Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

S Plojharem Zdechovským byla vždycky sranda.

Existují hodné feministky (ty z Bílé kruhu bezpečí), ty Plojhar Zdechovský podporuje.

A pak existují zlé feministky z Česká ženská lobby, které se dovolily otřít se o senilního 80letého dědu, který neví co plácá. A ty pan Plojhar Zdechovský rád nemá.

Mimochodem. Bílý kruh i Česká ženská lobby je prakticky totéž, dokonce financované od jednoho pána z Maďarska.

3 19
možnosti
JZ

Clovece, Vy si tady pripominate svou zasluhu, ze obeti domaciho nasili muzou kdykoli nekam zavolat telefonem? Kristaboha chlape, to opravdu spoustu lidi oceni, ze muzou zatelefonovat o pomoc, kde by bez vas byli! Vy budete prohlasen za svateho!

1 9
možnosti
MS

Trochu to přeháníte. Pokud se někdo (byť hloupě) domnívá, že se děje nějaké bezpráví, má plné právo podat trestní oznámení bez toho, aby byl označován za udavače, nebo bylo jeho jednání dokonce přirovnáváno k době komunismu. O tom, zda je takové trestní oznámení oprávněné, pak rozhodne státní zástupce, eventuálně soud. Nikoliv vy. Pro rejpaly - nepíši to proto, že bych se chtěl zastávat feministek.

6 4
možnosti
Foto

Nikoli. Rozhoduje o tom již policie a na SZ.

1 1
možnosti
MJ

Po přečtení kázání P. Piťhy jsem si říkal, že v některých věcech přehání. Trestní oznámení toho spolku mě přesvědčilo, že k věcem zmiňovaných P. Piťhou to klidně může dospět.

26 2
možnosti
JK

Nebudu se divit, když se najde parta odvážných mužů a oficiálně zařadí feminismus do seznamu duševních poruch.

25 1
možnosti
Foto

omylem jsem dala plus-mezi duševní poruchy by se měl řadit v prvé řadě náboženský fanatismus

1 12
možnosti
LC

Pane Zdechovský, souhlasím s vámi, nicméně musím dodat, že na hodnotové nenormálnosti současného světa se lidovci, resp. všechny evropské strany tohoto typu, též docela významně podílely.

17 0
možnosti
SB

R^!

Přesně tak!

některé blogy pana europoslance Zdechovského mi mluví z duše, ale nechápu, co člověk s těmito názory hledá v KDU-ČSL.

To platí i pro jiného blogera pana Mítha z ODS. I jeho blogy bývají podle mého míněníu bezvadné, ale nechápu, co pohledává ve straně, která šla do tzv. Demokratického bloku s eurohujerskou TOP 09, která hlasovala proti Maďarsku v EU.

9 0
možnosti
PR

P19a23v69e12l 37R91y22š91k94a

12. 10. 2018 10:04

V nepříliš vzdálené historii nechávala církev lidi s jiným názorem upalovat na hranici.Trestní oznámení je proti tomu velmi civilizovaný prostředek.

2 17
možnosti
JM

J34o98s83e20f 10M63i47k27i49n

12. 10. 2018 10:23

Před čtyřmi staletími

6 0
možnosti
LB

1. Evidentně "Ženská lobby" i spousta ostatních netuší, co to je kázání duchovního. Že to není přednáška z matematiky. Že hodnota kázání není v encyklopedicky správném a soudně obhajitelném významu použitých slov, čísel a názvů, nýbrž spočívá v náboji, inspiraci, fantazii, intuici. Profesor Piťha až hystericky přeháněl. Ale ke všem jeho tvrzením lze najít racionální základ. To by nás mělo zvednout ze židle spíše než použité výrazové prostředky. Já se obávám, že doslovné vnímání Piťhova kázání je výrazem pokračující krize v schopnosti lidí si vzájemně porozumět, ba vůbec druhému naslouchat.

2. Evidentně se "Ženská lobby" cítí ohrožena kýmkoli, kdo kritizuje jejich vidění světa. Toto a nikoli kázání profesora Piťhy je výrazem nebezpečného fanatismu.

3. Evidentně "Ženská lobby" a příbuzné mocenské kliky strašně moc chtějí, aby Istanbulská úmluva, takový nadbytečný a žádné povinnosti prý neobsahující dokument, byl ratifikován. Při pročítání dokumentu mě na každé straně napadne: Jak bylo myšleno tohle a tamto? Co to v praxi bude znamenat? K čemu se to strany zavazují? A to mě napadá mimo věci, které jsou mi na první pohled jasné a se kterými naprosto nesouhlasím!

4. Existují smutné precedenty dokumentů, které začínaly nenápadně a nezávazně a automatickým přidáváním a schvalováním dodatků se z nich staly smrtelné pasti. I toto by nás mělo varovat.

27 0
možnosti
IB

I24v32o 97B70o94u31š76e

12. 10. 2018 10:33

Ta zenska lobby, to je neco jako kavarna?

2 2
možnosti
Foto

J65a71k80u81b 17R34o20t85h

12. 10. 2018 9:23

Obvykle s vámi souhlasím, osobně jsem zcela proti výrokovým trestným činům, nicméně musím i jako silně věřící křesťan říci, že prohlášení pana Piťhy bylo smutně pitomé a kdybych řekl, že přeháněl, tak je to kvintesence eufemismu.:-/

3 8
možnosti
MM

Dobrý večer, pane Roth. Jsem rovněž křesťan (ne katolík) a domnívám se, že kázání pan Piťhy bylo velice výstižné, vzhledem k tomu, co se děje v Evropských státech, i vzhledem k záměrům nejrůznějších aktvistických sdružení v ČR.

0 0
možnosti
TT

... aby oběti domácího násilí mohlY... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.