Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Není to o tom hýbání s časem, je to o hýbání s tím, jak ten čas využíváme. Tedy že část dne ráno neprospíme jen proto, abychom k večeru byli zbytečně potmě.

3 0
možnosti
TH

Jen bych dodal...problém je v tom, že se řídíme ne východem slunce, ale imaginárními hodinami. Změny času toto alespoň trochu minimalizovaly, bez změn času budeme mnohem víc vychýlení od denního rytmu světa, neboť budeme vstávat na určitou hodinu a ne na začátek dne.

1 0
možnosti
LM

Jedno jaký, hlavně ať se to nemění... rozhodí mě to vždycky na několik týdnů a čím jsem starší, tím je to horší. Špatný by ze mě byl bussinesman poletující si po světě mezi časovými pásmy ;-D Takže důvody mám sobecky osobní, ale určitě by se našly i obecné :-)

Karma! R^:-)

2 2
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. A děkuji za návštěvu.

0 1
možnosti
Foto

Asi netušíte, že ten návrh musí schválit nejen EP, ale také každý členský stát zvlášť...

0 0
možnosti
Foto

To netuším, to vím. :-) Ale předpokládám, že jednotlivé země budou jednat ve shodě.

0 0
možnosti
MS

Výsledkem by podle hlasujících mělo být celoroční zavedení letního času. To je překvapivý rezultát, zatímní snahy odpůrců střídání času směřovaly naopak k trvalému zavedení času zimního.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/konec-stridani-casu-preji-si-evropane-v-nejvetsi-internetove-ankete-v-historii-eu-hlasovalo-4-6-mi-izb-/noviny.aspx?c=A180830_211948_ln_noviny_Ceh

.

Titulek ýDěs je zavádějící; podle většiny zdrojů komise navrhne zrušení STŘÍDÁNÍ času, většina lidí je pro letní čas celý rok.

0 0
možnosti
Foto

Titulek není zavádějící. Vzhledem k tomu, že žádný zimní čas neexistuje, zrušení střídání automaticky znamená návrat k pásmovému času, pokud se ovšem daná země nerozhodne využít této situace k tomu, aby trvale přešla na čas letní, aby tak vyšla vstříc většinovému názoru svých občanů.

1 0
možnosti
JB

J12i62r45i 16B22o84r

31. 8. 2018 13:25

Souhlas .KarmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.