Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celkem mi nevadí zvolení profesora Drahoše za předsedu Senátu.

4 3
možnosti
Foto

A vidíte, mně by to vadilo dost.

Pěkný večer.

10 3
možnosti
Foto

Cituji: "člověk, který je v politice ryzím nováčkem, totálním outsiderem bez vlastních názorů a který jen papouškuje cizí a který o politice vůbec nic neví"

Zdroj: https://milansarapatka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=682500

Ale toto je přece ta nejlepší kvalifikace pro vrcholné politické funkce.

4 2
možnosti
DR

Naprosto zbytečný blog o ničem. Nebude lepší tomu nechat volný průběh?

3 2
možnosti
PL

P51e83t49r 23L65a51n17g63e94r

9. 10. 2018 19:41

Drahoš pro mne nemá charisma(ani jsem ho nemohl z důvodu bydliště volit), ale evidentně se našli lidé-jeho voliči, kteří měli důvod ho volit.

Vzhledem k tomu, co vše se už dostalo v ČR do vysokých funkcí, tak mi zrovna Drahošovo předsednictví senátu žíly trhat nebude. Je to aspoň slušně vystupující člověk a člověk, který něco dokázal na poli vědy.

3 1
možnosti
LB

Charisma může mít i sňatkový podvodník :-) Člověk, který stál po dvě období v čele Akademie věd by určitě zvládl i šéfování Senátu.

5 2
možnosti
JH

Od vás ta kritika opravdu sedí. Proč píšete, že jste poslancem, kterým nejste.

9 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, že již nejsem poslancem. Už jsem to opravil.

1 0
možnosti
Foto

Pane Šarapatko, především by jste měl prof. Drahošovi pogratulovat k vítězství hned v prvním kole. Vzhledem k tomu, že ho podporovalo hned několik politických uskupení a vzhledem k tomu, že zřejmě nečekal až takový úspěch, nemohl odpovědět hned v kterém klubu bude působit. To je logické. Jestli bude předsedou Senátu nezáleží rozhodně na něm, Šarapatko. Bude-li ho většina hodnotit jako vy, tak jím nebude, Šarapatko. Jak prosté, Watsone.

10 4
možnosti
MK

Pane Šarapatka a Vy jste jako kdo, že si dovolujete psát takové články? Některé vaše články jsem si občas přečetla, ale tady jste mě přesvědčil o neuvěřitelné zaujatosti. A přestaňte už s tou Pražskou kavárnou, já vím, že vám to vyhovuje na ni všechno svádět. Ale uvědomte si, že Miloš Zeman nevyhrál na plné čáře ale s odřenýma ušima. Opravdu si myslíte , že dva milióny voličů pana Drahoše ovládala Pražská kavárna? Už je to trapné. Začínám si myslet, že kdybyste tu Pražskou kavárnu neměli, tak ani nemáte o čem psát. Zklamal jste mě....

12 6
možnosti
Foto

Bohužel, jediná politická kvalifikace Jiřího Drahoše je "Antizeman."

Ale pro funkci předsedy Senátu tato "kvalifikace" jistě postačí.

7 5
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik