Diskuse

Nahá žena...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc krásná úvaha, PavloR^. Četla jsem jedním dechem, nakonec s mrazením v zádech, jak mě Tvé vyprávění až dojalo. Určitě takoví chlapi jsou, i když ne všichni, kteří to vědí:-).

4 0
možnosti
Foto

A taky jsou ženy, které nemusí řešit svou postavu v zrcadle. Šťastné to ženy!;-) Díky za komentář, Libi.:-):-)

1 0
možnosti
DS

Nádhera, Pavli... ze životaR^

2 0
možnosti
Foto

Jo, tak nějak to bude. Díky za nakouknutí, Dášo.:-):-)

0 0
možnosti
DP

R^Super-karma, moc dobré počtení na nedělní dopoledne

2 0
možnosti
Foto

Děkuji a přeji hezkou neděli.:-):-)

0 0
možnosti
DV

D57a26v68i68d 17V46l64k

14. 10. 2018 9:16

Super, já když se na sebe dívám nahátýho v zrcadle musím na sebe pomalu,aby mě netrefil šlak:-( moc jsem si početl a jen chci říct ,že ženy jsou krásné v každém věku. Stejně jako krásná auta- přece jen naprostý trouba vymění krásného udržovaného veterána za nějakou novou nablýskanou papndeklovou "Voňavku.";-)

5 0
možnosti
DP

Davide, souhlas v tom, že ženy jsou krásné v každém věku, ale taky je potřeba, aby ostatní a hlavně jejich parttneři měli schopnost tu krásu v každém věku vidět.

1 0
možnosti
MV

To je hezký takhle na neděli...

1 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení. Přeju hezkou neděli.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Milá Pavlo, zbytečné starosti. Dříve se ženy takovými záležitostmi tolik nezabývaly... leda tak princezna Sisi. Každá z nás se chtěla brzy vdát, v 25 letech si již připadala jako stará panna. A když se tak stalo a měla štěstí, její manžel byl hodný a staral se dobře o rodinu, měla už jiné starosti. O děti, o manžela - o to, aby uspěla v zaměstnání... A dnes? Buďme rády, že jsme zdrávy - a "vypadáme stále k světu"- i když ne úplně podle našich představ... Vždyť ani ti naši muži už takoví nejsou po létech tak pěkní a přitažliví, jako tenkrát, když se ženili. :-/Některým vypadaly vlásky, jiní ztloustli... To se ještě některé z nás mohou oproti nim svým vzhledem chlubit... (Vidím to na třídních srazech). Ale napsala jste to, Pavli, moc pěkně a pravdivě. Proto mě v mládí vždycky mrzelo. že jsem byla holka - a ne kluk. A nejen kvůli té měnící se postavě. Zdálo se mi,že to mají v životě snazší. Karma. ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, Mirko. Některé věci už neřeším, protože to je prostě dáno během času. Spíš mne napadlo, že v různém věku jsou ženy citlivé na různé věci - chlapi to mají asi obdobně. Díky za komentář.:-):-):-)

0 0
možnosti
VF

Pro toho pravého je žena krásná v každé chvíli. Věk, váha a ani přitažlivost zemská v tom nehraje roli.

7 0
možnosti
Foto

Díky, to jste řekl moc hezky.:-):-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.