Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlavně neudělejte v EU oficiální média jako je třeba Česká televize. Informace, které nám podává, jsou neuvěřitelné a to v přesném smyslu toho slova. Převzaté informace jsou jejím denním chlebem. Co takhle udělat rozhovor s těmito politiky, ať víme a známe jejich názory. Ale tak schopného člověka v ČT nemáme.

Jo opakovat rozhovory o taneční soutěži v ČT několik dnů dny po sobě? Dělat si reklamu ? Na ČT24 se už opravdu nedá dívat. VM včera opět zářil! Pozvané hosty už nikam jinam nezvou tak se jim hodí už i ČT. Uvědomil jsem si, že nebýt počasí tak už fakt nemají co vysílat. Ve světě ale zcela stačí jedna obrazovka s přehledem a výhledem počasí na několik vteřin. Na ČT to je denně "využitý" čas přibližně v délce několika hodin. Ještě že k počasí nemusí vyzývat politology a komentátory. To by už na ČT24 nebylo nic... !!Rv!!

0 0
možnosti

Sovětský svaz taky nebyl žádná výhra a EU, kerá bude vyhazovat některé členy, jen potvrdí, že ty řeči o sjednocení Evropy byly hlavně idealistický sen, ale vlastně jde o moc a kšefty. JAKO VŽDY.

0 0
možnosti

Otázkou je, zda vůbec "pochopil", že se ho to přímo týká ?!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS