Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Babiš uvyklý od svých řídících orgánů dost dobře nedokáže odlišit " skvěle" od "vazalsky".

Bambula Vondráček, jako příslušník ANO, rovněž tedy už z principu, nemůže důstojně uvažovat ani se tak chovat. Výsledek je ten, že si republika zase ustřihla mezinárodní ostudu, znevěrohodnila své závazky a loajalitu. A rusáci, jak je jejich zvykem, když jednají s onucí, mu to zase dali ve Sputnik News se@rat.:-)

17 15
možnosti
Foto

Republika si uřízla ostudu ???? Ale prosím vás, kde to píšou ??? Do Ruska jezdí větší šajby než Vondráček, Bambula jste vy a navíc tak směšně jerdnoduchej , že se až za vás červenám. Vaše bolševické myšlení je neuvěřitelné.

6 4
možnosti

Ono stačí, jak servilně v té Moskvě Vondráček mluvil. Třeba vykládal o "ohromné tradici vzájemných vztahů". Co měl přesně na mysli? Opravdu tím nemyslel období totalitní diktatury a naší okupace Sovětskou armádou?

16 9
možnosti
Foto

Stejně se můžete ptát, zda ten, kdo chválí historické vztahy s Německem, nemá na mysli dobu protektorátu.

10 7
možnosti

Vondráček byl některými komentátory označován jako liberální člověk. Přitom jeho chování je více než odsouzeníhodné. Téměř se omlouval za to, že Česká republika stojí za sankcemi proti Rusku, jednal s lidmi, kteří jsou na sankčním seznamu, a dokonce se pustil i do novinářů, protože ti čeští podle něj „nemluví hlasem většiny české veřejnosti“.

V zemi, kde jsou novináři za své opoziční názory zavíráni a mnohdy i vražděni, je to vyjádření opravdu hanebné. Zaznělo navíc z úst podřízeného Andreji Babišovi, který si koupil velké vydavatelství, aby si jeho prostřednictvím vydláždil cestu do vysoké politiky.

Radek Vondráček se prostě a jednoduše sklonil před Putinovým autoritativním režimem. Zdálo se, že poklonkování Rusku tu má na starosti prezident Zeman, ale pokud se k němu přidávají Babišovi lidé, je to vážně špatná zpráva.

11 5
možnosti
Foto

Sankce jsou nástroji USA k hospodářskému oslabení Ruska, který je v Evropě jejím hlavním surovinovým konkurentem, hlavně plynu a ropy. To je hlavním důvodem všech nových averzí a záště. Navrch huj a vespod dolary a dolary a dolary.

3 8
možnosti
JK

Takže on Hamáček jel do Ruska zachránit 2-3 české pacienty, na které se nedostal acylpyrin. Svojí účastí zřejmě docílit toho, že Rusko z posledních rezerv vytáhlo několik balení léku a poníženě je předalo českým strádajícím.

Skutečně jste tak naivní.

Ve hře je zakázka za stovky miliard, kterou náš hradní ruský agent prosazuje jak o život, ale přednost má několik nemocných Čechů. Koukněte se na zdravotnictví u nás a co myslíte, že je pro naši vládu přednější peníze, nebo pacient.

5 3
možnosti
JV
SN

:-).......Sledoval jsem OVM poměrně pečlivě, MOravec se projevil zase jako "objektivní" moderátor. Když rozhovor směřuje směrem, který se mu nelíbí, okamžitě skáče do řeči nebo rozhovor utne..,...hlavně u Babiše, který se musel velmi často domáhat dokončení věty.

Hilšer....měl by se raději věnovat léčení lidí, ev. přednáškám pro studenty. Zaorálek, pův. učitel marx-,leninismu v Ostravě se také projevil Demagog... to ovládá perfektně! R^R^R^

7 14
možnosti

Já mám naopak za to, že se jako demagog projevil Andrej Babiš, původně přisluhovač totalitního režimu a agent jeho tajné policie.

13 3
možnosti
JH

Ten bolševismus tak zvaných pravičáků už nepřekvapuje:-)

5 6
možnosti

Mě také ne. Andrej Babiš předstírá, že je to pravičák a že založil pravicovou stranu, ale ten bolševismus má zažraný hodně hluboko.

4 1
možnosti
PK

Neřešte to udělá se den v parlamentu, prožvaní se spousta času a jede se dál. Jen blbec nevidí jaká je do Ruska dálnice pro všechny západoevropské státníky....;-D

7 3
možnosti
AM

A49d89a95m 41M80a20l41ý

22. 10. 2018 8:21

Autor nevidí rozdíl mezi energetickou závislostí na Rusku a závislostí na Německu případně dalších západních zemí :-/. Rv

Smutné :-(

5 4
možnosti

Autor hlavně z neznámého důvodu obdibuje Putinův fašistický režim. Pak se hodí cokoli, co ho omluví.

4 5
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články