Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zbytečné moralizování heká holka si může dovolit i žváro a furt je in

0 5
možnosti
VR

Žena, která si zapálí cigaretu, může mít půvab snad jen pro notorického kuřáka!

Půvabná žena by měla vonět jako kytka a ne smrdět jako popelník plný vajglů!

6 0
možnosti
MD

Jeden cetl jen nazev clanku a kousek, dal do vztahu s jinymi projevy autorky, kterym venoval vice casu a jen zakroutil krkem. Ze zrovna tato autorka takove tema.

2 0
možnosti
PJ

Když muži se v dnešní době nechtějí moc ženit... Tak narůstá počet nemanželských dětí,kde rodiče žijí na hromádce... Vlastně je cca polovina dětí nemanželských.... :-/

3 0
možnosti
MM

Muži se moc ženit nechtěli nikdy. Za rozpad tradičního manželství se považuje fakt, že se dnes už nechtějí ani ženy moc vdávat

3 0
možnosti
AP

Tento článek je dost sexistický. Snaží se vytvořit nesmyslná očekávání, která nazýváte jako ženskost. To, že žena nemá kouřit, když je těhotná, není žádná ženskost. To je zdravý rozum. Nikdo by neměl kouřit kolem těhotných žen a nekuřáků. Láska a slušné chování by měla být očekávaná od obou pohlaví. A rodiny vypadají různě, lepší dva milující tatínci, než matka která jako těhotná kouří a chlastá.

8 2
možnosti
VN

Tak s tímto názorem souhlasím ... R^

1 1
možnosti

A co teprve elegantní pánové v oblecích od krejčího, okrádající stát o miliardy...;-D

1 0
možnosti
Foto

Nikdy nesoudím lidi podle vzhledu. Zrovna člověk který není zrovna in mi může zachránit život.

3 1
možnosti
JS

Aj Vy dokonalá, jak vlídně a moudře nahlížíte na svět!

P.S.: všechna superlativa směrem k Vaší osobě, si vetkněte do uvozovek, pokud byste nabyla dojmu, že Vás budu chválit za to, co jste dnes napsala...

15 2
možnosti
OT

Paní Vlachová napsala něco o tom, že ona sama je dokonalá? Nevšiml jsem si. I mě často na ulici zarazí jak se lidi chovají, jak mluví, jak jsou hrubí,.... Vám to zřejmě nevadí, možná to ani nejste schopná to zaregistrovat. To je ale dost smutné.

5 5
možnosti
EK

A pořád si nestěžovat;-D.

6 0
možnosti
Foto

Svědčí to asi o věčné nespokojeností paní autorky Vlachové. (Frustrace se tomu praví). Takoví lidé vidí kolem sebe hlavně to špatné a nevnímají to dobré, které také existuje. Jak já si všímám, většina nastávajících mladých maminek se chová v těhotenství odpovědně - aspoň v naší rodině a v nejbližším okolí. Nevěřím, že by to byla výjimka. R^;-)

7 2
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik