Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I78v78a93n 40M97a25r71e35k

16. 9. 2018 8:38

Je p. Hornere. Ve Francii, Německu, Itálii, Švédsku, Británii a j. též začínali od nuly, a kde jsou dnes ?

12 0
možnosti
DR

Přesně. Jsou typickým příkladem k následování že.

1 0
možnosti
PA

Nejde o těch padesát dětí. Syrští emigranté u nás žijí. Znám jednu rodinu, učil jsem jejich kluka. Stejně tak u nás žijí emigranté z Egypta i Libye.Jde o princip neustoupit v tomto případě tlaku z venku tak, aby se o nás začalo automaticky rozhodovat bez nás. V tomto případě s ním vyjiměčně souhlasím. A nakonec - zatím u nás žijí ti, kteří si Čechy vybrali jako své útočiště a ne ti, které nám sem někdo přiveze a kteří ani netuší kam jedou, třeba námi pohrdají a raději by chtěli žít někde jinde. To nemůže vést k ničemu dobrému.

27 0
možnosti
DR

Ano. Naprostá blamáž ohledně iráckých křesťanů je ještě v živé paměti.

6 0
možnosti
JV

Kdyby šlo o malé děti kolem 5-6 let tak by to asi nebyl problém, ALE na podobné gesto doplatila Anglie, kam přišli "nezletilý sirotkové " které podle fotek každý tipoval tak na 25 i víc.

Takže za rozhodnutí Babiše R^

21 0
možnosti
MB

Považovat mne za Vítače, je skutečně nesmysl. Utečence si nepřeji. V našem národu - je chvála ten "Pomoc prvek", stále silně zastoupen, (od povodní přes financ podporu potřebných případů). Pouze vznáším pochybnost, aby v "Boji horlivém" se toto nevypařilo a nestalo se trendem doby ... :-)

0 0
možnosti
PB

Co mne coby vítače – zrádce národa nyní čeká? Bude to trestné, zastat se veřejně potenciálních migrantů sirotků?

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679224

Opět si o sobě nabubřele a sebestředně myslíte, že jste sir Winton...nechutné.

14 0
možnosti
Foto

Nabubřelost...sebestřednost...nechutnost...hmmm. Právě promluvil upozaděný dobrotivý skromný a - nad rámec normy -- k lidem laskyplný anděl...

3 7
možnosti
TB

To je zase blábol :-/

Vy chcete ukrást Sýrii jejich děti? Není to od Vás necitelné? Na nic se jich neptat, poslat je tisíce kilometrů od jejich domova???

Ano, pomožme jim - ČR by mohla - a ona už financuje pomoc přímo v Sýrii, tak nechť financuje jejich pobyt v Sýrii v oblasti, kde je bezpečno. Budou doma, ve svém kulturním a civilizačním prostředí do doby, než se jich ujme nějaký jejich příbuzný - což vzhledem k početnému příbuzenstvu je pravděpodobné, že se najde....

20 0
možnosti
Foto

takže odsun židovských děti během druhé světové do Anglie byla krádež8-o?

2 3
možnosti
Foto

Tak já bych se tedy rozhodoval podle skutečného stavu těch sirotků nebo také "sirotků". Pokud by to byly děti do 10 let, pak bych asi vůbec neváhal.

Ale, bohužel, migranti velmi často neuvádějí skutečný věk a vydávají se za děti, kterými ve skutečnosti už dávno nejsou.

9 0
možnosti
PK

Celá akce je podle mne především promyšlená palba do Babiše a docela "vymyšlená", to musím uznat. I pro běžné lidi, zejména ženy a i některé pány jako Horner, Braun. Představte si, že v části Česka zuří válka a Zimbabve se nabídne, že vychová 50 našich sirotků. Nebo Putin, že na Dálném východě je klid a hezky. Problém je spíš, že ti sirotci, pokud to malé děti jsou, pocházejí z non - Asádových zón, možná IS.

12 0
možnosti
Foto

Kdyby nebylo toho závěru vašeho blogu, karmoval bych vás. I když o to asi nestojíte. Jsem přístupem Babiše zhnusen a jeho argumenty, které žádnými argumenty nejsou ještě více.

Nicméně v závěru jste smotal dohromady věci, které nemají souvislost. A to je meritum našeho dlouhodobého sporu, za který mě nazýváte občas tím čím mě nazýváte. Já jsem všemi deseti pro to, aby děti a zvláště sirotci z míst prokazatelně zasažených válkou našli zastání a ochranu a azyl. Vy totéž požadujete plošně. Nicméně znovu opakuji. Babiše odmítám nadále považovat za lidskou bytost.

3 3
možnosti
ZH

Já vím, že je to marné, ale plošně určitě ne. V rozumném množství, které není nula.

0 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik