Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ano, to keep smiling dokaze zazraky. U kyseleho ksichtu lze uz predem ocekavat problemy.

1 0
možnosti
MB

Humor jest skutečně podstatou člověčenství. Dosti podobný bonmotu - "Přes oko, jako pohled do duše", nitra člověka. Řada rozporů, verbální souhlas - přímý pohled nicméně chybí. S humorem, se dá nekonečně pracovat. Modely :

1) Zcela hloupá, namyšlená kolegyně prošla polovinu budovy, aby mne upozornila na malichernou chybičku v papírech. Říkám ji = Proč se tak unavuje a neopravíte to sama? No dovolte?! Ale dovoluji kolegyně, dovoluji! Vedóóucíí, Buček je zase drzý! (Mj., žena z lidu v kanclu, prodávala lístky v buse - manžel předseda ZO KSČ) ...

2) Model, někdo zavalí botu a nechce se přiznat - dusno. Osvědčilo se = Vy, kteříž jste nechybili - hoďte po mne kamenem. kaji se! (Nejlépe obnažit hruď- rozpažit ruce). Kámen nepřiletí, naopak ventil uvolnění dusna a kopec úsměvů ...

3) Břitkost obrany - Věra Ferbasová byla zvolena Královnou krásy - zpychla. Mladší muž se osmělil a požádal o tanec - Odpověď - S dětmi netančím! Replika = Promiňte,nepostřel jsem, že jste v jiném stavu ! (Už tenkráte to M. Horníček v sobě měl - byl mladší o 5 let) ... S úsměvem, jde skutečně všechno lípe ! :-)

2 0
možnosti
JT

Situační humor je nejlepší, umím ho mezi blízkými, patří to k našemu životu. Ovšem v komunikaci s jinými lidmi mne ty vtipné repliky napadají až ex post, škoda. V tom se ještě musím hodně naučit;-)

1 0
možnosti
JS

Smích je lékem nejlevnějším a humor jeho kořením. Však kdo ze sebe šašky neumí si tropit, mdlým a marným jest :)

Děkuju! :)

2 0
možnosti
JT

Těší mne Jani, že nejsem mdlý a marný;-D Taky děkuji

1 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik