Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byť s kázáním pana Piťha nesouhlasím, budu se do krve bít, aby ho mohl beztrestně pronášet.

6 2
možnosti
BV

A až bude někdo pronášet výroky typu "to a to etnikum je třeba zlikvidovat v plynových komorách", také se budete "do krve bít, aby to mohl beztrestně pronášet"? Odpovězte prosím buď ANO nebo NE. Děkuji.

1 3
možnosti
VS

Odpoveď na otázku v titulku - nechtějí.

4 9
možnosti
Foto

Tak proč na něj podávají trestní oznámení.

12 3
možnosti
RP

jen malý kvíz, začali s pronásledováním a vražděním dříve komunisté nebo církev?

2 1
možnosti
TH

Demagogie. To že s tím dříve začala církev nijak nesopravedlňuje komunismus a fenimismus.

10 1
možnosti
Foto

Smutné je, jak varuje Křesťanskou akademii před Mons. Piťhou jeho spolubratr v Kristu a kolega monsignore Halík

18 1
možnosti
MM

Dobrý večer pane Vlasáku. Smutné to je, máte pravdu - jen s tím "spolubratrem" bych si dovolil nesouhlasit: pan Halík již před delší dobou začal hlásat názory, které mají blíže k islámu, než ke křesťanství.

12 1
možnosti
KT

Nejlepší, či nejhorší, jak, kdo chce, je to, že fráter Piťha ve svém projevu přesně popisuje stav, jak by to vypadalo, kdyby se k absolutní moci dostala katolická církev.

Nebo by se snad pak u soudu nemuselo přísáhat na bibli, nebyl by katolický klér nedoknutelnou elitou (viz polská katolická mafie)?

3 21
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněl na ilumináty 8-o

8 2
možnosti
PV

Myslím, že Piťha byl hodně ovlivněn přednáškou p. Kuby (odkaz níže). Hodně věcí je podobných s jeho kázáním, jen to je vše mnohem lépe a v souvislostech vysvětleno.

https://www.gloria.tv/video/Lgk19wfgnWEE4CunqGAnUstQ7

4 0
možnosti
Foto

Díky za odkaz, podívám se na to.

1 0
možnosti
Foto

Jde o to, co dokážeme proti přijetí Istanbulského paskvilu udělat.

7 0
možnosti
Foto

Já dělám dost. Teď jsem k tomu připravil brožuru, která vyvrací mýty Úřadu vlády. Spíše se zeptejte, co uděláte Vy. ;-)

10 2
možnosti
PV

Taky jste si někdy položili otázku, proč si mnohé neziskovky osvojily nacistické tendence a praktiky? Proč mají takovou tendenci nás kárat, poučovat, nám nadávat ? A hlavně - proč je jejim členům, kteří v životě nikdy nic pozitivního nedokázali, dáván v médiích takový prostor a moc? Nabízím jednu z možných vysvětlení.

Slyšeli jste někdy o „třetí vlně“? Před mnoha lety byl na jedné škole v Americe spuštěn experiment, který během pár dnů změnil studenty (kteří se jinak považovali za tolerantní demokraticky zaměřené jedince) v zastánce nacistických totalitních praktik. Níže dávám odkaz, který jednotlivé kroky experimentu „Třetí vlna“ popisuje. Na základě tohoto popisu uděláme srovnání s genderovou neziskovkou a jejími (totalitními) způsoby chování.

Den první (viz experiment Třetí vlna, odkaz níže): Zavedení nepatrných úprav. V roce 2010 se ke slovu přihlásil genderismus. Veřejnost byla chlácholena a ujišťována, že se v souvislosti s genderem není třeba ničeho bát, že nikomu nebude hrozit vězení ani pokuta (viz Lidové noviny z té doby, článek "Kdopak by se genderu bál", odkaz níže)

Den druhý: Vštěpování některým studentům, že oni jsou těmi nejinteligentnějšími a nejschopnějšími z celé školy. V našem srovnávacím případě nahradilo studenty několik slečen či žen feministického ražení, které založily neziskovku, na kterou dostaly téměř tři milióny dotací. To bohatě stačí k jejich falešnému sebepřesvědčení, že jsou těmi nejpovolanějšími v hlásání nových pravd, nové ideologie. A zbytek společnosti je jen tupá masa, kterou je třeba poučovat, kárat, "správným" způsobem vést.

Den třetí: experiment žije vlastním životem, objevují se případy donášení. Z hlediska našeho popisu gender neziskovky sledujeme totéž - zájem okolí + donášení

18 0
možnosti
PV

Den čtvrtý: Experiment se vymkl kontrole, v ohrožení se ocitli všichni studenti kolem včetně samotného organizátora experimentu. Z hlediska gender ideologie můžeme sledovat totéž - brutální útoky na běžné občany. Stačí si přečíst články jako: Britský učitel špatně oslovil studentku, může přijít o práci, křesťanský doktor přišel o práci, když odmítl označit gender pacienty dle jejich přání, Profesor zpochybnil diskriminaci žen, CERN s ním ukončil spolupráci, Google vyhodil pracovníka za kritiku gender... Útok na p. Piťhu se z hlediska nenávistné kampaně gender neziskovky v ničem nevymyká (názvy článků nejsou vymyšlené, lze je na internetu s pomocí vyhledávačů v pohodě dohledat)

Den pátý: ukončení experimentu, studenti se sešli u obrazovek, aby se sami přesvědčili, jak snadno se nechali zmanipulovat, jak snadno se z nich stali náckové. V případě neziskovek by asi bohatě stačilo zcela zastavit dotace. Bez peněz se z nich stanou opět normální občané. Důležité je, že jim nebude poskytováno nic, žádná dotace, žádná podpora, která by je vedla k falešné iluzi, že jsou ti výjimeční, nejinteligentnější, nejschopnější.

Pokud tedy budete koukat na Člověka v tísni, Ženskou lobby, Hatefree, Antifu, Kliniku, a jim podobné "subjekty", objevíte stejně nenávistné totalitní tendence - nadávání a hluboké pohrdání obyčejným lidem, zaváděním totalitních pravidel, poučování, kárání, vyvyšování se nad ostatní, udávání, nulovou schopnost vést diskusi.

Má-li se společnost stát zdravější, je politické neziskovky (nebo chcete-li totalitně laděnou Třetí vlnu) odstavit od jakýchkoli dotací.

http://manipulatori.cz/treti-vlna-jak-za-tri-dny-udelat-z-kohokoliv-soucastku-v-kole-totality/

https://www.lidovky.cz/noviny/kdopak-by-se-genderu-bal.A100104_000049_ln_noviny_sko

21 1
možnosti
Foto

Bylo pro mne zajímavé sledovat, jak jste byl v živém rozhovoru umírněný a na svém blogu jste agresivní a manipulativní. Zajímalo by mne, kde jste v Istanbulské úmluvě našel podklady pro Vaše tvrzení, podle mě tam nikde nejsou. Bohužel skutečná pomoc obětem násilí je u nás nedostatečná. Negativní reakce na trestní oznámení pouze potvrzují, že naší společnost přijetí Istanbulské úmluvy, která je založena na celoevropské podpoře, pomoci a solidaritě může pomoci. Je pro mne šokující, že ji jako europoslanec odmítáte. Mons Piťha je také jenom člověk, na kterého platí i světské zákony a pokud svého postavení zneužije k zastrašování, k šíření lží a manipulací je to o to závažnější. To není o stíhání spravedlivých, to je o spravedlnosti.

2 20
možnosti
MK

V čem je nedostatečná? Protože pokud žena oznámí znásilnění, nebo násilí od partnera, tak policie jedná. Jaká by měla být ještě pomoc? Psychologa, kastrace, oběšení před davem feministek? Na to jsou podle mého soudy, ne smlouvy a představy, jak by co mělo být.

Mons.Piťha nezneužil svoje postavení, i Vám doporučuji si poslechnout celý jeho projev. Nešíří lži, nemanipuluje a nezastrašuje. Jediné co řekl, bylo varování před důsledky Instanbulské smlouvy a není jediný, kdo v té úmluvě vidí nebezpečí. Jsou to hlavně právníci. Protože když něco není jasně definováno, tak se to dá definovat vždy jak se hodí, podle situace.

20 2
možnosti
JC

J48i47r28i 12C64e46r29n72y

12. 10. 2018 15:34

Nevim kolik lidi kazani pana Pithy opravdu slyselo, nebo aspon cetlo. Z toho mala co jsem se docetl pan Pitha mimo jine rekl:

„Vaše rodiny budou roztrženy a rozehnány. Bude k tomu stačit, že dětem řeknete, že muž a žena nejsou totéž. Vezmou vám děti a zatají vám, kam je zašantročili, kam je prodali, kde je vězní. Postačí k tomu křivé obvinění. (...) Za každý nesouhlas budete deportováni do nápravně-výchovných pracovních táborů vyhlazovacího charakteru. Homosexuálové budou prohlášeni za nadřazenou vládnoucí třídu, vy budete patřit k podřadné výpomocné třídě a pracovat podle pokynů mocných elit, které budou určovat, co se smí a co se nesmí říkat. Budete postaveni pod všechny živočichy, kteří se pohlavně rozmnožují, protože pro kočky, žáby ani hmyz zaváděné zákony neplatí,“

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/kazani-arcibiskupstvi-katedrala-svateho-vita-svaty-vaclav-petr-pitha-istanbulska-umluva-gsf-/domaci.aspx?c=A181009_100435_domaci_lre

To jsou, dle meho soudu, ponekud divoke zavery. Zni to spise jak ze stredoveku. Timto zde neobhajuji Istambuldkou umluvu / Lobbisticky spolek, nevim o tom dost. Ale pokud nekdo argumentuje timto zpusobem (a opravdu tim siri poplasnou zpravu, na coz smeruje ono obvineni), nevim nevim...

5 3
možnosti
Foto

Poplašná zpráva to není. V křesťanském kontextu to zní spíše jako proroctví.

7 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.