Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Dášo, le to marné, náš stařičký "král" je nemocný.:-(

4 0
možnosti
MK

Zdravím Dášo....máte absolutní pravdu. Pan prezident je zdatný provokatér a je v tom víc než dobrý. Na spoustu lidí to zabírá a on se pak potutelně směje kolik lidí se zase chytlo . Já jsem ho naštěstí nevolila při první volbě , no a při té druhé už vůbec ne. A víte, co u mě rozhodlo? Jeho zdravotní stav....ono totiž když chátrá tělo, tak sebou bere i duši. :-)

4 0
možnosti
Foto

Za to zasloužíte potlesk. Ne za volbu Zemana, ale za to, že se k tomu dokážete přiznat a použít popel. Jsou zástupy jeho voličů, kteří si sice uvědomují jeho úroveň/neúroveň, ale za nic by se k jeho volbě nepřiznali a mnozí ho právě proto dál podporují a obhajují, jen aby nemuseli svou chybu přiznat.

Nenechala jste se jí stáhnout do bahna kam bude klesat ještě dál (zde s panem Vodvářkou výrazně nesouhlasím), protože on v tom svém hnoji našel zalíbení a líbí se mu jeho rozmetání.

Máme jednoho z nejhorších prezidentů na této planetě.

5 2
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, karma R^

4 1
možnosti
TH

Krásně napsáno. Jeho příznivcům je to ale stejně jedno. Důležité je pro ně to, že je "lidový" a má rád tlačenku a slivovici. To, že je to ve skutečnosti sečtělý intelektuál, který právě jimi opovrhuje, ale nikdy nepochopí.

7 2
možnosti
Foto

Toto je , pane Hrubý, naprosto přesné. Miloš Zeman býval intelektuálem, nyní je již chorý stařec. A z té klaky, co mu aplauduje, nikdo nechápe, že jimi pohrdá.

6 2
možnosti
JP

Karma R^ Ještě bych se Zemana (příčí se mi psát - pana prezidenta Zemana - jelikož on není hoden tohoto pojmenování) zeptal, zda ví za jaké vlády se tito ekonomičtí ..... zrodili a kdo pomohl vymyslet "solární" zákony

6 0
možnosti
Foto

Už jsem to psal v jedné diskusi - a dnes to podobně vidí pode mnou i pan Korecky. Jsme na dně stran jedince v čele státu, Další pokles už není možný, je jen cesta vzhůru.

Takže hlavu vzhůru a do budoucnosti s optimismem.

Karma Dášo.

2 0
možnosti
Foto

Obávám se že nesouhlasím. Taky jsem si už mockrát myslel že u zemana (úmyslně malé z) je to už dno a vždy jsem byl nemile překvapen. Takže poklesy nás čekají ještě 4 a půl roku.

4 1
možnosti
PK

Staří latiníci by k subjektu tohoto blogu jen pokývali hlavou a vznešeně by pronesli : ,,Vanitas vanitatum, omnia vanitas" a já protože nejsem tak vzdělaný a inteligentní a nemohu situaci vyřešit, no tak jsem se smířil s tím, že dočasně musím přežít produkty, které se tvoří na Hradčanech a snad jediná výhoda do budoucna je, že nový hradní pán to bude mít jako nástupce po tomto pánovi velmi, ale velmi snadné;-D.

5 0
možnosti
MB

Jaroslav Kubera je zajímavý tím, že je stále konzistenzní. Sděluje, že je to člověk, který patří na vrchol - nikoliv úřední a státní mašinerie. Dejme mu ten potřebný základ - a otravujme minimálně. Volně se i nabízí srovnání s M.Zemanem, (Kubera o 3 roky mladší). Pobyl v KSČ 1 rok , v 1968 vystoupil, Podobnou zkušenost udělal náš nynější prezident. Kdo tedy je tkz. "Komunistický žvanil" - Dojem a závěr - Nechť si učiní laskavý čtenář samotný ... :-)

0 0
možnosti
Foto

ˇÓ "jak hluboce jste, pane prezidente Zemane , klesl... " Díky tomu národ povstal jako jeden muž - a probudil se z letargie... Neberte to ale ode mne jako pochvalu, provokovat neslušnými slovy není dobrý nápad... Rozzlobil jste tím i ty, co Vás zatím ještě „mohou“ a nejsou na Vás neustále nažhaveni jako žhavý drát - a nečekají na každý Váš poklesek, aby mohli svorně táhnout na Hrad...

Nepotěšil jste mne, ani já Vás nepotěším.. (Uděluji Vám 5-).

Jo, to ten Jiří Drahoš - to by byl jiný prezident... Slušný, zdvořilý, usměvavý - v senátu se o něj přetahuj senátní kluby... Doufám ́že brzy prozře i předsednický favorit J.Kubera a dá mu svůj hlas... Národ na to, Jaroslave, čeká... ;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.