Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tak samozřejmě ovládá, ale myslíte si, že takový Trump - náš vzor, nebo Sittila aj. ne? Nebo kdyby ... takový kníže - prezident ... také ne? Paní Procházkovou jsem měl docela rád, ale myslím si, že svět není tak "jednostranný" jak ona ho vidí. V Čečensku byste moc s evropským pojetím práva nedošel, není to pěkné, ale bohužel je to tak.

4 5
možnosti
PK

doplňuji - nedošel daleko

1 0
možnosti
Foto

Já ten případ neznám, ale na otázku autora lze snadno odpovědět. LN ten dopis zveřejnily, protože to byl dopis od premiéra.

A dodám, že AB je tedy asi génius. Z pozice premiéra řeší všechno možné a nemožné a ještě asi v noci řídí ten kolos.

A nechápu, proč necháváme nějaké zahraniční neziskovky mluvit do našeho života.

6 8
možnosti
LB

Takže premiér, respektive Úřad vlády, poslal do Lidových novin článek, v němž MUDr. PhDr. Taťana Horáková, CSc., ředitelka Dětského červeného kříže vychvaluje spolupráci s Babišem, stěžuje si na Sobotku a současně radí, aby Česko syrským dětem nepomáhalo. Lidové noviny musely brzy článek stáhnout, protože se ukázalo, že MUDr. Horákovou nikdo nikdy neviděl a jsou pochybnosti, jestli ta dáma vůbec existuje. Stejně jako se nikomu nepodařilo dohledat onu bohulibou organizaci, o jejíž existenci panují stejné pochybnosti, jako o tajuplné MUDr. Horákové.

V době, kdy Lidovky zveřejnily vysvětlující článek, proč ten původní stáhly, nechal se vygooglit článek MUDr. Horákové z roku 2015, v němž apelovala na českou vládu, aby přijala 50 dětí ze Sýrie. Ve stejné době vydal tehdejší ministr financí A. Babiš prohlášení, že bychom měli přijmout větší počet uprchlíků, protože by to pomohlo naší ekonomice.

Kdyby se něco podobného stalo v zemích s delší demokratickou tradicí, byl by z toho skandál jako dům. U nás se jako vždy všichni tváří, jakože se nechumelí.

14 2
možnosti
JK

Skutečnou pravdu zjistíme ve chvíli, kdy AB (tedy ANO) vypadne z politiky. Jako volič bych pro takový experiment hlasoval. ;-)

6 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.