Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J25a87n 78Š67i83k

10. 9. 2018 8:11

Netýká se to jen hotelů, ale třeba i kaváren, které díky dětem jakoby ztrácí svůj půvab oázy klidu, prostoru pro povídání a duševní relaxaci. Mít vlastní kavárnu, tak vstup dětem do ní taky zakážu. Je spousta míst, kde se mohou děti vyřádit a matky si popovídat, což jsou třeba cukrárny. To píšu s vědomím toho, že zejména malé děti mám velmi rád, ale co se někdy v kavárnách děje, nad tím zůstává rozum stát. Ovšem možná jsem jen ovlivněn svou láskou k posezením u kávy, tak mě matky nekamenujte :-)

12 0
možnosti
JS

ano na kavárny s dětským koutkem, jsem vyloženě alergická, vždyť to je naprostý nesmysl...

6 0
možnosti
JK

Souhlasím s matkami na Babyonline.cz. Tuhle jsem vedl vola na porážku a protože jsem si k němu vypěstoval skutečně vřelý vztah, chtěl jsem mu ukázat, jak bude po smrti lidem užitečný. A představte si oni mě s ním do toho Globusu nepustili.

ŠKANDÁL !!!

Okamžitě zakládám facebookovou stránku "ZA PRÁVA VOLŮ" a požaduji aby měli přístup všude.

Příště vezmu nejdřív vola na magistrát, protože vím, že mu budou rozumět a celkově se tam tak nějak ztratí. Taky dostanu povolení přihlásit ho do školky, to budou mít maminky radost, jako já, protože konečně někdo začal bojovat za práva volů.

2 0
možnosti
Foto

Dle mého si každý provozovatel může stanovit pravidla, jaká chce a nikdo mu nemá do toho co mluvit.

Takže nejen matky, ale i otcové říkají "proč ne?"

KarmaR^

15 0
možnosti
TB

Ono to je trochu dvojsečné. Pokud tvrdíte, že každý provozovatel si může dělat, co chce, tak odtud už je jen krůček k tomu, aby na dveřích restaurace bylo napsáno " Jen pro bílé" nebo "zákaz vstupu pro Židy" a podobně......a potom já teda rozhodně netoužím Rv

0 4
možnosti
AT

"... Lidé i s průměrnou emoční inteligencí a vrozeně naučenými pravidly se domluví i bez nařízení .... " dodal bych, že ti zbývající takové nařízení nikdy nepochopí a budou ho vnímat jako omezování svobody :-P

11 0
možnosti
MS

Podobnou problematiku vyřešila jedna anglická restaurace nápisem:

Psi vítáni,

lidé tolerování,

děti jen na vodítku!

10 0
možnosti
JK

A co zákaz vstupu anglánskejm pánskejm jízdám, ...?

Proč by to měly odskákat jenom děti?

0 4
možnosti
AT

Vy si dejte na svůj hotel zákaz komukoliv, koho nemáte rád. :-)

P.S.: zde nejde primárně o to, aby někdo něco odskákal, ale naopak, aby ti ostatní mohli zařízení bez omezení a vyrušování využívat k tomu, k čemu je určeno

8 0
možnosti
RE

S dětmi do hotelu? To by mě nějak ani nenapadlo. Spíš na chalupu nebo pod stan a to ještě pořád ve střehu!:)

2 0
možnosti
ZS

Plný souhlas, miluju místa (a to jsem matka tří dětí NAŠTĚSTÍ už odrostlých),kde jsou zmetkům dveře zavřené;-D jak vidím baby friendly v nabídce cestovní kanceláře, honem rychle obracím list.

12 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik