Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

UŽ JE LÍP !? Tato vláda kritizovala vše. Důchodovou reformu! = Tedy už není žádná. Zvýšila se DPH pro reformu = DPH je zde stále ! Nějaká spoluúčast pacientů byla = Už není. Tíží nás obrovské zdanění práce! = Je stále +.40 tisíc nových zaměstnanců státu k tomu! Andrej hledal mld.Kč úspory + šetření Centrálních nákupů = Hledá stále dál! Kriitizovala se byrokracie = Je ještě větší! Až ekonomika pojede z kopce, Babiš, už tu nebude - Odletí jako Čáp! Co vlastně po něm zbude ? Aha, "Všetci kradú" + EET - Bude se svému bonmotu smát ve Francii, nebo Německu ... :-)

19 4
možnosti
Foto

Ve výsledcích má téměř vyrovnaný státní rozpočet už pár let. Během přítomnosti ANO ve vládě se nevyskytují sta miliardové kauzy ala Pandury či CASA. Ministerstva přestala být dojné krávy pro partaje, které v nich dosadily ministry. Státní zakázky se nepředražují, aby zbylo dost na všechny, co se kolem nich motali. Jenomže závistivcům, kteří nemohou strávit fakt, že Babiš je hypernásobně bohatší než oni sami, je to zbytečné vysvětlovat.

19 15
možnosti
Foto

Nechá Andrej Babiš zbourat Prahu, když se mu v ní nedaří?;-D Ale o to se přece již dávno snažili jiní, když usilovali o olymp. hry u nás. ,,Škoda", že se jim to nepodařilo;-( Už tu mohlo bejt i ojro, a mohli sme si ,,pomoc" jako řekové:-P A co se senátu týká, k ,,austal. voleb. modelu" se kloní nemálo politiků. A jak moc je senát pojistkou je též diskutabilní. Nejednou je spíše i brzdou v prostoru i čase. A dalším prostorem pro lobbing partikular. zájmů:-/

13 1
možnosti
Foto

Dávám Vám karmu.

Pan Babiš už opravdu narazil na strop. Pražáci se mu trochu staví na zadní (ona paní Krnáčová a pan Stuchlík vyjma členství v ANO toho asi moc neumí). Všichni se proti němu spikli. Ani důchodci, které si kupuje na úkor ostatních obyvatel, kteří zaplatí jízdné, se neráčili dostavit k volbám a jeho squadra šla do bažin.

Třeba už pochopil, že stát není firma. Pokud tomu tak skutečně je, je to první krok k nápravě. R^

14 8
možnosti
Foto

Je lepší stát řídit jako vlastní firmu, než jako cizí subjekt pod heslem "z cizího krev neteče".

10 6
možnosti
Foto

A k cemu ten Senat vlastne je? Pokud protlaci Babis zakon spodkem, tak horejsek stejne zmuze prd. 90% Naroda na Senat kasle.

14 6
možnosti
MM

Nejsem si jist, jestli národ kašle na Senát, ale stále je jedním z pilířů našeho Ústavního systému a s tím se musí smířit i pan Babiš.

11 1
možnosti
Foto

Vypravěči pohádek, zvaní politologové, jsou do televize zváni právě proto, aby se jejich výplody dostaly k širokému publiku. Část publika se tomu zasměje, část tomu věří a vypráví to dále,

19 14
možnosti
MM

Zřejmě jste odborník v oblasti politologie a tudíž jste povolán hodnotit, ale vaše pohádky mají stále zápornou hodnotu.

11 3
možnosti
Foto

Nářky nad tím, že "oni se proti nám spojili" prozrazují základní neumění nebo neorientaci v demokratické politice. Jedním z podstatných pilířů demokracie je umění dohodnout se, umět v zájmu dobré věci sladit i týmy složené z lidí různých směrů a názorů. Vytvářet koalice v zájmu prosazení dobré věci.

11 0
možnosti
PD

P89e48t41r 81D85r51a50p46a44l

15. 10. 2018 9:35

jenže ono to na komunální úrovni funguje trochu jinak. zatímco u parlamentních voleb je pověřen vítěz(nejčastěji) sestavováním vládní koalice...vybírá si on, s kým se bude nebo nebude dohadovat. U komunálu nic takového není, dohadují se všichni se všemi. proto také velmi často vítěz skončí v opozici. te ́d to potkalo babiše, příště to může potkat zase jinou stranu

3 0
možnosti
Foto

J59a21k71u36b 69R31o21t84h

15. 10. 2018 9:26

Karma, paní Jandová, že jste se strefila do černého, potvrzuje i kvikot pode mnou. R^;-D

12 6
možnosti
TB

Jojo, kvičíte tu hezky ;-D

13 1
možnosti
PD

P28e36t69r 61D66r67a53p42a72l

15. 10. 2018 9:16

témata článků: Babiš, Zeman, Zeman, Babiš, Babiš, Zeman...navrhuji návštěvu specialisty

25 3
možnosti
Foto

Ti dva jsou přímým ohrožením demokracie v naší zemi, a proto si jich všímám. A ano, je to na návštěvu specialisty, ale u těch, kteří ty dva volí a podporují.

3 9
možnosti
AL

Paradox.

---------------

Paradox je, dát si na blog obrázek Václava Havla a pak pod něj napsat takový článek.

.

.:-/

12 7
možnosti
JK

J90i78ř98í 95K27a18l89o58u14s

15. 10. 2018 14:46

Nešlo by to zase ve verších? Prosím...

3 0
možnosti
RB

Paní Jandová, je mi Vás opravdu líto. :-/

22 7
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik