Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J53a91k49u21b 25R75o10t96h

29. 8. 2018 16:02

Mimochodem, pane autore, když už se tak sugestivně ptáte, tak Vadí. Protože jste se mne ani nezeptal, zda mi nevadí, že vedle mne pojíte, protože jíte něco, co já bytostně nesnáším a zdvihá se mi z toho kufr, a vposled, protože tam jíte jen a jen proto, abyste zase mohl prudit lidi, které jste dřívávějc vyhnal z restaurace ven. :-/;-D

17 2
možnosti
PP

P37a93v42e65l 95P91o80n71e58c

29. 8. 2018 15:28

Souhlasím s autorem. Kouření na zahrádce vedle strávníka je stejná nezohlednost, jako třeba pískání na píšťalku na stejném místě. Argument, že to není zakázané z lidského hlediska neobstojí.

1 2
možnosti
PP

P57a82v24e13l 11P12o83n65e58c

29. 8. 2018 15:38

Ohleduplnost je na místě zejména pokud si kuřák přisedne ke stolu, kde původní hosté ještě nedojedli a bez ptaní si zapálí cigaretu. Takhle vypadá moje běžná zkušenost, bohužel.

0 0
možnosti
MS

Vykládáte si zákon špatně, ale můžete zkusit řvát. Máte na to právo.

Sám jste napsal, že zahrádka je prostor vyhrazený ke kouření a pokud se jako nekuřák v těchto prostorách budete zdržovat, jak konkrétně by vás ochránilo stavební uzavření zahrádky? To stavební uzavření se má týkat ochrany vnitřního prostoru restaurace, kde platí zákaz. Sám jste napsal cituji: Vlastník je povinen, aby tento prostor.... Definujte výraz "tento prostor" . Je to jeden metr čtvereční zahrádky, dva metry čtvereční, nebo celý prostor zahrádky?

Souhlasím s názory ostatních diskutérů. Místo toho, aby jste se přesunul do místa, které je plošným zákazem přístupné nekuřákům, tak jenom hledáte další důvod jak opět znepřátelit cílové skupiny návštěvníků.

21 0
možnosti
Foto

Zahrádka není, v žádném případě, prostor vyhrazený ke kouření. Pouze tam kouření není zakázáno.

Hlavním problémem je, že nikotin je návyková droga kuřáci, navykli na drogu nemohou odolat puzení a počkat pár minut.

2 5
možnosti
Foto

Já kuřáky hrubě nesnáším a v uzavřených prostorách cítím i kuřáka bez cigarety na několik metrů. Ale na zahrádkách jím nerad.

0 0
možnosti
Foto

J73a16k43u95b 75R90o37t80h

29. 8. 2018 15:08

Kvůli zákonu máte k dispozici klimatizovanou restauraci bez kuřáků. Tak proč chcete za každou cenu prudit i na zahrádce, která je kuřáckým azylem? Jen proto, abyste prudil? Chtěli jste nekuřácké restaurace, tak si tam dlabejte a nelezte mezi kuřáky, militante.;-O

33 1
možnosti
VN

Nevím proč by jste mě zaháněl dovnitř do restaurace, Když třeba v Liberci vyjdete ze Zoo, tak u východu je krásná restaurace Na baště. (rybářské),

U ní je jezírko tam plavou kačenky, labutě atd . krásná podívaná ... a rodiče s dětmi by měli teď v tom krásném létě být uvnitř. A co mě na kuřácích vadí

také, je to že jsou nečistotní , všude se povalují nedopalky ...!!

0 8
možnosti
VN

Ano, ano , jsme zas o level níž ... Už se v našich restauracích při podávání oběda a večeře nekouřilo ...;-O

0 0
možnosti
Foto

J52a29k88u65b 12R60o72t18h

29. 8. 2018 15:09

Nu a teď se v nich nekouří i mezi obědem a večeří. Nesmí se. Tak vo co vám jde? :-/8-o

5 0
možnosti
MK

Pane Boudný, karmu vám nedám. Připomínám, že nejsem kuřák ale někteří z vás to tažení proti kuřákům už přeháníte. To je takový problém si to jídlo sníst v té restauraci, která k zahrádce patří? Ušetříte si hluk a otravný hmyz , který mě třeba při jídle venku vadí víc jak kuřáci. A jestli sedíte někde u frekventované cesty, tak k tomu jídlu spolykáte i spoustu prachu a to je možná ještě škodlivější. Tak není lepší si to sníst vevnitř a pak se třeba na kávičku přesunout ven, myslím si, že s tím personál nemá problém, řekla bych, že ve větších městech je to dokonce běžná věc. Tak už přestaňte pořád s tím navážením se do kuřáků.... ještě jednou připomínám, že nejsem kuřák.

23 0
možnosti
LH

Marie Kršková

Ale ti kuřáci jsou neustále bezohlednější.V práci jsem pracoval s pani, která bydlí v panelákua na kuřáky neustále nadává.Bydlí v poschodís balkonem, celá rodina je nekuřácká a kuřáci jim neustále strpčují život.Když kouří na balkoně ti spodní, tak kouř jde k nim nahoru a sami si na balkon sednout nemohou, zrovna tak v noci nemohou mít otevřené okno na balkoně, kouř jde dovnitř.

Ti vrchní zase klepou popel z balkonu dolů, takže veškré věci na balkoně jsou od popela, nehledě k tomu, že si tam ani kafe dát nemohou, protože popel padá i do kávy.

Podívejte se na zastávkách veřejné dopravy.Všude jsou koše a ukažte mi kuřáka, který odhodí vajgla do toho koše.Každý ho hodí na zem a zašlápne.nehledě na to, že když přijíždí veřejná doprava honem popotáhne, vajgla zahodí a kouř už vyfukuje v dopravním prostředku.

Známý měl krám potravinami, před krámem DVA!! popelniky a žádný z kuřáků toho vagla tam nehodil.Opět, každý ho hodí na zem a zašlápne.Na botách to pakpřinese dovnitř a hygiena už mu několikrát dala pokutu, že se tam kouří, VŽDYŤ KRÁM JE POSETÝ VAJGLAMA.

Takže pokud chcete kritizovat nás, nekuřáky, že jsme netolerantní, zkuste se nejdřív rozhlédnou kolem sebe, kdo je víc netolerantní.

2 4
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Zkušený „lovec hlav“, od roku 2008 pracuje jako ředitel ve firmě Předvýběr.CZ, kterou spoluvlastní. Je absolventem Slezské univerzity v Opavě a Univerzity J. A. Komenského v Praze. Má rád cyklistiku a běhání, fandí filmu, divadlu a mladoboleslavskému florbalu.