Diskuse

Kápézetka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Také jsem ji KPZ vlastnila a tvrdě hájila.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ta krabička na obrázku je opravdu moje původní KPZ - obsah se bohužel poztrácel, takže nemohu zdokumentovat. Díky za nahlédnutí, Soňo.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

no vidíš, na tohle jsem už dávno zapomněla-dík za připomenutí Pavli:-)R^

1 0
možnosti
Foto

To mě vždycky napadne nějaká hloupost, pak mi to vrtá v hlavě a někdy to hodím na blog. Díky za nakouknutí, Líbo.:-):-)

0 0
možnosti
VV

jezis co je to? Ja znam jeste jen kadecko, coz byla konzervovana davka, tedy podivny balicek pro vojaka s celkem jedlym obsahem na rozdil od nekterych produktu automechaniku v kuchyni.

1 0
možnosti
Foto

Kádéčko zase neznám já, nebyla jsem na vojně. Za to jsem celé dětství jezdila na tábory a tam jsme povinně měli kápézetku. Překvapilo mne, že ji mají i moje dcery v turisťáku. Obsah se příliš nezměnil, pár věcí přibylo.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

:-)R^ Vzpomínám dobře! I morseovku, typy ohnišť, uzly a zálesácký zápisník. A řekla bych, že je naše generace docela životaschopná...;-);-D

2 0
možnosti
Foto

... a brala jsem jako automatické, že jsme měly i stejnou krabičku!;-D

1 0
možnosti
TG

T32o23m22á88š 52G22a44y98e67r

26. 10. 2018 19:53

:-)R^:-) Přemýšlím co si dát do KPZky dnes a zjšťuji, že bude nutná asi podstatně větší krabička, spíš krabice nebo raději batoh. Když jsem si představil Vaši krabičku, s hrůzou jsem zjistil, že do ni by se vešla jen nabíječka a pár slevových karet....

2 0
možnosti
Foto

Možná rovnou veliký loďák, kam by se vešel notebook, spacák, nafukovací lehátko, stan.... a milión "drobností", bez kterých bych nepřežila. ;-) Děkuji za komentář.:-):-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.