Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Mladý muži, počkejte na přechod z výzkumu do výroby.Možná už po měsíci ve výrobě, budete opět o tom Německu uvažovat.;-D

1 1
možnosti
LV

Ten mladý muž je lékař. Ti do výroby nechodí. Předpokládám, že Vy ano. Potom ale nerozumím Vaší poznámce. Buďto je to v té výrobě tak špatné, že prostě odcházíte do Německa, kde je to mnohem lepší, nebo to zas tak špatné není, a proto do Německa neodcházíte.

4 0
možnosti
JV

J57i87r28i 80V28r87a55b48e24c

22. 10. 2018 6:37

Tam mají hodně přivandrovalců, co se nedají integrovat. Bohužel se nechtějí vrátit odkud přišli, tak jako pochvalně, vy.

1 0
možnosti
PK

Chtělo by to uvést - kolik se jich vrátí. Znám takových několik, ani náhodou. Tak na důchod ...

1 0
možnosti
MB

Každý člověk - zejména pak ten mladý, je limitován pouze Sám sebou! V tom smyslu oceňuji Vaši odvahu. Dříve běžné - "Vyrazit na zkušenou", dnes již řídký jev. V kontextu pak oceňuji každého mládežníka. Podobně odmítám tkz. Umístěnky s motivem vrácení investice čs společnosti do jeho vzděšlání. Pokujd pracuje v zahraničí - platí daně v místě samém. Vrátí se, má zkušenosti, kapitál, koná. Staví např. RD, nebo zřizuje svou ordinaci. Kupuje vůz - To vše je další multiplikační efekt. Prakticky, tak nějak má postupovat odpovědný mladý člověk a nakládat se svou budoucností ! ... :-)

1 1
možnosti
PK

Tak umístěnky a la období 1950-1968 asi ne, ale jenom trh nebo multiplikační efekt Vám lékaře do Horní Dolní ev. dětských ordinací nezajistí. Nebo něco udělat s pedagogickými fakultami - jsou plné ale učitelů z nich pomálu ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3982x
Nejen o zdravotnictví z pohledu začínajícího lékaře.

Svá studia jsem obohatil stážemi v zahraničí - v USA, v Německu a v Číně. Rád se vzdělávám, zajímám se o veřejné dění a svoje zkušenosti a postřehy budu rád sdílet s ostatními.

 

Seznam rubrik