Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma:-)R^

2 3
možnosti
MS

Tipl bych si, že nikdo neočekával, že ruská strana po zveřejnění jmen a fotografií podezřelých potvrdí, že to jsou agenti GRU. Samozřejmě budou zatloukat až do skonání světa, ale uvěří jim snad už jen Standa a Řezník.;-D

9 4
možnosti
SN

!!:-).......Standa tomu v žádném případě neuvěří, protože si dovede logicky srovnat to co se píše a co je možné. Řada nám předkládaných faktů je v hlubokém rozporu se skutečností. Je to nekonečný seriál, který má zase vyvolat další sankce a možná se dočkáme i něčeho dalšího. Je to taková dělostřelecká příprava na slepo !

5 1
možnosti
JL

Jsem rád, že to zveřejnili i s ksichty návštěvy z Ruska.

4 1
možnosti
OZ

Použití novičoku, stejně jako polonia v případě Litviněnka, bylo určitým vzkazem. V obou případech bylo jasné, že vražedná látka bude odhalena, a že bude odkazovat na vládní zakázku, protože by to bylo pro nějaké amatéry zbytečně náročné a drahé. Proč to rusáci dělají? Myslím, že jde o dvojí vzkaz. Jednak přeběhlým agentům, že nikdy nebudou v bezpečí, a jednak světu, že je Rusko "silné a nepostižitelné", že si bude dělat co chce, aniž by mu to někdo mohl dokázat.

7 2
možnosti
Foto

To je možné, ale nebo se někdo snaží o to, aby to vypadalo, že za tím stojí Rusko. Říká se tomu operace pod falešnou vlajkou.

Věřit, že ruští pachatelé přiletěli rovnou z Moskvy, aby byli lépe odhaleni, tak to je tak trochu naivní. A ještě použít novičok s prošlou záruční lhůtou.

6 4
možnosti
PK

Jestli to tak bylo jak "Cowley" informoval Prime Minister Mrs May, tak to bylo od Rusáků fakt amaterské.

3 0
možnosti
Foto

To i ty jihokorejské občanky to provedli chytřeji, otrávily Kimova bratra amíckým nervovým plynem VX, Jak se k němu dostali, je záhadou nad záhady ve světle použití novičoku v GB. Je podezřelé, že nikdo z toho nestihl obvinit amíckou vládu, že k tomu tedy dala příkaz.-

4 0
možnosti
AR

Je to kremelská tradice, že ti občané SSSR či teď Ruska, kteří žili v zahraničí a nějak působili proti Kremlu s velkými problémy se tam potýkali, včetně jejich poprav. Je logické, že zdejší fandové Kremlu tento fakt budou popírat!!

7 4
možnosti
PK

Nejsem fanda Kremlu, ani mě stavebně moc nenadchl, kromě Spasské. Ale jestli to Rusové takto provedli, tak je to hodně amatérské.

4 0
možnosti
DR

"Zpráva, přednesená britskou premiérkou, je přesvědčivá. Svědčí o důkladnosti britských vyšetřovatelů i o beznadějné nevěrohodnosti následného prohlášení ruských představitelů."

Tak tohle mě vážně pobavilo. Přesvědčivá Mayová? A od kdy? Důkladnost britských vyšetřovatelů? Od kdy ti jsou důkladní? Ani se mi nechce věřit že této slátanině někdo může věřit, byť i takoví se najdou. ;-D

13 16
možnosti
JK

J26i52r32k18a 13K89o84r87n

5. 9. 2018 19:52

Jistě u vás v hospodě U kulatý báby o tom víte svoje, že?:-)

8 6
možnosti
SN

:-)......Víte, pane autore, já to považuji za pohádky ovčí babičky. Jed, který okamžitě zabíjí, jednou v autě aby to rozfoukal ventilátor, jednou natřený na klice. Na fotce dva vojáci v protichemických oblecích a vedle nich svačí hasič v pohodě.

Mayová do hodiny věděla, že to udělali Rusové, přitom Skripal seděl 6 roků v Rusku v base, klidně ho mohlo přejet auto. Tak blbě by nepostupoval ani amatér, natož špičkové tajné služby. Proč by to toho tahali jeho dceru?

Pak najdou dva bezdomovci v popelnici jakousi flaštičku a také se otráví! To je případ pro detektiva Colomba. Ale kdo je při rozumu, tak se baví! Jen nevím, proč se to zase vytáhlo! Po čase se to možná dovíme! !!!!!!

15 13
možnosti
VE

Množství otázek, na každou je celkem snadná odpověď , jenom kdybyste vy použil trochu rozumu.

6 8
možnosti
JV

To je ale průšvih pro našeho dědka na hradě..:-(

6 10
možnosti
PK

Ani jsem to nezaregistroval, ale určitě to najdu na BBC, dík za info..

3 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik