Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Trochu bych pana autora poopravil vajička ani křiklounství nepatří na pietní akce , ale jinak proč né jako vyjádření názoru, který nikdo z politiků nechce slyšet...:-)

2 2
možnosti
Foto

Naplno se přiznám, pane Paroubku, že když na Vás ta vajíčka lítala, měl jsem potměšilou radost a nyní se kaji.

0 0
možnosti

kaješ se člověku, který kandiduje v Ostravě a neumí přiznat, že hlasoval pro prodej OKD s byty zadarmo jako bonus? Zvláštní ...

1 0
možnosti
AM

A86d72a13m 71M19a11l22ý

8. 9. 2018 11:53

Jyrka Plnouparouback je zděšen, že TOP 09 nemá žádné volební téma.

Taková starost o jiné. Ó.

To Jyrka je jinej kabrňák. Ten měl vždy volebních témat plno. Celé hrstě, có hrstě, celé náruče volebních slibů.

Jyrka tvrdí že není a nebude voličem A. Babiše. Pokud se týká množství volebních slibů, jsou obdobně výkonní. Podobní jsou si též, pokud jde o plnění těch předvolebních slibů. Totiž jsou na tom podobně mizerně.

Dávám však karmu za zábavnost blogu. Byla by škoda přijít o pana Paroubka jako blogera. I když mám takové tušení, že tu není za kašpara a komika schválně. Spíš je to takovéto kouzlo nechtěného. I když, kdo ví. R^

7 0
možnosti
PK

Tak slibují všichni, na "krev, pot a slzy" ev. "vyhrnem si rukávy" nikoho nenachytáte. Jako nejsnadněji splnitelný slib mají zelení - natáhnout do Prahy 5000 migrantů,Itálie ráda vyhoví ...

0 0
možnosti
MB

Tak určitě není příjemné, být v Praze 2009, zavalen sprškou vajec. Chránit se pak oranžovým deštníkem.Následně se Agent STB se plíží po hrobě TGM, pak jako člen KSČ žvaní o obětech r. 1968. Ozvou se hlasy i vejce - To bude asi to křiklounství! Já pak říkám - Škoda každého vejce, které padne vedle ... :-)

5 3
možnosti
PK

I já bych si dnešního vůdce národa představoval jinak, ale schvalovat házení vajíček...

1 0
možnosti

Ptám se popáté, pane inženýre. Prosím, můžete mi zodpovědět jak jste hlasoval na vládě při prodeji OKD? Děkuji za odpověď.

A k vajíčku ... buďte rád, že po Vás nikdo nehodil podkladek. Ten z pálené hlíny, co používaly naše babičky v dobách, kdy nebyly plasty.

4 0
možnosti
Foto

Já slepice měl a žádný podkladek nepotřebovaly. Snášely vesele do ošatky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik