Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

K vašemu výčtu bych přidal ještě tetování. Mnohé ženy a dívky už připomínají trestance. No a k tomu "žití na hromádce". Jednak se muži nechtějí ženit, jednak prý to vyjde finančně lépe. Žena je oficiálně svobodná matka s nárokem na sociální dávky, přitom žije s partnerem, jehož příjem není pro výpočet dávek zohledněn. Lepší je to i pro půjčky. Partner je "svobodný" a tedy bonitní.

9 3
možnosti
VS

Nezůstávejte jen u tetování? V čem dalším, co se vás nijak netýká a nijak vám to neškodí byste chtěl omezit polovinu populace?

1 0
možnosti
MM

Vy jste ta generace, která vychovala generaci dnešní. Pokud jste dělali všechno správně, proč je dnes všechno špatně?

20 1
možnosti
Foto

Mně zase vadí tento váš slovník, plný slov z nichž čiší nadřazenost a touha mentorovat. Něco Vám asi v životě uteklo, něco co se již dnes nedá dohnat, tak se z Vás stává kritik všeho, co neprožil.

Tím vůbec nechci obhajovat kouřící těhotnou ženu, ale to bylo, jest a bude, tato doba se neliší od těch předchozích. V jednom však má primát, v počtu drogově závislých a to i žáků základních škol. V těchto případech to není jen ztráta ženskosti, ale i důstojnosti a zdraví, toto je pro mě strašák budoucnosti, drogující mládež, v mnoha případech i z lepší společnosti;-( a ne důchodkyně, která si dá čouda u zastávky.

17 3
možnosti
JS

Byly doby, kdy cigareta právě dámu dělala, ano doba se změnila, kouřit v těhotenství dobré není, ale že by kouřící žena neměla ženskost?

10 1
možnosti
MM

Je to stejně směšné, jako kdyby někdo prohlásil, že kuřák není mužný. Jsem nekuřák, mně kouření přijde hnusné bez ohledu na pohlaví či věk.

9 0
možnosti
OP

Kam se vám poděla radost, paní autorko?

15 1
možnosti
Foto

Ta paní asi nikdy radost neměla. Článek co článek je to stejný, jako kolovrátek.

12 1
možnosti
Foto

J79a73n 63Š45i93k

15. 9. 2018 12:56

Přiznám se, že Vaše články moc rád nemám, protože většinou jsou velmi negativní. Dneska myslím, že máte v mnohém pravdu a příčinu vidím stejně jako Vy v nedostatku lásky kolem nás.

3 3
možnosti
Foto

díky protikuřáckému zákonu i ty ženy, které kouření na ulici neschvalují a svou potřebu denního přídělu nikotýnu řešily tak, že si odskočily do kavárny kde si nad kafíčkem vychutnaly své cigárko, jsou vyháněny zpět na ulici;-) autorka ale musí kritizovat ber kde ber-na seznamce jí to nevyšlo, jak nás informovala, tak se snaží zde ze sebe dělat vzor ženských cností v naději že někoho uloví alespoň tady-ale žádný normální chlap asi nebude chtít mít doma ukňouranou negativistickou šťouralku která jen kritizuje moralizuje a shazuje jiné Rv:-/

18 2
možnosti
DZ

R^ To je velmi trefné! Karma za tento příspěvek. Vždyť kuřáci dneska ani jinou možnost nemají. A dalo se očekávat, že brzo bude vadit i kouření na ulici. A ono už je to tady.

2 0
možnosti
LB

Kdysi se říkávalo, že když žena kouří na veřejnosti, buď to není dáma, nebo je to Američanka :-)

8 1
možnosti
Foto

také se kdysi říkalo že muž který si barví vlasy je divný- a dnes prezident největší mocnosti nosí tak nemožný přeliv že i mnohá žena by takovou strašnou barvu nechtěla-kdysi s říkalo že muž má být živitelem rodiny -kolik mužů dnes tuhle starost přenechává partnerce a věnuje se svým koníčkům? Časy se holt mění-proč spousta vědců, umělců a politků je zvěčněna s doutníkem nebo dýmkou? Tabák podporuje a stimuluje mozkovou činnost-ač škodí zdraví-snad proto je pro některé muže žena a tabák věc neslučitelná? Aby ženské moc nepřemýšlely a jen bezduše opakovaly co vymysleli "moudří" muži;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

J65a53n62a 87M12a58j25o84v76á

15. 9. 2018 10:39

Tenhle blog je dokonalá kniha stížností.

21 1
možnosti
KT

Chybí ale přání;-D.

2 0
možnosti
Foto

ženskost je především empatie, pochopení a soucítění, šíření tepla a lásky, vytváření pohody klidu a harmonie-to všechno u vás autorko postrádám-šíříte negativismus, jen kritizujete a vyzdvihujete špatné, nicméně souhlasím že těhotná by skutečně kouřit neměla a házet cokoliv na zem je nevychovanost o vulgaritě vyjadřování nemluvě-to ale není znakem jen chátry-politici lidé či z médií a takzvaní VIP se často vyjadřují otřesným způsobemRvMax Kašparů v knize Bludné kameny napsal: Kdyby ženy nemusely přejímat mužské role svých nezodpovědných partnerů, měly by víc energie a času rozvíjet svou ženskost-jinak se z nich stávají "muženy".

6 1
možnosti
MD

Minimalne, i kdyz vice nez na vyvazeni nepochopitelne -1 se dava +1.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik