Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

15.10.2018 dokázal 2 aféry v jednom dni:

68) 15.10.2018 napadl jednu z ústavních institucí, kdy prohlásil, že Senát se má zrušit "„Instituce, které voliči nevěří a kterou pohrdají, je hodná zrušení,“ a naváděl Poslaneckou sněmovnu, aby mu škrtala rozpočet; jsem zvědav, kdy takto zaútočí na Ústavní soud a další instituce; svoje plivnutí odůvodnil třeskutě "geniální" úvahou, že velké země mají vícekomorový parlament a malým zemím stačí jedna komor; v této logice ty nejmenší země nemají mít parlament žádný a ty největší mají mít asi komor šest a více; velká část veřejnosti nevěří a pohredá Zemanem, takž je na místě spíše zjednodušit proces jeho odvolání z funkce;

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645439

4 2
možnosti
Foto

Proč se neudělá referendum ohledně zrušení Senátu. To by dalo jasnou odpověď, jestli má Zemanův názor podporu většiny či ne. Vsadím se, že na takovém referendu bude účast jak na Krymu a stejné procento jako tam pro odtržení se vysloví pro zrušení.

6 1
možnosti
Foto

Doufám, že tento blog je pouhým výsledkem zbytkového alkoholu po včerejším tahu. Jinak si to vysvětlit nemohu, pokud nechci zpochybnit autorův rozum.

5 13
možnosti
Foto

Jen potvrzujete pradivost a trefnost tohoto blogu.:-)

14 2
možnosti

A jak vidno, moc lasky na vas Vaclav Havel neprenesl, aspon clanek ji moc neoplyva :-)

K Havlovi ovsem mam sve vyhrady tez, v nekterych vecech byl prilis naivni idealista

4 2
možnosti

v tech minusech citim tolik pravdy a lasky :-)

2 1
možnosti

Co mají společného antizemanovci? Tak třeba Caps Lock, urážky (třeba voličů Miloše Zemana), rychlé soudy, černobílé vnímání světa

Nemate si co vyčítat Rv

4 2
možnosti

a to jsem MZ nevolil a mam k nemu mnohe vyhrady.

Jenze narozdil od vas nemyslim, ze volici MZ jsou tak jednolita skupina, jak pisete vy

2 4
možnosti
MB

Máme dvě persony, které spolehlivě prudí. Zemana a Babiše. Jeden se tuze baví svým egem a druhý ochraňuje investice. Nazývá se to dokonce Státotvorností! Bez emocí a vážně - Oni jednou skončí. Zcela serozně - Jaký odkaz po nich zůstane ?:-)

13 0
možnosti
Foto

Inteligentní, nicméně zjednodušující kritika, která nevysvětluje neúspěšnost kritiků Zemana. Tedy rozpor mezi vřelým přijetím divadelní hry diváky a jejím vášnivým odmítáním několika pomýlenými kritiky. Čemu má asi dát autor přednost? Kritikové ho neuživí.

Mimochodem jako první fyzicky tančil na hrobě Topolánek.

2 0
možnosti
MV

Ta charakteristika Soukupaba jeho výroku je přesná. O Zemanovi psát nemusím. Tam je to jasný. Karma

12 1
možnosti
TJ

Se na mě nezlobte, ale jsem volič Zemana a rozhodně nejsem proti Havlovi nebo příznivec Ruska. Tipl bych Vás na pražáka, ona Praha je tak nějak zcela mimo dění v ČR, což dokazují i volby, kde se stále směle daří lidem jako Kalousek... To je z pohledu rozumného člověka dost smutné.

Dále je smutné, že ho kritizujete za to, že říká věci otevřeně, tak jak jsou. Dělá to i Babiš. Je to populismus? Vy to nazýváte populismem, já selským rozumem. Politickou korektnost nechme tak maximálně britům. Politická korektnost a tzv. "svoboda projevu", kdy si každý rádoby novinář může psát, co chce (což je samozřejmě kravina!) nás dostala až do takových absurdit, že se píše o fiasku na hradě, kdy premiér 5x změní názor během tří dnů a nakonec napíšou, že prezident odešel, když premiér mluvil, že na něj mával hůlkou a podobné zcela prokazatelné nesmysly a lži (dá se dohledat záznam přímého přenosu, kdy Zeman ukončil SVOU tiskovou konferenci a odešel a Sobotka začal svou předvolební agitaci). Přesně tyhle věci jsou za hranou! A co je špatně na novinařině a české politice. Takže se nedivte, že Zeman mluví tak jak mluví a mluví k lidem. Protože sakra o lidi tady jde! To je jak zákony, psané pro právníky! Zákony nejsou pro právníky, zákony jsou pro lidi a měly by být psány srozumitelně pro lidi! Nebo by jste chtěl poklonkáře Drahoše, který v předvolební debatě (byť nevalné úrovně) seděl jak zkoušený žák páté třídy, který neví, co se děje??? To bylo vysloveně fiasko! Raději neslušného a silného prezidenta než slabého a poslušného!!! Zeman řekl, že zabrání Krymu bylo špatné, ale nebál se obratem říct, že s tím nikdo nic už neudělá. A má 100% pravdu. Za Krym si můžou ukrajinci, co dovolili majdan, vznik ozbrojených domobran zaměřených proti rusky mluvícím, zákaz ruského jazyka, kde jsou územi plné rusů (křeba Krym přes 90%), tak ať se nediví, že někdo třeba trochu zneužije reálně hrozící genocidu v to, že si to území sebere a defacto ochrání. Zeman prostě říká, co si lidi myslí a to je dobře!

9 9
možnosti
Foto

"...Za Krym si můžou ukrajinci, co dovolili majdan, vznik ozbrojených domobran zaměřených proti rusky mluvícím, zákaz ruského jazyka, kde jsou územi plné rusů (křeba Krym přes 90%), tak ať se nediví, že někdo třeba trochu zneužije reálně hrozící genocidu v to, že si to území sebere a defacto ochrání..."

Již tolikrát vyvrácená lež ruské propagandy. Jen ukazujete co jsou zemanovi (už se mi příčí i psát jeho jméno s velkým písmenem) voliči zač.

11 0
možnosti
DK

D82a15v93i34d 40K24e84c

15. 10. 2018 23:28

Bravo, super, lépe bych to nenapsal.

12 2
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 19,56
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik