný zpěvák a muzikant, bohužel i špatný člověk. Smutné zjištění i pro mne, co jsem ho v r. 1989 uznávala... Rv

12 4
možnosti
LU

Rád si vypočujem pesničky, ktoré sú vtipne textom zamierené na akúkoľvek osobnosť, dokonca mám rád j čierny humor, ale toto?:-(Rv

Je to "silné kafé", s humorom, ani zo žiadnou satirou to nemá nič spoločné.

19 0
možnosti
JH

No, co - i společenská spodina má právo na svého písničkáře:-)

11 5
možnosti
BD

Pod Hutku už se poděpíše jen velmi malá skupinka těch "slušných a kultivovaných". I většině zemanových nejzrytějších odpůrců došlo, co je moc. .......Boha doufám.

11 0
možnosti
SN

:-)......TEĎ jsem četl text a pustil si ji z videa,(ale nedoposlouchal), je mi z toho na zvracení ! Jestli se HUtka považuje za umělce, tak já jsem panna Orleánská.

Je to nejhlubší dno lidské povahy a nenávisti, kam až se dá klesnout. R^R^R^

19 4
možnosti
JL

Takové hodnocení nemá žádnou váhu. Ten sám text o Kalouskovi, by ve vás probudil opačné emoce. A to je k zamyšlení.

6 0
možnosti
Foto

K11a32r87e40l 94M40á41d21l34e

30. 10. 2018 9:52

Proč se píše o něčem, na co se nedá odkaz? https://www.youtube.com/watch?v=iVaaS9PvFHM

Karmu jsem dal a zavzpomínal na dobu, která zdaleka nebyla ideální, ale písničkáři (včetně Hutky) používali vtipné jinotaje, které si důvtipní posluchači museli přeložit. Tenhle prvoplánově sprostý kolovrátek (Veitovy čím dál stejnější melodie by taky stály za samostatný článek) je akorát žalostný. To by snad mohli uznat i Zemanovi odpůrci, že kritika by měla mít nějakou úroveň.

12 0
možnosti
FD

Miloš Zeman má nyní jednu jistotu. Něco po něm určitě zůstane.

Zdroj: https://strompf.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=685405

Než toto,tak raději nic!

3 2
možnosti
JK

J16a64n 72K39o79z20l17e86r

30. 10. 2018 9:21

S umělcem 6 - té kategorie se nemá cenu zaobírat

28 0
možnosti
JH

Hutka už dávno překročil Rubikon, Už jen velice vstřícní lidé ho mohou brát vážně:-)

14 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik